Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
Последни от Рецепти от село
Паланчинки с телешко месо и сос

Паланчинки с телешко месо и сос

 

Нарязваме телешкото месо на ивички и го мариноваме 1 час в соевия сос. Отцеждаме го и изпържваме в загрятия зехтин. Прибавяме нарязаните на ивици почистени чушки и тиквички и щом... Прочети повече »

 

Пълнен лук по ориенталски

Пълнен лук по ориенталски

 

Обелваме главите лук, като внимаваме да ги запазим цели. Изрязваме капаче отгоре и издълбаваме вътрешноста им. Нарязваме на дребно половината от вътрешноста и главичката червен лук.... Прочети повече »

 

Заек по ловджийски

Заек по ловджийски

 

След като почистим заека, го киснем 3 часа в студена вода, а после го заливаме със марината, приготвена от оцета, вода, черен пипер и дафинов лист. В нея заекът престоява 12 часа,... Прочети повече »

 

Свинско по селски

Свинско по селски

 

Внимателно измиваме картофите и разрязваме всеки на четири. Смесваме 2 с.л. олио със сол и смлян черен пипер, добавяме към картофите и разбъркваме добре. Нареждаме картофите в постлана... Прочети повече »

 

Гъбена супа по селски

Гъбена супа по селски

 

Нарязания на ситно лук запържваме, добавяме наситнения чесън и кориандъра, сипваме нарязаните на ситно гъби и пържим 3-4 мин. Сипваме сместа в предварително приготвения бульон заедно... Прочети повече »

 

Чеснова пица с моцарела

Чеснова пица с моцарела

 

От изброените за тестото съставки и 100 мл вода замесваме тесто. Разделяме го на две, завиваме го в найлон и го оставяме на стайна температура 30 мин. Загряваме фурната на 240 градуса.... Прочети повече »

 

Арабско кюфте

Арабско кюфте

 

Смесвате каймата със ситно нарязаните лук и магданоз, смления черен пипер и кимиона. Посолявате и оформяте кюфтетата. Подреждате  ги в тава, намазвате ги с маслото и отгоре... Прочети повече »

 

Шарена чорба

Шарена чорба

 

Нарязваме лука и чесъна на ситно и ги задушаваме в олиото и 2-3 с.л. вряща вода. Прибавяме ситно нарязаните моркови, целина и домати и продължаваме задушаването. Заливаме с водата,... Прочети повече »

 

Лионска яхния с пилешки крилца

Лионска яхния с пилешки крилца

 

Всяко крилце нярязваме на три, като отстраняваме най-крайната част на крилцето, а другите две изпържваме в сгорещеното олио. Прибавяме чесъна и маслото и оставяме да поврят... Прочети повече »

 

Лятна манджа

Лятна манджа

 

Загряваме олиото в тенджера и запържваме ситно нарязания кромид лук. Добавяме останалите зеленчуци, нарязани на кубчета, като най-накрая слагаме настърганите домати и подправките.... Прочети повече »

 

Мусака с кускус

Мусака с кускус

 

Сваряваме кускуса в подсолена вода, отцеждаме го и го заливаме с 3 с.л. разтопено и сгорещено  масло. Отделно в 3 с.л. разтопено масло запържваме нарязания на ситно лук, а след... Прочети повече »

 

Люти гювечета

Люти гювечета

 

На дъното на гювечето сипваме олиото и слагаме ситно нарязания лук. Слагаме във фурната, за да се запържи лука. През това време изпържваме месото - на пържола или на късчета, според... Прочети повече »

 

Цветарство
Виж
Приготвяне на течен тор
Доставките ще бъдат осъществявани до последния момент със самолети
Малката градина
Виж
Обяви
Виж
Последно публикувани обяви
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София  |  Трактори Кубота  |  Книжарница  |  АГРОВЕСТНИК  |  
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2020
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам