Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
Последни от Рецепти от село
Пикантно печено на фурна

Пикантно печено на фурна

 

Омесваме каймата с подправките, ситно нарязания лук, нарязаните на тънки колелца кренвирши и накълцаното на дребни парчета пушено сирене. Оставяме в хладилника за 1 час, след което... Прочети повече »

 

Арменски панирани кюфтета

Арменски панирани кюфтета

 

Нарязваме на ситно лука, прибавяме го към каймата, добавяме изчистения и измит ориз, магданоза, черния пипер и солта. Месим продуктите около 10 мин. Оформяме плоски кюфтета, овалваме... Прочети повече »

 

Супа-гулаш от кайма с ориз

Супа-гулаш от кайма с ориз

 

Нарязваме лука на ситно и заедно с каймата го задушаваме 5-6 мин в сгорещената мазнина. Прибавяме доматеното пюре, червен пипер и сол на вкус, разбъркваме и прехвърляме сместа в... Прочети повече »

 

Супа от телешко месо с домати и ориз

Супа от телешко месо с домати и ориз

 

Стопяваме маста и пържим в нея нарязаното на хапки месо. Посоляваме и поръсваме с брашното. Прибавяме листенцата от целина и бульона. Оставяме на котлона да ври до омекване... Прочети повече »

 

Чорба от праз и сирене

Чорба от праз и сирене

 

Сипваме брашното в разтопеното масло и запържваме на тих огън до златисто. Разреждаме запръжката с гореща подсолена вода и кипваме на огъня. Прибавяме ситно нарязания праз и варим,... Прочети повече »

 

Кюфтенца по овчарски

Кюфтенца по овчарски

 

Прибавяме към каймата на вкус черен и червен пипер, сол, чубрица и ситно нарязан магданоз. Омесваме добре и оформяме от сместа малки кюфтенца с размери на топчета за супа. Изпържваме... Прочети повече »

 

Печено къббе

Печено къббе

 

Избираме прясно заклано месо, измиваме го, подсушаваме и заедно с почистения лук прекарваме няколко пъти през месомелачка, за да се получи ситна кайма. Прибавяме смления черен пипер,... Прочети повече »

 

Беломорска мусака

Беломорска мусака

 

Нарязваме патладжаните на кръгчета, посоляваме ги и ги оставяме да престоят 30 минути в наклонена тавичка, за да се отцеди горчивия сок. Нарязваме чесъна и лука на ситно и ги... Прочети повече »

 

Свинско месо с домати и картофи

Свинско месо с домати и картофи

 

Нарязваме месото на малки хапки и го запържваме до побеляване в тиган. Преместваме го в тенджера и варим с малко вода под похлупак заедно с нарязанаия лук и морков, докато започне... Прочети повече »

 

Яхния с наденица и гъби

Бързо, лесно и вкусно

Яхния с наденица и гъби

Обелваме наденицата, нарязваме я на кръгчета и я запържваме в сгорещеното олио. Изваждаме я и в същата мазнина запържваме ситно нарязаните лук и чесън. Щом поомекнат, поръсваме брашното... Прочети повече »

 

Пиле с кисело зеле

Пиле с кисело зеле

 

Нарязваме лука на ситно и го задушаваме в 2-3 с.л. олио или свинска мас. Прибавяме зелето, отцедено и нарязано на дребно. Оставяме да се задуши за още 10 мин. Нарязваме пилето... Прочети повече »

 

Спагети с кайма и зрял боб

Спагети с кайма и зрял боб

 

Нарязваме лука на ситно и го запържваме в сгорещения зехтин. Щом стане златист, прибавяме каймата и пържим още 5-6 мин на силен огън, като разрохваме с лъжица (доброто разрохкване... Прочети повече »

 

Цветарство
Виж
Приготвяне на течен тор
Доставките ще бъдат осъществявани до последния момент със самолети
Малката градина
Виж
Календар на овощаря - семкови овошни видове
Обяви
Виж
Последно публикувани обяви
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София  |  Трактори Кубота  |  Книжарница  |  АГРОВЕСТНИК  |  
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2020
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам