Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
Последни от Рецепти от село
Чилийски шницели

Чилийски шницели

 

Обелваме лука и го нарязваме на ситно. Скълцваме и измития магданоз. Смесваме каймата с лука, магданоза, царевичните зър­на, яйцето и галетата. Посоляваме и поръсваме с червения... Прочети повече »

 

Доматена яхния

Доматена яхния

 

Нарязваме лука на ситно и го задушаваме в част от мазнината, докато о мекне. Прибавяме по-меките домати, задушаваме ги, докато омекнат, след което ги прецеждаме през сито или ги... Прочети повече »

 

Домати с чесън

Консервиране

Домати с чесън

Измиваме старателно доматите и магданоза. Смиламе доматите с магданоза и ги посоляваме на вкус. Прибавяме счукания чесън и аспирин. Объркваме всичко в голям съд, пълним буркани,... Прочети повече »

 

Гъби в бирено тесто

Гъби в бирено тесто

 

Почистваме гъбите, отрязваме долната част на пънчетата им, измиваме и ги подсушаваме. Приготвяме по-гъсто от палачинковото тесто от изброените продукти. Потапяме гъбите в него, както... Прочети повече »

 

Свинско в йенска тенджера

Свинско в йенска тенджера

 

Нарязваме свинското месо на малки парченца, наръсваме го със сол и черен пипер. Слагаме месото в йенска тенджера, като редим месо, топено сирене, нарязано на парченца, гъби и т.н.... Прочети повече »

 

Шарена гозба

Шарена гозба

 

Обелените и нарязани на дребно картофи сваряваме в подсолена вода, изливаме водата и ги намачкваме. Замесваме тесто от топлото масло, картофите, сол и брашното. Слагаме в намазана... Прочети повече »

 

Пирян на фурна

Пирян на фурна

 

Обелваме картофите и ги нарязваме на резенчета. Нареждаме ги в намаслена тавичка, разстиламе отгоре ориза, посоляваме и поръсваме с червения пипер и ситно нарязания магданоз. Покриваме... Прочети повече »

 

Сирене и колбаси в гювече

Лесно и вкусно

Сирене и колбаси в гювече

Натрошаваме сиренето и го смесваме с разбитите яйца, нарязаните на ситно чесън, чушка и магданоз и попарените, обелени и нарязани на малки кубчета домати. Объркваме всички продукти... Прочети повече »

 

Пикантна кайма с ориз

Хапва се горещо

Пикантна кайма с ориз

Нарязваме лука и чесъна на ситно и ги запържваме в сгорещената мазнина. Щом поомекнат, прибавяме ориза и пържим, докато стане прозрачен. Подправяме с куркума, чили, черен пипер и... Прочети повече »

 

Мексикански огретен

Мексикански огретен

 

Запържваме каймата с канелата. В огнеупорен стъклен съд или по-дълбока тавичка подреждаме ред от запържената кайма, ред сладка царевица, ред наденица (предварително нарязана на кръгчета),... Прочети повече »

 

Тутманик с кайма

Тутманик с кайма

 

Накисваме хляба в млякото и го изстискваме. Нарязваме лука на ситно и го запържваме в сгорещена мазнина заедно с каймата, индийско орехче, черен пипер и сол на вкус. Отстраняваме... Прочети повече »

 

Казъртма

Казъртма

 

Нарязваме месото, леко осоляваме и го пържим в горещото масло. Заливаме с 3 ч.ч. топла вода и го варим с бахар, черен пипер и ким. Правим запръжка от малко мазнина и ситно нарязания... Прочети повече »

 

Цветарство
Виж
Декоративни растения
Лекарствени растения
Практика
Добавете в своята градина
Малката градина
Виж
Отглеждане на моркови
Закопавайте веществата под повърхността на почвата
Като приберете реколтата
Обяви
Виж
Последно публикувани обяви
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София  |  Книжарница  |  АГРОВЕСТНИК  |  
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2018

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам