Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
Последни от Рецепти от село
Никулденска чорба “По манастирски”

Никулденска чорба “По манастирски”

 

Почистваме рибата, нарязваме я на парчета и я заливаме с 6-7 ч.ч. студена вода. Посоляваме и варим около 20 минути. През това време задушаваме ситно нарязаните зеленчуци с 2-3 с.л.... Прочети повече »

 

Пилешки кюфтенца

Пилешки кюфтенца

 

Смесваме овесените ядки с водата и яйцето. Добавяме подправките, смачкания чесън, смляното в месомелачката заедно с лука месо и изварата. Оформяме кюфтенца. Поставяме ги в покрита... Прочети повече »

 

Телешко варено

Телешко варено

 

Нарязваме месото на едри парчета, които заливаме с 1 и 1/4 л студена вода. Прибавяме корените за супа, целите малки морковчета, дафиновия лист, зърната черен пипер и лука, нарязан... Прочети повече »

 

Пиле по азиатски

Пиле по азиатски

 

Филетата измиваме, подсушаваме и разрязваме всяко на две. Почистваме семките на чушлетата и нарязваме чушките на ситно. Чесъна смачкваме. Подправяме месото с чесъна и чушлетата,... Прочети повече »

 

Пълнено пиле с дюли

Пълнено пиле с дюли

 

Нарязваме почистените дюли на дребни кубчета и ги запържваме в маслото. Прибавяме начуканите орехи, попарения булгур и подправките. Всичко объркваме добре. С приготвената плънка... Прочети повече »

 

Супа с телешка кайма и картофи

Супа с телешка кайма и картофи

 

Изчистваме и нарязваме на ситно лука и корените за супа. Задушаваме ги в сгорещеното олио. Добавяме каймата и я запържваме. Поръсваме с червения пипер, посоляваме и наливаме бульона.... Прочети повече »

 

Пълнени картофи по мексикански

Пълнени картофи по мексикански

 

Загряваме фурната на 200 градуса. Добре измитите и набодени на няколко места картофи поръсваме със сол и черен пипер, завиваме ги в намазано с 1 с.л. зехтин фолио и ги печем 60 мин.... Прочети повече »

 

Говеждо с хрян

Говеждо с хрян

 

Месото измиваме и подсушаваме. Корените за супа почистваме и нарязваме на едро, лука почистваме и леко го запичаме. Сипваме 2 ½ л вода и кипваме. Прибавяме корените за супа,... Прочети повече »

 

Индийска супа с праз

Индийска супа с праз

 

Обелваме картофите и ги нарязваме на кубчета, почистваме праза и го нарязваме на колелца с дебелина около 1 см. Разтопяваме в тенджера маслото и в него запържваме картофите за 2-3... Прочети повече »

 

Туршия от карфиол, лукчета и краставички

Туршия от карфиол, лукчета и краставички

 

Краставичките приготвяме предварително като за туршия. Почистваме карфиола и го накъсваме на розички. Лукчетата с диаметър 30 мм обелваме и измиваме с вода. Морковите и целината... Прочети повече »

 

Млечна супа с пиле и вино

Млечна супа с пиле и вино

 

Заливаме месото, лука, морковите и целината със студена вода, посоляваме и варим на умерен огън. Щом водата заври, наливаме виното и продължаваме да варим, докато се свари месото.... Прочети повече »

 

Кръчмарска туршия

Кръчмарска туршия

 

Измиваме, почистваме и нарязваме всички зеленчуци на дребно, оставяме ги в подходящ съд. Поръсваме със солта и захарта и оставяме да престои 1,5 часа, за да пуснат сока си. След... Прочети повече »

 

Цветарство
Виж
Приготвяне на течен тор
Доставките ще бъдат осъществявани до последния момент със самолети
Малката градина
Виж
Обяви
Виж
Последно публикувани обяви
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София  |  Трактори Кубота  |  Книжарница  |  АГРОВЕСТНИК  |  
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2020
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам