Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
Последни от Рецепти от село
Деликатес с кайма

Деликатес с кайма

 

Омесваме каймата  с яйцата, гъбите, магданоза и хляба, който предварително сме натопили в прясното  мляко, а след това сме изстискали. Посоляваме и прибавяме подправките.... Прочети повече »

 

Месни хапки на тиган

Месни хапки на тиган

 

Нарязваме месата и шунката на малки хапки. Смесваме ги със ситно нарязания лук. Изпържваме сместа в силно загрята мазнина, като от време на време разбъркваме с дървена лъжица. Когато... Прочети повече »

 

Език със зеленчуци

Език със зеленчуци

 

Сваряваме езика с ароматните подправки и лука. Изваждаме го от бульона, заливаме със студена вода и обелваме. Отделно сваряваме картофите и морковите и ги нарязваме на кубчета или... Прочети повече »

 

Френска салата с месо и макарони за празниците

Коледа

Френска салата с месо и макарони за празниците

Сваряваме макароните в голямо количество подсолена вода и ги отцеждаме. Нарязваме месото, гъбите и доматите на кубчета, а краставицата нарязваме на полукръгчета. Прибавяме макароните... Прочети повече »

 

Салата от зрял фасул с праз и маслини

Салата от зрял фасул с праз и маслини

 

Накисваме боба за 1 нощ в студена вода, след което го варим в подсолена вода до омекване. Изцеждаме го в гевгир и го объркваме с почистения и нарязан на ситно праз. Отделно сваряваме... Прочети повече »

 

Калугерска плакия

Калугерска плакия

 

Задушаваме в олиото, докато омекнат, ситно нарязания лук, нарязаната на кубчета целина и нарязаните на тънки кръгчтета моркови. Прибавяме обелените и нарязани на кубчета картофи... Прочети повече »

 

Печен шаран

Печен шаран

 

Намазваме  шарана отвътре и отвън със сол и лимонов сок. След 15 мин правим нарези на няколко места върху рибата и пъхаме в тях лимонени кръгчета. Нарязваме на ситно чесъна... Прочети повече »

 

Шаран с бира

Шаран с бира

 

Нарязваме рибата на парчета, слагаме я в тенджера и заливаме с бирата и оцета. Варим на тих огън около 20 мин. Добавяме галетата, ситно нарязания лук, обелената половинка лимон,... Прочети повече »

 

Свинско филе с кисели краставички

Свинско филе с кисели краставички

 

Филето почистваме от ципите и нарязваме на продълговати ивици, които посоляваме, овалваме в брашно и изпържваме в сгорещеното олио. Лука нарязваме на ситно и слагаме в сгорещено... Прочети повече »

 

Брюкселски пастет

Брюкселски пастет

 

Отделяме месото от гърдите на пилето. Обескостяваме останалото месо и го прекарваме два пъти през месомелачка заедно със свинското месо и 200 г сланина. Прибавяме настъргания магданозен... Прочети повече »

 

Ориенталски гулаш

За напреднали в кухнята

Ориенталски гулаш

Почистваме и измиваме месото. Нарязваме го на малки хапки, които посоляваме и поръсваме с черен пипер. Запържваме ги в сгорещената мазнина заедно със ситно нарязания лук. Когато... Прочети повече »

 

Пирян

Пирян

 

Обелваме картофите и ги нарязваме на резенчета. Нареждаме ги в намаслена тавичка, разстиламе отгоре ориза, посоляваме и поръсваме с червения пипер и ситно нарязания магданоз. Покриваме... Прочети повече »

 

Цветарство
Виж
Идей за градината
Красоти в градината
Малката градина
Виж
Обяви
Виж
Последно публикувани обяви
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София  |  Трактори Кубота  |  Книжарница  |  АГРОВЕСТНИК  |  
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2021
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам