Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
Последни от Рецепти от село
Пилешка супа с моркови

Пилешка супа с моркови

 

Сваряваме пилето в подсолена вода, изваждаме го и го обезкостяваме. Връщаме нарязаното на парченца месо в бульона и прибавяме ситно нарязаните праз, моркови и чушки. Варим супата... Прочети повече »

 

Панирани патладжани с плънка

Панирани патладжани с плънка

 

Обелваме патладжаните, така че да се запази дръжката им, посоляваме и ги оставяме да престоят  30 мин. Изстискваме ги и пържим до омекване в половината от олиото. В същата мазнина... Прочети повече »

 

Телешки джолан със зелен боб

Телешки джолан със зелен боб

 

Сваряваме добре джолана в подсолена вода, (използвайте тенджера под налягане) изваждаме го от бульона и го обезкостяваме. Нарязваме месото на малки хапки. Прибавяме маслото към мазнината... Прочети повече »

 

Български борш

Български борш

 

Нарязваме месото на малки хапки и го варим в леко подсолена вода. Нарязваме праза, морковите и целината на ивички и ги задушаваме в част от мазнината. Нарязваме зелето на ивички,... Прочети повече »

 

Яхния с бъбреци

Яхния с бъбреци

 

Почистваме бъбреците от лойта и ципите. Разрязваме ги по дължина, измиваме ги много добре, заливаме ги с айряна и ги оставяме да киснат. След  2 часа ги изваждаме, подсушаваме... Прочети повече »

 

Пържени кебапчета

Пържени кебапчета

 

Омесваме добре каймата с яйцата, галетата, сол, черен пипер и кимион на вкус и оставяме за 1 час в хладилник. След това оформяме кебабчета, овалваме ги в галета и ги пържим в сгорещена... Прочети повече »

 

Спагети от Кампания

Спагети от Кампания

 

Сваряваме спагетите в подсолена вода и ги отцеждаме. Нарязваме месото на тънки парченца и го задушаваме в зехтина и 3-4 с.л. вода. Прибавяме обелените и нарязани домати и едро нарязания... Прочети повече »

 

Рецепта за гуакамоле

Рецепта за гуакамоле

 

Обелвате авокадото отстранявате костилката. Нарязвате го на парчета и го смилате в блендер. Почиствате лука и чесъна, нарязвате на парчета и го добавяте  към смляното авокадо.... Прочети повече »

 

Говеждо касапски гювеч

Говеждо касапски гювеч

 

Нарязваме месото на хапки и го сваряваме в леко подсолена вода, най-добре в тенджера под налягене. Когато поомекне, го изваждаме и го прехвърляме в глинен гювеч. Нарязваме зеленчуците... Прочети повече »

 

Спагети с кайма

Спагети с кайма

 

Нарязваме лука, моркова, целината и магданоза на дребно и ги задушаваме в сгорещеното масло. Добавяме каймата, а след малко – бульона. Сипваме доматеното пюре и нарязаните... Прочети повече »

 

Задушени хапки по манастирски

Задушени хапки по манастирски

 

Нарязваме месото на порции, посоляваме и го пържим няколко минути под похлупак в сгорещената мазнина. Прибавяме ситно нарязания лук и продължаваме да пържим. След още четвърт част... Прочети повече »

 

Млин от кълцано месо

Млин от кълцано месо

 

Накълцваме месото със сатър и го омесваме със ситно нарязаните гъби, лук, чесън и магданоз, натрошения дафинов лист, кимиона, черния пипер, белтъците от яйцата, ракията и сол на... Прочети повече »

 

Цветарство
Виж
Идей за градината
Красоти в градината
Малката градина
Виж
Обяви
Виж
Последно публикувани обяви
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София  |  Трактори Кубота  |  Книжарница  |  АГРОВЕСТНИК  |  
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2021
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам