Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
26.05.2025 г.

Мариновани агнешки шишчета

Мариновани агнешки шишчета

В купа пасираме всички продукти за маринатата, като предварително нарязваме на ситно перата лук. Слагаме месото и тиквичките, покриваме съда и го оставяме да пренощува в хладилник. Отцеждаме продуктите от маринатата и ги нанизваме в реда:агнешко, тиквички, лук. Печем 8-10 мин на скарата като обръщаме периодично и мажем с маринатата.

Продукти за 6 порции: 700 г обезкостена агнешка плешка, нарязана на кубчета, 2 по-малки тиквички, нарязани на 2.5 см. кубчета, 1 средно голяма глава лук; за маринатата: 250 мл зехтин, 50 г лимонов сок, 6 пера пресен лук, 1 с.л. дижонска горчица, 2 с.л. нарязан на ситно пресен естрагон, 1 ч.л. сол

Мариновани агнешки шишчета
6903
 

Последни материали
Виж
През първата половина на годината спрямо същия период на миналата
Износът на селскостопанска продукция от Украйна намаля с 9 на сто
Закупени са планираните 225 000 тона с доставка между 8 и 29 август
Фуражният ечемик поскъпна на търга за внос в Турция
България трябва да избере кои интервенции ще прилага
МЗХ започва диалог със сектора за ОСП 2028-2034 г.
Закупени са близо 400 000 тона на международни търгове и в частна сделка
Фуражната царевица продължи да поевтинява слабо в Южна Корея
Важно за фермерите!
От 1 август кандидатстват по нови програми организациите, произвеждащи плодовете и зеленчуците
Виното за САЩ ще бъде обложено с 15 процента мито
Свързани материали
Виж
Агнешко горски гювеч
Македония плати над 5 милона лева на животновъдите за агнешко и козе месо
След Курбан Байрам
Изкупни цени на жертвените животни от производител в Турция
Овчарска кавърма
Агне, пълнено с боб
За агнешкото се сещаме предимно по празници
И производството, и вносът на яйца у нас расте
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини