Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Мариновани агнешки шишчета

Синор.БГ / 26.05.2025 г.
Мариновани агнешки шишчета

В купа пасираме всички продукти за маринатата, като предварително нарязваме на ситно перата лук. Слагаме месото и тиквичките, покриваме съда и го оставяме да пренощува в хладилник. Отцеждаме продуктите от маринатата и ги нанизваме в реда:агнешко, тиквички, лук. Печем 8-10 мин на скарата като обръщаме периодично и мажем с маринатата.

Продукти за 6 порции: 700 г обезкостена агнешка плешка, нарязана на кубчета, 2 по-малки тиквички, нарязани на 2.5 см. кубчета, 1 средно голяма глава лук; за маринатата: 250 мл зехтин, 50 г лимонов сок, 6 пера пресен лук, 1 с.л. дижонска горчица, 2 с.л. нарязан на ситно пресен естрагон, 1 ч.л. сол

Мариновани агнешки шишчета
8408
 

Последни материали
Виж
Като през 2024 г.
Ставката по преходната помощ за овце и кози-майки е 41,07 лв.
Agritechnica 2025
Kubota представя ROBOTTI - автономно решение за ефективно зеленчукопроизводство и редови култури
Натрупаните запаси в част от преработвателите пък свива търсенето
По-евтиното сурово масло натисна цените и на слънчогледа в Украйна
Работна среща
Заради сложните екосхеми Сметната палата ще предложи допълнителна подкрепа
Обединение пред разпад
Трета организация – асоциацията на оризопроизводителите, излиза от състава на Аграрната камара
Тунис провежда търг днес, Алжир е успял да закупи и фуражен ечемик
Хлебната пшеница поевтиня леко на международния търг в Йордания
Свързани материали
Виж
Овче и агнешко месо в момента не се преработват у нас
Българското говеждо и свинско не достигат за работата на преработвателите
Чорба от агнешки дреболии
Топла агнешка пача
Дроб-сарма
Гювеч с агнешки дреболии
Агнешко горски гювеч
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини