Настурцията, позната повече като латинка, е изключително полезно и атрактивно цъфтящо растение, което може да се засява до средата на юни. Бързият растеж при топло време гарантира... Прочети повече »
Април е месец, в който стайно отглежданите хипеаструми започват да цъфтят поетапно със своите удивително ярки и красиви цветове. Те са непретенциозни многогодишни растения и грижата... Прочети повече »
Износът на цветя от Турция нарасна с 38% в стойностно изражение през миналата година спрямо 2020 г., достигайки 148 млн. долара, обявиха от Асоциацията на износителите на декоративни... Прочети повече »
Обезкостяваме месото. Заливаме костите с 2-3 л студена вода, слагаме дафиновия лист, прибавяме сол и черен пипер, кипваме и отпенваме. Варим 1 час на тих огън. Отделяме 5 с.л. ориз,... Прочети повече »
Запичаме кедровите ядки на сух тиган без мазнина до кафяво. Нарязваме дивия чесън на сламки. Счукваме дивия чесън и кедровите ядки до еднородна маса, сипвайки постепенно зехтина... Прочети повече »
Накисваме фасула за 12 часа. Варим до пълно омекване почистения и измит фасул. Пасираме го. Прибавяме маслото, галетата, добре разбитите яйца, ситно нарязания магданоз и черния пипер.... Прочети повече »
Правилният и балансиран сеитбооборот е крайъгълен камък на устойчивото земеделие. Той е фундаментза правилното развитие и плододаване на растенията. Дори в малката градина може да... Прочети повече »
Копърът е едногодишно растение от сем. Сенникоцветни с много кратък вегетационен период. Може да се отглежда като уплътнител на други зеленчукови култури. Използва се като подправка... Прочети повече »
Алтернарията е заболяване, което напада листата, стъблата, цветните дръжки и плодовете на зеленчуковите култури, отглеждани както на открито, така и в култивационни съоръжения. Пораженията... Прочети повече »
Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.
Приемам