Износът на пилешко месо от САЩ през първите 3 тримесечия на 2022 г. достигна рекордни стойности както в количествено, така и в стойностно изражение, сочат данни на Службата... Прочети повече »
През периода 2 – 9 ноември 2022 г. средните цени по веригата на предлагане на яйца в страната са около или малко над нивата от предходната седмица констатират експерти на Министерство... Прочети повече »
В рамките на изминалата седмица (2 – 9 ноември 2022 г.) пазарът на агнешко месо в страната е спокоен, без отчетени изменения на цените на едро и на дребно по области,... Прочети повече »
През изминалата седмица средните цени на едро и на дребно на яйца за страната са около или малко над нивата от предходната, се посочва в последната ценова справка на експерти... Прочети повече »
Средно за страната, цената на едро на цяло агне се запазва на ниво от 20,97 лв./кг, а стойностите по области продължават да варират от 18,95 лв./кг (Пазарджик, Пловдив и Смолян)... Прочети повече »
През периода 12 – 19 октомври 2022 г. цялото агне се търгува на едро на цени от 18,95 лв./кг в Пазарджик, Пловдив и Смолян до 23,99 лв./кг в Благоевград и Русе, посочват... Прочети повече »
Цените на суровото мляко в Германия през тази есен продължават да се повишават, разходите за производството му стават „взривоопасни”, а бъдещото развитие на положението... Прочети повече »
Цените на яйцата във Франция скочиха двойно поради рязко нарастващите разходи за фуражни компоненти и енергия, а също така и най-тежката преживяна досега криза... Прочети повече »
Правителството на Република Северна Македония замразява до 10% търговския марж на едро и дребно за следните млечни продукти: извара, сирене, кашкавал, сметана и кисело... Прочети повече »
Въпреки че цените на млякото и млечните продукти по рафтовете в магазините в Северна Македония продължават да поскъпват, техните производители са на ръба на оцеляването, коментират... Прочети повече »
След 7 последователни тримесечия работа на загуба за свиневъдите поголовието от свине във Великобритания отчита рязко съкращаване, съобщи електронното издание Pig333. Последните... Прочети повече »
Както в целия Европейски съюз, така и в Швейцария хранително-вкусовата промишленост е под натиск. Освен растящите цени на суровините и предстоящата нова вълна от пандемии през зимата притеснения... Прочети повече »
Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.
Приемам