Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
19.06.2017 г.
Гювеч с наденица
Гювеч с наденица

Нарязваме зеленчуците /без доматите/ на кубчета и ги запържваме поотделно в сгорещената мазнина. /Можем да оваляме тиквичките в брашно./  В пръстен гювеч разстиламе последователно патладжаните, тиквичките, морковите, картофите, лука и чесъна. Завършваме със ситно нарязаните домати. Посоляваме и поръсваме с наситнен магданоз. Захлупваме и печем в умерена фурна. Малко преди ястието да е готово прибавяме нарязаната и позапържена наденица, заливаме с мазнината, останала от пърженето и поръсваме със стрита чубрица, черен и червен пипер. Връщаме гювеча във фурната, за да се допече.

Продукти за гювеча: 500 г наденица, 2 тиквички, 2 патладжана, 4 моркова, 10 картофа, 4 домата, 1 глава чесън, 3 глави лук, 1 к.ч. олио, магданоз, чубрица, черен и червен пипер, сол.

1345
Коментари (0)
Напиши коментар
Последни материали
Виж
Подпомагане се очаква да получат над 10 000 земеделски стопани
Държавен фонд „Земеделие“ започна изплащането на средства по мярка 12 „Плащания по Натура 2000“
Практика
Как да избегнем напукването на кората на овошките и да ги излекуваме
Очакват се плащания за 1 648 заявления по пчеларската програма
Месопреработватели искат отмяна на веганската луканка
Само във Варненско са затворени 13 мърляви ресторанта и капанчета
Как празникът на Варна беше отбелязан в аквариума към Института по рибни ресурси
Свързани материали
Виж
Гъби в гювечета
Зимен гювеч
Гювеч с ориз и лукчета
Овчарски гювеч със стерилизирани домати и паприкаш
Гювеч с картофи
Гъби в гювече
Приятели на SINOR.bg: Стоматолог, София/    Професионална техника /    Градинска техника /    Книжарница /    Агровестник /    
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2017

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам