Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
Последни от Рецепти от село
Картофи в станиол

Децата ги обожават

Картофи в станиол

Измиваме картофите, загръщаме ги в алуминиево фолио и ги печем 60 мин на скара или във фурна. Отваряме фолиото, разрязваме ги на кръст. Посипваме с подправките, отгоре слагаме парче... Прочети повече »

 

Чорба от агнешки главички

Чорба от агнешки главички

 

Сложете агнешките главички да се варят в тенджера под налягане за около 45 минути (зависи от възрастта на агнетата). Обезкостете главите и нарежете езика, мозъка и месото. Сложете... Прочети повече »

 

Желирано агнешко бутче

Желирано агнешко бутче

 

Слагаме вода да заври в тенджера и прибавяме добре измитото агнешко бутче, нарязаните лук, моркови, целина, корени от магданоз (по-добре е зеленчуците да са настъргани на едро ренде).... Прочети повече »

 

Агнешка чорба

Агнешка чорба

 

Нарязваме месото на хапки, заливаме го със студена вода и варим на умерен огън. Когато започне да омеква, сипваме измития ориз. Посоляваме на вкус и варим чорбата до готовност. Поднасяме... Прочети повече »

 

Яйца в доматен сос

Яйца в доматен сос

 

Сваряваме и обелваме яйцата. Лука и чесъна накълцваме и ги запържваме в маслото. Добавяме нарязаните домати заедно със сока и варим 10 мин. Подправяме със сол, черен пипер, червен... Прочети повече »

 

Мляно месо на тиган

Пикантно

Мляно месо на тиган

Нарязваме зеленчуците на едро, а лука, чесъна и лютата чушка - на ситно. Изпържваме месото за кратко в сгорещеното олио и подправяме. Прибавяме зеленчуците и задушаваме 10 минути... Прочети повече »

 

Пияно пиле с доматен сок

Лесно и вкусно

Пияно пиле с доматен сок

Нарязваме пилето на порции и леко осоляваме. Подреждаме в дълбока тавичка и заливаме с доматения сок и бирата. Прибавяме подправките. Отгоре подреждаме парченца масло и запичаме... Прочети повече »

 

Спаначена супа с фиде

Спаначена супа с фиде

 

Нарязваме на дребно спанака, прибавяме ситно нарязания лук и задушаваме с малко олио. Заливаме с гореща подсолена вода и варим на умерен огън. Щом спанакът поомекне, прибавяме фидето... Прочети повече »

 

Грах по унгарски

Грах по унгарски

 

Загряваме олиото, прибавяме меда. След като се разтопи, сипваме граха и магданоза. Посоляваме на вкус, заливаме със съвсем малко вода и слагаме капака на тенджерата. Задушаваме ястието... Прочети повече »

 

Пържола с яйца на очи

Пържола с яйца на очи

 

Начукваме пържолите, за да ги изтъним, поръсваме ги със сол, лимонов сок и черен пипер, овалваме ги в брашното и ги изпържваме в сгорещената мазнина. Отделно изпържваме яйцата на... Прочети повече »

 

Пилешки дреболии с ориз

Пилешки дреболии с ориз

 

Заливаме дреболиите с 1 ч.ч. бульон /или подсолена вода/ и варим, докато омекнат. Прибавяме гъбите и пилешкото месо и варим, докато омекнат гъбите. Тогава изваждаме продуктите с... Прочети повече »

 

Постна попска яхния

Постна попска яхния

 

Настъргваме морковите и целината и на едро ренде. Изсипваме ги в глинен съд, в който сме налели олиото. Задушаваме ги заедно с лука и праза. Когато зеленчукът омекне, прибавяме червения... Прочети повече »

 

Цветарство
Виж
Кои растения гонят напаста и кои е привличат
Малката градина
Виж
Как да подредим градината
Полезни съвети
Обяви
Виж
Последно публикувани обяви
Приятели на SINOR.bg: Стоматолог, София    Професионална техника /    Градинска техника /    Книжарница /    Агровестник /    
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2017

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам