Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
11.06.2019 г.

Деликатес с кайма

Деликатес с кайма

Омесваме каймата  с яйцата, гъбите, магданоза и хляба. Хляба предварително сме натопили в прясното  мляко, а след това сме отцедили. Посоляваме и прибавяме подправките. В тавичка разтопяваме маслото и разстиламе омесената кайма. Печем на фурна около 30 минути. Когато ястието е почти готово, нареждаме отгоре кръгчета топено сирене. Запичаме докато хване коричка.

Продукти: 1 кг кайма, 6 яйца, 2 връзки магданоз, 500 г сварени гъби, 1 ч.ч. прясно мляко, 1 филия хляб, 70 г масло, топено сирене, кимион, черен пипер, сол.

Деликатес с кайма
11178

Последни материали
Виж
Австрия се интересува от обмен на породисти животни и генетичен материал
Утежняват правилата за превоз на животни в Европейския съюз
До средата на декември промените в националната стратегия за земеделие ще бъдат изпратени към ЕК
Скоро ще заработи нов сайт за Стратегическия план
В Италия конфискуваха ферма за връзки с мафията
Благотворително
Отново може да купите коледни елхички от горските с добра кауза
Почти 90 на сто от доставките идват от Украйна и Бразилия
Спадът във вноса на царевица в ЕС се задълбочава
Свързани материали
Виж
Баници с плънка от месо
Спагети с кайма
Деликатес с кайма
Макарони с кайма и зеленчуци
Наситнете каймата
Чили кон карне
Супа от кайма и спанак
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2023
Essential SSL
RSS новини