Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
11.06.2019 г.

Деликатес с кайма

Деликатес с кайма

Омесваме каймата  с яйцата, гъбите, магданоза и хляба. Хляба предварително сме натопили в прясното  мляко, а след това сме отцедили. Посоляваме и прибавяме подправките. В тавичка разтопяваме маслото и разстиламе омесената кайма. Печем на фурна около 30 минути. Когато ястието е почти готово, нареждаме отгоре кръгчета топено сирене. Запичаме докато хване коричка.

Продукти: 1 кг кайма, 6 яйца, 2 връзки магданоз, 500 г сварени гъби, 1 ч.ч. прясно мляко, 1 филия хляб, 70 г масло, топено сирене, кимион, черен пипер, сол.

Деликатес с кайма
12098
 

Последни материали
Виж
Агнешки кебапчета
Изключение се очаква при скъпата царевица след значимо разширяване на площите
Сушата натиска прогнозите за реколтата от зърно в Турция
Въпреки отчетените значими ръстове в по-малки производителки
Запасите от ябълки и круши в Европа са под миналогодишните
Тази нощ тръгнах в 2:30 ч за борсата
Златан Караиванов: Искаме да направим кооператив на ягодата в Кричим, но има проблем
Препоръки за засаждане на тиквичките на открито
Лидери са слънчогледът с 3,5 милиона и царевицата с 2,9 милиона хектара
Фермерите в Украйна засяха близо 10 милиона хектара с пролетни култури
Свързани материали
Виж
Супа от кайма и спанак
Кюфтета в пръстени гювечета
Лахмаджун
Пълнен лук по добруджански
Чили кон карне
Дроб сарма от кайма
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини