Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Кюфтета в пръстени гювечета

Синор.БГ / 14.03.2025 г.
Кюфтета в пръстени гювечета

Смесваме каймата с натрошеното сирене, ситно нарязаните лук и джоджен, черен пипер и малко сол. Омесваме добре и оформяме 4 големи кюфтета. Разпределяме кюфтетата в пръстени гювечета. Разпределяме по гювечетата маслото и доматения сок. Печем двадесетина минути в умерена фурна, след което във всяко гювече чукваме по едно яйце и допичаме още няколко минути.

Продукти за 4 порции: 600 г кайма /смес/, 300 г сирене, 1 глава лук, 2 с.л. краве масло, 1 ч.ч. доматен сок, 4 яйца, 1 с.л. ситно нарязан джоджен, сол.

Кюфтета в пръстени гювечета
16282
 

Последни материали
Виж
Отчет за изпълнението на Стратегическия план за 2024 г.
Младите фермери не усвояват планираната субсидия по директните плащания
Данни на Евростат
Сравнение на цените на селскостопанската продукция в България и ЕС: Кой води класацията?
Стратегически план - отчет за 2024 г.
Пчеларите през 2024 г. - без нито един проект за разкриване на фалшив мед подаден проект за разкриване на фалшив мед
Фермерът Владимир Георгиев
Сладкият чесън от Долни Раковец връща младите към земята
Предстоящо
Международен форум по свиневъдство и птицевъдство - на 10 и 11 септември в София
Съвети за градинаря
Есенен ренесанс за тиквичките
Свързани материали
Виж
Кръчмарско кюфте на скара
Чорба от зелев сок с кюфтенца
Кюфтета яхния
Кюфтета от тиквички и патладжани
Кюфтета от заешко месо със сметана и лук
Кюфтета от картофи и ориз
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини