Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Кюфтета в пръстени гювечета

Синор.БГ / 14.03.2025 г.
Кюфтета в пръстени гювечета

Смесваме каймата с натрошеното сирене, ситно нарязаните лук и джоджен, черен пипер и малко сол. Омесваме добре и оформяме 4 големи кюфтета. Разпределяме кюфтетата в пръстени гювечета. Разпределяме по гювечетата маслото и доматения сок. Печем двадесетина минути в умерена фурна, след което във всяко гювече чукваме по едно яйце и допичаме още няколко минути.

Продукти за 4 порции: 600 г кайма /смес/, 300 г сирене, 1 глава лук, 2 с.л. краве масло, 1 ч.ч. доматен сок, 4 яйца, 1 с.л. ситно нарязан джоджен, сол.

Кюфтета в пръстени гювечета
17325
 

Последни материали
Виж
Потомци на беломорските българи предават магията през поколенията
Все повече млади хора вземат присърце коледарския обичай в Кърджали
Нашите Коледни пожелания
Честито Рождество Христово, фермери!
Коледарите не само пеят и наричат за здраве, но и танцуват буенек
В Ямболско продължават да пазят традициите за Бъдни вечер и Рождество
Сривът е с 23 на сто на месечна база и с 85 на сто на годишна до 4-19 цента килото
Зелето в Украйна вече се продава почти без пари
Липсва информация за цените, доставката е през януари и февруари
Египет закупи и българска пшеница в частни сделки за около 700 000 тона
Посрещаме най-българския семеен празник около трапезата
На Бъдни вечер огънят стопля сърцата и дава светлина в душите
Свързани материали
Виж
Вкусни цариградски кюфтета
Кръчмарско кюфте на скара
Чорба от зелев сок с кюфтенца
Кюфтета яхния
Кюфтета от тиквички и патладжани
Кюфтета от заешко месо със сметана и лук
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини