Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Кюфтета в пръстени гювечета

Синор.БГ / 14.03.2025 г.
Кюфтета в пръстени гювечета

Смесваме каймата с натрошеното сирене, ситно нарязаните лук и джоджен, черен пипер и малко сол. Омесваме добре и оформяме 4 големи кюфтета. Разпределяме кюфтетата в пръстени гювечета. Разпределяме по гювечетата маслото и доматения сок. Печем двадесетина минути в умерена фурна, след което във всяко гювече чукваме по едно яйце и допичаме още няколко минути.

Продукти за 4 порции: 600 г кайма /смес/, 300 г сирене, 1 глава лук, 2 с.л. краве масло, 1 ч.ч. доматен сок, 4 яйца, 1 с.л. ситно нарязан джоджен, сол.

Кюфтета в пръстени гювечета
16684
 

Последни материали
Виж
Спасени са 80 000 яйца и 2 сгради, няма пострадали хора
Пожар в люпилня за пилета край сливенско село унищожи 2 помещения
Тъй като дискриминира и демотивира организациите на производители
Аграрната камара отхвърля критерий от интервенциите за инвестиции
Производителите отричат да спекулират с цените и обвиняват търговците
Хлябът е поскъпнал с над 20 на сто за година най-вече заради върнатото ДДС
Доклад на Синор.БГ
Седмицата: Защо Човекът от високия кабинет отказва среща с НАЗ?
Овче и агнешко месо в момента не се преработват у нас
Българското говеждо и свинско не достигат за работата на преработвателите
Без издадено разрешително за лов и извън района на ловната му дружина
Задържаха заподозрян в бракониерство в землището на врачанско село
Свързани материали
Виж
Кръчмарско кюфте на скара
Чорба от зелев сок с кюфтенца
Кюфтета яхния
Кюфтета от тиквички и патладжани
Кюфтета от заешко месо със сметана и лук
Кюфтета от картофи и ориз
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини