Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
14.03.2025 г.

Кюфтета в пръстени гювечета

Кюфтета в пръстени гювечета

Смесваме каймата с натрошеното сирене, ситно нарязаните лук и джоджен, черен пипер и малко сол. Омесваме добре и оформяме 4 големи кюфтета. Разпределяме кюфтетата в пръстени гювечета. Разпределяме по гювечетата маслото и доматения сок. Печем двадесетина минути в умерена фурна, след което във всяко гювече чукваме по едно яйце и допичаме още няколко минути.

Продукти за 4 порции: 600 г кайма /смес/, 300 г сирене, 1 глава лук, 2 с.л. краве масло, 1 ч.ч. доматен сок, 4 яйца, 1 с.л. ситно нарязан джоджен, сол.

Кюфтета в пръстени гювечета
12555
 

Последни материали
Виж
Само за производството на брашно за износ, сринал се с над 40 на сто през сезона
Турция разреши безмитен внос на пшеница, но с условие
Сривът е особено силен при соевото и слънчогледовото масло
Вносът на растителни масла за готвене в Индия удари 4-годишно дъно
Освен в окръг Дунайска стреда болестта може да има огнища и в Комарно
Откриха 3 огнища на шап в Словакия близо до границата с Унгария
Правила за пикиране на разсада за пипер
Близо 8% от аграрния стокообмен на България се формира от търговията с Германия
Мита върху вноса на американската царевица и соя удрят животновъдния отрасъл на Евросъюза
Свързани материали
Виж
Чорба от зелев сок с кюфтенца
Кюфтета яхния
Кюфтета от тиквички и патладжани
Кюфтета от заешко месо със сметана и лук
Кюфтета от картофи и ориз
Кюфтета от картофи и ориз
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини