Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
14.03.2025 г.

Кюфтета в пръстени гювечета

Кюфтета в пръстени гювечета

Смесваме каймата с натрошеното сирене, ситно нарязаните лук и джоджен, черен пипер и малко сол. Омесваме добре и оформяме 4 големи кюфтета. Разпределяме кюфтетата в пръстени гювечета. Разпределяме по гювечетата маслото и доматения сок. Печем двадесетина минути в умерена фурна, след което във всяко гювече чукваме по едно яйце и допичаме още няколко минути.

Продукти за 4 порции: 600 г кайма /смес/, 300 г сирене, 1 глава лук, 2 с.л. краве масло, 1 ч.ч. доматен сок, 4 яйца, 1 с.л. ситно нарязан джоджен, сол.

Кюфтета в пръстени гювечета
1852
 

Последни материали
Виж
Цената на зърното се стабилизира в средата на диапазона от последния внос
Родната пшеница пак е сред победителите на търговете в Алжир и Тунис
С цел сваляне на надути цени и скъсяване на пътя до потребителя
Комисия одобри създаването на държавна търговска верига за храни
Агрометеорологична прогноза за периода 14-20 март 2025 година
Застудяване увеличава риска от измръзване на цъфтящите овошки
МВнР препръчва на българите да не ходят в Сърбия в събота и неделя
Гърция стартира програма за оранжерии за 300 милона евро
Двуцифрен ръст на фалитите в Германия
Свързани материали
Виж
Чорба от зелев сок с кюфтенца
Кюфтета яхния
Кюфтета от тиквички и патладжани
Кюфтета от заешко месо със сметана и лук
Кюфтета от картофи и ориз
Кюфтета от картофи и ориз
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини