Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
14.03.2025 г.

Кюфтета в пръстени гювечета

Кюфтета в пръстени гювечета

Смесваме каймата с натрошеното сирене, ситно нарязаните лук и джоджен, черен пипер и малко сол. Омесваме добре и оформяме 4 големи кюфтета. Разпределяме кюфтетата в пръстени гювечета. Разпределяме по гювечетата маслото и доматения сок. Печем двадесетина минути в умерена фурна, след което във всяко гювече чукваме по едно яйце и допичаме още няколко минути.

Продукти за 4 порции: 600 г кайма /смес/, 300 г сирене, 1 глава лук, 2 с.л. краве масло, 1 ч.ч. доматен сок, 4 яйца, 1 с.л. ситно нарязан джоджен, сол.

Кюфтета в пръстени гювечета
13972
 

Последни материали
Виж
Предприятията от бранша минават от слънчоглед на рапица
Преработватели на маслодайни култури се оплакват от недостиг на суровини
Взети са проби от обяда, вечерята и външен обект за продажба на пици
Изследват персонала на хотел в Сандански след симптоми за натравяне у деца
Стадата с положителни проби ще бъдат унищожени
В Гърция откриха 3 нови огнища на шарка по овцете, включително близо до България
По закон застрахователите изплащат само щети, причинени след 19 април
Загубите от измръзналите овошки в югоизточна България са 600-800 лева на декар
Полезни съвети
Мит или истина е употребата на захар за подхранване на разсада
Седмица преди официалния краен срок за Кампания 2024
Преведоха близо 47 милиона лева по 4 био и агроекологични интервенции
Свързани материали
Виж
Чорба от зелев сок с кюфтенца
Кюфтета яхния
Кюфтета от тиквички и патладжани
Кюфтета от заешко месо със сметана и лук
Кюфтета от картофи и ориз
Кюфтета от картофи и ориз
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини