Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
08.02.2018 г.

Кайма в пикантен сос

Рецепта
Кайма в пикантен сос

В сгорещената мазнина задушаваме каймата и ситно нарязания лук, като непрекъснато бъркаме с вилица или наситняваме със шпатула, докато каймата се раздроби на топчета. Тогава прибавяме доматения сок, ситно нарязания чесън, кимион, черен пипер и сол на вкус. Захлупваме и задушаваме около 20 мин на тих огън.

Продукти: 600 г свинска кайма от плешката, 4 с.л. олио, 2 глави лук, 3 скилидки чесън, 1 ч.ч. доматен сок, черен пипер, кимион, сол.

Кайма в пикантен сос
3410

Коментари (0)

Моля отбележете, че не сте робот.

Последни материали
Виж
Тревожни данни
Мания за бързи кредити, само за три месеца необслужените заеми достигат 342 млн. лв.
Предстоящо
БАСФ е генерален спонсор на международните дни на полето от 5 до 7 юни
Предстоящо
Икономистите на БАН ще представят годишния доклад за политиките през 2018 г.
Форум
Вергиния Кръстева: Предизвикателствата пред земеделието изискват решения, базирани на научни изследвания
Обзор за последната седмица
Сделките с пшеница на Софийската стокова борса се сключваха около 287 лв. за тон
Форум
След 2020 г. разплащателните агенции сами ще определят критериите за работа, съобщиха евроексперти в София
Свързани материали
Виж
Пикантно
Мексикански стекове
Мляно телешко с яйце
Вкусно
Корейска мусака
Вкусно
Кюфтета от кайма и зрял фасул
Компанията е с временно отнето разрешително за производство
Скандал с развалено месо избухна в Белгия
Ястие
Гозба с кайма
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2018

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам