Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
08.02.2018 г.

Кайма в пикантен сос

Рецепта
Кайма в пикантен сос

В сгорещената мазнина задушаваме каймата и ситно нарязания лук, като непрекъснато бъркаме с вилица или наситняваме със шпатула, докато каймата се раздроби на топчета. Тогава прибавяме доматения сок, ситно нарязания чесън, кимион, черен пипер и сол на вкус. Захлупваме и задушаваме около 20 мин на тих огън.

Продукти: 600 г свинска кайма от плешката, 4 с.л. олио, 2 глави лук, 3 скилидки чесън, 1 ч.ч. доматен сок, черен пипер, кимион, сол.

Кайма в пикантен сос
4706

Последни материали
Виж
Решения на Министерския съвет
Кабинетът одобри възможност за частично отнемане на разрешението за развъдна дейност
Решения на Министерския съвет
Одобрена е българската позиция за предстоящото заседание на Съвета на ЕС по земеделие и рибарство
Решения на Министерския съвет
Отпуснатите средства за предотвратяване на африканската чума по свинете се преразпределят
Решения на Министерския съвет
С две години се удължава срокът за обновяване на електронната система на Агенцията по геодезия, картография и кадастър
Извън графиците
Отсрочка за парите за газьола
Предстоящо
Най-късно до 17 декември ще се обяви окончателната оценка по мярка 9
Свързани материали
Виж
Крокети с плънка от кайма
Руло по тетевенски
Леблебия с кайма и кисело мляко по турски
Зрял фасул с кайма
Аржентински соленки с кайма и яйца
Спаначена супа с кайма
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2018

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам