Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
08.02.2018 г.

Кайма в пикантен сос

Рецепта
Кайма в пикантен сос

В сгорещената мазнина задушаваме каймата и ситно нарязания лук, като непрекъснато бъркаме с вилица или наситняваме със шпатула, докато каймата се раздроби на топчета. Тогава прибавяме доматения сок, ситно нарязания чесън, кимион, черен пипер и сол на вкус. Захлупваме и задушаваме около 20 мин на тих огън.

Продукти: 600 г свинска кайма от плешката, 4 с.л. олио, 2 глави лук, 3 скилидки чесън, 1 ч.ч. доматен сок, черен пипер, кимион, сол.

Кайма в пикантен сос
1828

Коментари (0)

Моля отбележете, че не сте робот.

Последни материали
Виж
Заради проблем при пакетирането
Финландски производител изтегля детски млечен продукт от местния пазар
Загубата на пазари е за сметка на Русия и Франция
Силната конкуренция на международните пазари свива износа на пшеница от Румъния
Заедно с блендовете с международни
Местните сортове са още един шанс за българските вина
Пазарът на свине за клане се възстановява, котировките се покачват
Дългоочакван обрат в развитието на пазара на свинско месо в ЕС
Обзор на Софийска стокова борса АД за 21-23 февруари 2018 година
На борсата се продаде фуражна пшеница в чували с включена доставка за 450 лева за тон
Полезни съвети
Как да отгледаме качествен доматен разсад
Свързани материали
Виж
Ястие
Гозба с кайма
Ястие
Галантина
Ястие от телешка кайма и фасул
Чили кон карне
Рецепта
Грах с кайма
Мляно месо на тиган
Изтеглят кайма от пазара във Франция заради наличие на ешерихия коли
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Професионална техника | Градинска техника | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2018

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам