Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
08.02.2018 г.

Кайма в пикантен сос

Рецепта
Кайма в пикантен сос

В сгорещената мазнина задушаваме каймата и ситно нарязания лук, като непрекъснато бъркаме с вилица или наситняваме със шпатула, докато каймата се раздроби на топчета. Тогава прибавяме доматения сок, ситно нарязания чесън, кимион, черен пипер и сол на вкус. Захлупваме и задушаваме около 20 мин на тих огън.

Продукти: 600 г свинска кайма от плешката, 4 с.л. олио, 2 глави лук, 3 скилидки чесън, 1 ч.ч. доматен сок, черен пипер, кимион, сол.

Кайма в пикантен сос
4511

Коментари (0)

Моля отбележете, че не сте робот.

Последни материали
Виж
Темпото на увеличаване на потреблението обаче е 2 пъти по-слабо
Производството на мляко в света е нараснало с над 2 на сто за година
След летните жеги
Слабата реколта от картофи изправи германските фермери на ръба на фалита
Балтийската република така и не успява да получи близко до средното финансиране
Орязването на субсидиите за фермерите в проектобюджета на ЕС до 2027 година възмути Литва
По проекти за милиони
ЕС субсидира рекламата в чужбина на продуктите на 3 български организации
Важно уточнение
Няма да се доказва мляко от овцевъдите в регионите, обхванати от чума
Контрол
Поредна проверка на ЮЗДП и WWF в Тетевенския Балкан
Свързани материали
Виж
Леблебия с кайма и кисело мляко по турски
Зрял фасул с кайма
Аржентински соленки с кайма и яйца
Спаначена супа с кайма
Чилийски шницели
Хапва се горещо
Пикантна кайма с ориз
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2018

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам