Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
31.03.2017 г.

Спаначена супа с фиде

Нарязваме на дребно спанака, прибавяме ситно нарязания лук и задушаваме с малко олио. Заливаме с гореща подсолена вода и варим на умерен огън. Щом спанакът поомекне, прибавяме фидето и варим още 10 мин. Подправяме готовата супа с лимонов сок и черен пипер.

Продукти: 600 г спанак, 2 глави лук, 1 шепа натрошено фиде, 6-7 ч.ч. вода, лимонов сок, черен пипер, сол.

Спаначена супа с фиде
6008
 

Последни материали
Виж
Защо стволовете на овощните дървета се покриват с лишеи и мъхове?
Мнения
Красимир Кумчев: Революционни промени са нужни за отрасъла!
В конкуренция с преработващите предприятия на вътрешния пазар
Царевицата за износ от Украйна поскъпва на фона на спада в цените на превоза
За да овладее резкия ръст в цените на месото на вътрешния пазар
Турция планира временна забрана за износ на пилешко
Отговорността е на правителството и депутатите, категоричен е Димитър Шопов
Фермер отрича недостиг на мляко у нас, цели се внос на евтино сухо от Украйна
С участието на новия ресорен служебен министър от наша страна
Одобриха българската позиция за заседанието на Съвета на ЕС по земеделие и рибарство
Свързани материали
Виж
Палак чавал (Индия)
Йордан Чергаров - един от изложителите на АГРА 2022
Модерно мислещите земеделци печелят с качество
Време е за сеене на спанак
Спанак за късна пролет се сее през октомври
За работливите
Какви зеленчуци можете да засеете през август
Как да се избавите от нитратите в спанака
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини