Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
03.05.2018 г.

Свинско със спанак

Яхния
Свинско със спанак

Нарязвате месото на хапки и запържвате в тиган до побеляване. Прехвърляте месото в тенджера като добавяте около литър и половина вода, сол на вкус и варите двадесет минути. Нарязвате лукът и чесъна на ситно, прибавяте червения, черния пипер  и доматеното пюре и запържвате за две три минути. Наливате бульона от месото, около литър. Прибавяте почистения и нарязан спанак и месото. Варите 15 мин. Прибавяте сухия джоджен. Същевременно размивате брашното в малко вода и с бъркане добавяте към яхнията до постигане на желаната гъстота. Оставяте да закъкри и свяляте от котлона.

Продукти: килограм свинско от бут, 2 връзки пресен лук, 3 стръка пресен чесън, лъжица сух джоджен, сол и черен пипер на вкус, 2 с.л. доматено пюре, 1 с.л. червен пипер,   70  мл олио, 2 с.л. брашно за сгъстяване

Свинско със спанак
44482
 

Последни материали
Виж
Предприети са мерки за контрол и ликвидиране на заболяването
БАБХ откри огнище на шарка по овцете и козите в Хасковско
С предимство за класиране са намиращите се наблизо ферми без нарушения
Площите с условия за пашуване в парк Рила са наполовина на планираните
Доклад на Синор.БГ
Какво се случи в земеделието през седмицата
Агнешки кебапчета
Изключение се очаква при скъпата царевица след значимо разширяване на площите
Сушата натиска прогнозите за реколтата от зърно в Турция
Въпреки отчетените значими ръстове в по-малки производителки
Запасите от ябълки и круши в Европа са под миналогодишните
Свързани материали
Виж
Млечна яхния от зелен лук
Кюфтета яхния
Агнешка яхния
Леща по индийски
Зрял фасул с бекон
Яхния с бъбреци
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини