Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
03.05.2018 г.

Свинско със спанак

Яхния
Свинско със спанак

Нарязвате месото на хапки и запържвате в тиган до побеляване. Прехвърляте месото в тенджера като добавяте около литър и половина вода, сол на вкус и варите двадесет минути. Нарязвате лукът и чесъна на ситно, прибавяте червения, черния пипер  и доматеното пюре и запържвате за две три минути. Наливате бульона от месото, около литър. Прибавяте почистения и нарязан спанак и месото. Варите 15 мин. Прибавяте сухия джоджен. Същевременно размивате брашното в малко вода и с бъркане добавяте към яхнията до постигане на желаната гъстота. Оставяте да закъкри и свяляте от котлона.

Продукти: килограм свинско от бут, 2 връзки пресен лук, 3 стръка пресен чесън, лъжица сух джоджен, сол и черен пипер на вкус, 2 с.л. доматено пюре, 1 с.л. червен пипер,   70  мл олио, 2 с.л. брашно за сгъстяване

Свинско със спанак
14917

Последни материали
Виж
Променя се контролът, без да се отменя надзорът и се въвеждат облекчения за стопаните
ЕС е облекчила мерките в районите с чума по овцете
Предстоящо
Асоциацията на зърнопроизводителите насрочват общо събрание в края на февруари
Неефективността на администрацията
След закона за земята се очертава провал и с мерките срещу градушките
Интернет достъп
Европейската агенция по храните прави електронен портал за лесен достъп от потребителите
Форуми
Еврокомисарите Андрюкайтис и Хоуган участват на изложението Зелената седмица в Берлин
Решения
От днес Евросъюзът налага 175 евро мито за ориза от Мианмар и Камбоджа
Свързани материали
Виж
Пъстра яхния
Доматена яхния
Постно
Млечна яхния от зелен лук
Постна рецепта
Вегeтарианска попска яхния
Свинска яхния по градинарски
Лучена яхния с пиле
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам