Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
22.04.2025 г.

Млечна яхния от зелен лук

Млечна яхния от зелен лук

Нарязваме лука на ситно и го задушаваме в олиото и малко вода. Добавяме ситно нарязаните магданоз и джоджен. Сипваме брашното, разбъркваме, посоляваме на вкус и разреждаме с прясното мляко. Варим ястието 30 минути на умерен огън. Преди да отстраним от огъня застройваме с разбитите яйца. При поднасяне поръсваме с едро смлян черен пипер.

Продукти за 4 порции: 3-4 връзки зелен лук, магданоз, джоджен, 3-4 с.л. олио, 2 с.л. брашно, 3 ч.л. прясно мляко, 2-3 яйца, черен пипер, сол.

Млечна яхния от зелен лук
13630
 

Последни материали
Виж
Пострадалият е настанен за лечение в болница без опасност за живота
Теле блъсна моторист при движение по третокласен път в Хасковско
Дерогация разрешава ваксинация вместо евтаназия за генетично ценни стада
БАБХ следва сляпо европейския регламент в борбата с шарката по овцете
При слънчогледа положението е малко по-добро, но добивите са слаби
Сушата през юни и юли провали реколтата от царевица в Монтанско
Агрометеорологична прогноза за периода 15-22 август 2025 година
Недостатъчните валежи ще налагат увеличаване на поливането
Какво се случва?
При нулев или хладен интерес преминаха 4 търга за продажба на земя в Пловдивско
Полезно и практично
Имате избор на мястото на обраните зеленчуци да засадите нови
Свързани материали
Виж
Манастирска яхния
Кюфтета яхния
Агнешка яхния
Леща по индийски
Зрял фасул с бекон
Яхния с бъбреци
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини