Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
22.04.2025 г.

Млечна яхния от зелен лук

Млечна яхния от зелен лук

Нарязваме лука на ситно и го задушаваме в олиото и малко вода. Добавяме ситно нарязаните магданоз и джоджен. Сипваме брашното, разбъркваме, посоляваме на вкус и разреждаме с прясното мляко. Варим ястието 30 минути на умерен огън. Преди да отстраним от огъня застройваме с разбитите яйца. При поднасяне поръсваме с едро смлян черен пипер.

Продукти за 4 порции: 3-4 връзки зелен лук, магданоз, джоджен, 3-4 с.л. олио, 2 с.л. брашно, 3 ч.л. прясно мляко, 2-3 яйца, черен пипер, сол.

Млечна яхния от зелен лук
692
 

Последни материали
Виж
Мнението на бранша
Между 50 и 100 на сто са измръзванията при ранните малини и ягоди
Средни цени на тон за 5-те най-големи земеделски експортни продукта на Украйна
Двугодишен план
ФАО обяви план за 150 млн. долара в подкрепа на засегнатите от войната украински фермери
На 22 април отбелязвамепразника на планетата
Да засадим дърво в Деня на Земята
За деня на германската бира Destatis публикува тъжна статистика за пивоварите
Реформи в ОСП след 2027 г.
Комисарят Хансен иска да запази директните плащания и да спре помощта за хоби фермерите
Свързани материали
Виж
Кюфтета яхния
Агнешка яхния
Леща по индийски
Зрял фасул с бекон
Яхния с бъбреци
Зелен фасул с прясно мляко
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини