Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
22.04.2025 г.

Млечна яхния от зелен лук

Млечна яхния от зелен лук

Нарязваме лука на ситно и го задушаваме в олиото и малко вода. Добавяме ситно нарязаните магданоз и джоджен. Сипваме брашното, разбъркваме, посоляваме на вкус и разреждаме с прясното мляко. Варим ястието 30 минути на умерен огън. Преди да отстраним от огъня застройваме с разбитите яйца. При поднасяне поръсваме с едро смлян черен пипер.

Продукти за 4 порции: 3-4 връзки зелен лук, магданоз, джоджен, 3-4 с.л. олио, 2 с.л. брашно, 3 ч.л. прясно мляко, 2-3 яйца, черен пипер, сол.

Млечна яхния от зелен лук
12222
 

Последни материали
Виж
Решения на БАСФ
Житните посеви влизат в кулминацията на развитието си. Да ги опазим икономически изгодно с Даксър ®, Приаксор ® и Ревикеар ® от БАСФ!
Нужно е засилване на пазарната ориентация и ръст на производителността
Двойно повече са кандидатите по интервенцията за застраховане
Законопроектът е внесен в парламента
Д. Танева иска държавният бюджет да заделя ежегодно 15 млн. евро за „Напоителни системи“
Полезни съвети
Колтучене на доматите – необходимост и правила
Преценките за културата като рискова свива площите в България и Румъния
Над половината от внасяната царевица в ЕС идва от Украйна
Георги Тахов откри БАТА АГРО
В края на май ще има новини за виртуалните животни
Свързани материали
Виж
Кюфтета яхния
Агнешка яхния
Леща по индийски
Зрял фасул с бекон
Яхния с бъбреци
Зелен фасул с прясно мляко
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини