Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Джолан по македонски

Синор.БГ / 25.11.2024 г.
Джолан по македонски

Добре измитите джоланчета слагаме в глинена тенджера с капак. Измиваме хубаво чесъна, разделяме го на скилидки и както е с люспите, го слагаме в тенджерата. Слагаме и добре измитите лукчета с люспите. Прибавяме обелените картофи, нарязани на кубчета, солим и слагаме подправките. Захлупваме и печем ястието най-напред на силна фурна, а като заври - на умерена. 

Продукти  за 4-5 порции: 2 свински джоланчета,1 кг дребни лукчета, 2 глави чесън, 1 дафинов лист, 5-6 зърна  бахар, няколко зърна черен пипер, 10 средни картофа, сол, червен пипер.

Джолан по македонски
5192
 

Последни материали
Виж
Признаци и решения
Защо корените на дърветата излизат на повърхността?
Директорите са получили по близо 20 хил., а началник отделите 18 хил.
ДФ „Земеделие“: Висшето ръководство си е раздало годишни бонуси по над 37 хил. лв. годишно
Медиаторът в търговските отношения в селското стопанство на Франция - ключова фигура за балансиране на веригата
Три министерства
Нови правила за действие при навлизане на мечки в села и градчета
В краен случай ще бъде отстреляна
Денонощни патрули търсят мечката, забелязана в Карлово
Натрупаната инфлация за 5 г. е 41,5 на сто
Годишната инфлация стигна 5,3%, месечната е 0,9 на сто
Свързани материали
Виж
Джолан по македонски
Джоланчета в гювече
Телешки джолан със зелен боб
Зимна супа от телешки джолан
Зимна супа от телешки джолан
Зимна супа от телешки джолан
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини