Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
25.11.2024 г.

Джолан по македонски

Джолан по македонски

Добре измитите джоланчета слагаме в глинена тенджера с капак. Измиваме хубаво чесъна, разделяме го на скилидки и както е с люспите, го слагаме в тенджерата. Слагаме и добре измитите лукчета с люспите. Прибавяме обелените картофи, нарязани на кубчета, солим и слагаме подправките. Захлупваме и печем ястието най-напред на силна фурна, а като заври - на умерена. 

Продукти  за 4-5 порции: 2 свински джоланчета,1 кг дребни лукчета, 2 глави чесън, 1 дафинов лист, 5-6 зърна  бахар, няколко зърна черен пипер, 10 средни картофа, сол, червен пипер.

Джолан по македонски
4901
 

Последни материали
Виж
Виното за САЩ ще бъде обложено с 15 процента мито
Предстоящо
Активни визити на еврокомисарите през август, септември и октомври
Доставките за чужбина са нараснали 1,5 пъти между януари и май
Казахстан започна да изнася пшеница за Алжир и Мароко
Наиестина последен срок
Разрушават краденците и сондажите ви, ако не сте ги регистрирали до 28 ноември!
Проект по програма LIFE
България все още е сред лидерите при съхранението на горите
Предстоящ Комитет по наблюдение на Стратегическия план
МЗХ иска от агробизнеса да се откаже от 38 милиона лева за сметка на „Напоителни системи“
Свързани материали
Виж
Джолан по македонски
Джоланчета в гювече
Телешки джолан със зелен боб
Зимна супа от телешки джолан
Зимна супа от телешки джолан
Зимна супа от телешки джолан
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини