Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
25.11.2024 г.

Джолан по македонски

Джолан по македонски

Добре измитите джоланчета слагаме в глинена тенджера с капак. Измиваме хубаво чесъна, разделяме го на скилидки и както е с люспите, го слагаме в тенджерата. Слагаме и добре измитите лукчета с люспите. Прибавяме обелените картофи, нарязани на кубчета, солим и слагаме подправките. Захлупваме и печем ястието най-напред на силна фурна, а като заври - на умерена. 

Продукти  за 4-5 порции: 2 свински джоланчета,1 кг дребни лукчета, 2 глави чесън, 1 дафинов лист, 5-6 зърна  бахар, няколко зърна черен пипер, 10 средни картофа, сол, червен пипер.

Джолан по македонски
222
 

Последни материали
Виж
Общината е финалист за престижни балкански награди
Белоградчишките скали привличат туристи от цял свят
Ваксинациите предпазват говедата, овцете и козите
Германия удължи дерогацията за ваксините срещу син език
Румънците увеличиха субсидията за производители на картофи за консумация
Джолан по македонски
Проучване на ЕК обхваща целите на 19 страни от ЕС до 2027 година
Стратегически планове залагат значителен потенциал за борба с климатичните промени
GPS продължавал да предава данни и с отрязан кабел чрез автономно захранване
В Испания заловиха румънски шофьор с 3 откраднати трактора в ремаркето
Свързани материали
Виж
Джоланчета в гювече
Телешки джолан със зелен боб
Зимна супа от телешки джолан
Зимна супа от телешки джолан
Зимна супа от телешки джолан
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини