Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
18.03.2021 г.

Телешки джолан със зелен боб

Телешки джолан със зелен боб

Сваряваме добре джолана в подсолена вода, (използвайте тенджера под налягане) изваждаме го от бульона и го обезкостяваме. Нарязваме месото на малки хапки. Прибавяме маслото към мазнината от бульона и задушаваме ситно нарязания лук. Прибавяме месото и нарязания боб. Наливаме 500 мл от бульона, посоляваме на вкус и поръсваме червения пипер и стритата чубрица. Захлупваме и задушаваме на тих огън, докато бобът омекне и ястието остане на мазнина.

Продукти за 5 порции: 1 телешки джолан, 2-3 с.л. краве масло, 4-5 глави лук, 2 ч.ч. нарязан зелен боб, 1 ч.л. червен пипер, 1 ч.л. стрита чубрица, сол.

Телешки джолан със зелен боб
9895

Последни материали
Виж
Въпреки изсипаните 100 милиарда евро през ОСП за борба с климатичните промени
ЕС се провали в понижаването на парниковите емисии от селското стопанство
Предвижданията за пролетните маслодайни култури обаче вървят надолу
MARS продължава да повишава прогнозата за добивите от есенниците в ЕС
Тежко наследство за поколенията
Държавите в ЕС имат сама шест месеца да подбрят чистота на реките си
Финансирана по рибарската програма
Внедряват система за наблюдение на Черно море
Селекционерите създават биоразсад на фасул за бранша
Добруджанският фасул може да бъде защитен чрез европейски схеми за качество
На 28 и 29 юни
Кабинетът одобри българската позиция за Съвета на ЕС по земеделие и рибарство
Свързани материали
Виж
Зимна супа от телешки джолан
Зимна супа от телешки джолан
Зимна супа от телешки джолан
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2021
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам