Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
18.03.2021 г.

Телешки джолан със зелен боб

Телешки джолан със зелен боб

Сваряваме добре джолана в подсолена вода, (използвайте тенджера под налягане) изваждаме го от бульона и го обезкостяваме. Нарязваме месото на малки хапки. Прибавяме маслото към мазнината от бульона и задушаваме ситно нарязания лук. Прибавяме месото и нарязания боб. Наливаме 500 мл от бульона, посоляваме на вкус и поръсваме червения пипер и стритата чубрица. Захлупваме и задушаваме на тих огън, докато бобът омекне и ястието остане на мазнина.

Продукти за 5 порции: 1 телешки джолан, 2-3 с.л. краве масло, 4-5 глави лук, 2 ч.ч. нарязан зелен боб, 1 ч.л. червен пипер, 1 ч.л. стрита чубрица, сол.

Телешки джолан със зелен боб
23318
 

Последни материали
Виж
Виното за САЩ ще бъде обложено с 15 процента мито
Предстоящо
Активни визити на еврокомисарите през август, септември и октомври
Доставките за чужбина са нараснали 1,5 пъти между януари и май
Казахстан започна да изнася пшеница за Алжир и Мароко
Наиестина последен срок
Разрушават краденците и сондажите ви, ако не сте ги регистрирали до 28 ноември!
Проект по програма LIFE
България все още е сред лидерите при съхранението на горите
Предстоящ Комитет по наблюдение на Стратегическия план
МЗХ иска от агробизнеса да се откаже от 38 милиона лева за сметка на „Напоителни системи“
Свързани материали
Виж
Джолан по македонски
Джолан по македонски
Джоланчета в гювече
Зимна супа от телешки джолан
Зимна супа от телешки джолан
Зимна супа от телешки джолан
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини