Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
14.02.2019 г.

Зимна супа от телешки джолан

Зимна супа от телешки джолан

Обезкостяваме джолана, нарязваме месото на малки късчета и го задушаваме в сгорещената мазнина заедно със ситно нарязания лук и нарязаното на ивички зеле. Поръсваме червения пипер и наливаме зелевия сок. Варим супата на умерен огън. Когато месото поомекне, прибавяме ориза и стритата чубрица. Доваряваме супата на тих огън. Ако е много солена, разреждаме с малко вода. Преди да поднесем, пускаме в супата маслото.

Продукти: 600-700 г телешки джолан, 7-8 ч.ч. зелев сок, 200 г кисело зеле, 1 глава лук, 2-3 с.л. ориз, 1 к.ч. олио, 1 ч.ч. червен пипер, 1 стрък суха чубрица, 30 г краве масло.

Зимна супа от телешки джолан
20474
 

Последни материали
Виж
Виното за САЩ ще бъде обложено с 15 процента мито
Предстоящо
Активни визити на еврокомисарите през август, септември и октомври
Доставките за чужбина са нараснали 1,5 пъти между януари и май
Казахстан започна да изнася пшеница за Алжир и Мароко
Наиестина последен срок
Разрушават краденците и сондажите ви, ако не сте ги регистрирали до 28 ноември!
Проект по програма LIFE
България все още е сред лидерите при съхранението на горите
Предстоящ Комитет по наблюдение на Стратегическия план
МЗХ иска от агробизнеса да се откаже от 38 милиона лева за сметка на „Напоителни системи“
Свързани материали
Виж
Супа от зрял фасул с тиквички
Великденска супа
Супа от кайма и спанак
Чорба от зелев сок с кюфтенца
Агнешка яхния
Телешка супа с боб
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини