Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
03.12.2022 г.

Джоланчета в гювече

Джоланчета в гювече

Сваряваме джоланчетата в подсолена вода, обезкостяваме ги и нарязваме месото. Запържваме лука и картофите и ги разпределяме в гювечета. Добавяме месото и поръсваме с черен пипер и чубрица. Доливаме бульон от варенето на джоланчетата и отгоре наръсваме всяко гювече с натрошено сирене. Печем 30 мин в умерена фурна.

Продукти: 2 свински джоланчета, 200 г сирене, 2 глави лук или 2 връзки пресен лук, 1 кг картофи, 2 моркова, сол, чубрица, черен пипер, олио.

Джоланчета в гювече
10130
 

Последни материали
Виж
Виното за САЩ ще бъде обложено с 15 процента мито
Предстоящо
Активни визити на еврокомисарите през август, септември и октомври
Доставките за чужбина са нараснали 1,5 пъти между януари и май
Казахстан започна да изнася пшеница за Алжир и Мароко
Наиестина последен срок
Разрушават краденците и сондажите ви, ако не сте ги регистрирали до 28 ноември!
Проект по програма LIFE
България все още е сред лидерите при съхранението на горите
Предстоящ Комитет по наблюдение на Стратегическия план
МЗХ иска от агробизнеса да се откаже от 38 милиона лева за сметка на „Напоителни системи“
Свързани материали
Виж
Джолан по македонски
Джолан по македонски
Телешки джолан със зелен боб
Зимна супа от телешки джолан
Зимна супа от телешки джолан
Зимна супа от телешки джолан
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини