Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
03.12.2022 г.

Джоланчета в гювече

Джоланчета в гювече

Сваряваме джоланчетата в подсолена вода, обезкостяваме ги и нарязваме месото. Запържваме лука и картофите и ги разпределяме в гювечета. Добавяме месото и поръсваме с черен пипер и чубрица. Доливаме бульон от варенето на джоланчетата и отгоре наръсваме всяко гювече с натрошено сирене. Печем 30 мин в умерена фурна.

Продукти: 2 свински джоланчета, 200 г сирене, 2 глави лук или 2 връзки пресен лук, 1 кг картофи, 2 моркова, сол, чубрица, черен пипер, олио.

Джоланчета в гювече
9211
 

Последни материали
Виж
Увеличава се делът на биологичните и тези от свободни кокошки
Производството на яйца в Германия нарасна с над 4 на сто през 2024 година
България е сред страните с най-голям принос за спада през януари и февруари
Преработката на маслодайни култури в ЕС намаля до 3-годишно дъно
Партньорите на БАСФ залагат на сдружаването и иновациите в земеделието
В рамките на Sofia Spring Fest
Близо 20 родни земеделски производители ще предлагат продукцията си в сърцето на София до 7 май
Горските педагози са обучили над 15 000 деца през 2024 г.
От 11 до 19 април ще продължи инициативата на МЗХ „Великденска кошница“
Свързани материали
Виж
Джолан по македонски
Телешки джолан със зелен боб
Зимна супа от телешки джолан
Зимна супа от телешки джолан
Зимна супа от телешки джолан
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини