Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Джоланчета в гювече

Синор.БГ / 03.12.2022 г.
Джоланчета в гювече

Сваряваме джоланчетата в подсолена вода, обезкостяваме ги и нарязваме месото. Запържваме лука и картофите и ги разпределяме в гювечета. Добавяме месото и поръсваме с черен пипер и чубрица. Доливаме бульон от варенето на джоланчетата и отгоре наръсваме всяко гювече с натрошено сирене. Печем 30 мин в умерена фурна.

Продукти: 2 свински джоланчета, 200 г сирене, 2 глави лук или 2 връзки пресен лук, 1 кг картофи, 2 моркова, сол, чубрица, черен пипер, олио.

Джоланчета в гювече
10286
 

Последни материали
Виж
Гръцките фермери няма да получат пари докато не приключи разследването на OLAF
Сливите с най-висока ставка
Заявления за помощ заради измръзвание и слани се подават до 5 ноември
На 16 октомври
Нищо интересно в земеделието: Депутатите обсъждат Закона за храните
И фирми за храни се представиха в Япония
България впечатли света на ЕКСПО 2025 в Осака с иновации, култура и вкус
От 15 октомври
Тол системата ще мери в движение камионите над 3,5 тона
Тема с продължение
Собствениците на земеделска земя са против ултиматумите в диалога с администрацията
Свързани материали
Виж
Джолан по македонски
Джолан по македонски
Телешки джолан със зелен боб
Зимна супа от телешки джолан
Зимна супа от телешки джолан
Зимна супа от телешки джолан
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини