Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Джоланчета в гювече

Синор.БГ / 03.12.2022 г.
Джоланчета в гювече

Сваряваме джоланчетата в подсолена вода, обезкостяваме ги и нарязваме месото. Запържваме лука и картофите и ги разпределяме в гювечета. Добавяме месото и поръсваме с черен пипер и чубрица. Доливаме бульон от варенето на джоланчетата и отгоре наръсваме всяко гювече с натрошено сирене. Печем 30 мин в умерена фурна.

Продукти: 2 свински джоланчета, 200 г сирене, 2 глави лук или 2 връзки пресен лук, 1 кг картофи, 2 моркова, сол, чубрица, черен пипер, олио.

Джоланчета в гювече
10229
 

Последни материали
Виж
Риба плакия
Прогноза за реколтата в Украйна – септември 2025 г.
ДФЗ
Утвърдена е нова заявка за плащане на училищните схеми, съобразена с еврото
Преди застудяването
Важни условия за обработка на почвата срещу вредители
В стадо от 303 глави едър рогат добитък в област Шомод
В Унгария регистрираха първото огнище на син език за последните 10 години
От началото на сезона сме свили преработените количества с 500 000 тона
България води класацията в ЕС по спад на преработката на слънчоглед
Свързани материали
Виж
Джолан по македонски
Джолан по македонски
Телешки джолан със зелен боб
Зимна супа от телешки джолан
Зимна супа от телешки джолан
Зимна супа от телешки джолан
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини