Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
30.11.2018 г.

Пъстра яхния

Пъстра яхния

Нарязваме патладжана на кубчета, посоляваме и оставяме да се отцеди. Обелваме магданоза, пащърнака и целината и заедно с останалите зеленчуци ги нарязваме на кръгчета. В тенджера под налягане загряваме мазнината, слагаме патладжаните и разбъркваме. Прибавяме месото, нарязано на хапки, останалите зеленчуци, червения пипер, солта, черен пипер на вкус и горчицата. Заливаме с 1 ч.ч. топла вода, затваряме капака и варим 20 минути от момента на завирането. След като отворим тенджерата, изваждаме корените и поднасяме ястието топло.

Продукти: 600 г крехко месо, 1 глава лук, 4-5 с.л. мазнина, 2 патладжана, 2 тиквички, 3-4 чушки, 3 домата, 2 моркова, корен магданоз, пащърнак, парченце целина, 1-2 скилидки чесън, 1 с.л. червен пипер, 1 с.л. горчица, черен пипер, сол.

Пъстра яхния
15903
 

Последни материали
Виж
От 12 май започва прием на документи за хуманно отглеждане на прасета за угояване
Форум
Международна конференция за бъдещето на горите се провежда в София
Днес е обнародвано решението
Депутат от „Величие“ става зам.-шеф на Комисията по земеделие
Американския министър на земеделието с агресивна програма за пътувания, за увеличаване на пазарите в света
Шницели с гъби
Правителството разпореди „Агроводинвест“ да се влее в „Напоителни системи“
Свързани материали
Виж
Млечна яхния от зелен лук
Кюфтета яхния
Агнешка яхния
Леща по индийски
Зрял фасул с бекон
Яхния с бъбреци
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини