Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
30.11.2018 г.

Пъстра яхния

Пъстра яхния

Нарязваме патладжана на кубчета, посоляваме и оставяме да се отцеди. Обелваме магданоза, пащърнака и целината и заедно с останалите зеленчуци ги нарязваме на кръгчета. В тенджера под налягане загряваме мазнината, слагаме патладжаните и разбъркваме. Прибавяме месото, нарязано на хапки, останалите зеленчуци, червения пипер, солта, черен пипер на вкус и горчицата. Заливаме с 1 ч.ч. топла вода, затваряме капака и варим 20 минути от момента на завирането. След като отворим тенджерата, изваждаме корените и поднасяме ястието топло.

Продукти: 600 г крехко месо, 1 глава лук, 4-5 с.л. мазнина, 2 патладжана, 2 тиквички, 3-4 чушки, 3 домата, 2 моркова, корен магданоз, пащърнак, парченце целина, 1-2 скилидки чесън, 1 с.л. червен пипер, 1 с.л. горчица, черен пипер, сол.

Пъстра яхния
4947

Последни материали
Виж
Местните производители се страхуват от бъдещите мита след 29 март
Неяснотите около бъдещето на Великобритания блокираха форуърдните сделки с ечемик
Заради душата през сеитбения период
Фермерите в ЕС увеличиха площите с есенна пшеница за сметка на рапицата
След оплакване на тайвански турист
Глобиха с 2000 евро италиански магазин заради сладолед за 25 евро
Не забравяйте да сложите и патладжан в оранжерията
Пазар
Стабилни цени на слънчогледа и слънчогледовото масло на европейските пазари
Kverneland предлага решение за борба с прекомерното утъпкване на почвата
Свързани материали
Виж
Доматена яхния
Постно
Млечна яхния от зелен лук
Яхния
Свинско със спанак
Постна рецепта
Вегeтарианска попска яхния
Свинска яхния по градинарски
Лучена яхния с пиле
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам