Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
18.05.2018 г.

Корейска мусака

Вкусно
Корейска мусака

Задушаваме каймата в олиото, като постепенно прибавяме доматеното пюре и подправките. Отделно сваряваме ориза в подсолена вода. Избираме 4 подходящи купички и ги пълним до половината с кайма. Разпределяме отгоре ориза и леко притискаме. Изчакваме сместа да изстине и обръщаме всяка купичка в плоска чиния. Заливаме със сос, приготвен от млякото, майонезата, счукания чесън и малко вода.

Продукти: 500 г кайма, 1 с.л. олио, 1 ч.ч. ориз, 2-3 с.л. доматено пюре, 1 каф.л. червен пипер, чубрица, индийско орехче, черен пипер, сол; за соса: 2 ч.ч. кисело мляко, 1 ч.ч. майонеза, 2 скилидки чесън.

Корейска мусака
13950

Последни материали
Виж
Предстоящо
АГРА събира на дискусия млади фермери и семейни стопанства
Най-голямата изява на хранителната индустрия в Персийския залив
България се представя на изложението GULFOOD 2019 в Дубай
1 900 стопани заявиха участие по пчеларската програма за 2019 година
Готово е първото класиране на проектите за кошери
Предстоящо
Биоземеделците отново ще дискутират срива в сектора по време на АГРА
Среща със селекционери от Добруджанския институт
Мерки за привличане на млади учени в Селскостопанска академия
Практика
Чесънът се нуждае от добро подхранване
Свързани материали
Виж
Само за мъже
Мусака със зрял боб
Корейска мусака
Рецепта за вегетарианци
Мусака с праз и печурки
Рецепта
Агнешка мусака
Мусака със сирене
Ориенталска мусака
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам