Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
16.01.2018 г.

Гозба с кайма

Ястие
Гозба с кайма

В голям тефлонов тиган (или тенджера) запържваме и наситняваме до побеляване каймата и отстраняваме от тигана. Сипваме олио в същия тиган и запържваме до златисто ситно нарязаните лук и чесън. Добявяме настърганите (нарязаните на ситно) домати, червения пипер, чубрицата и задушаваме 20 минути под похлупак на тих огън. Добавяме каймата и киселото мляко и оставяме ястието да къкри на тих огън, докато стане готово.

Продукти: 500 г кайма, 1 глава лук, 1/2 к.ч. олио, 3-4 скилидки чесън,  3 домата (може от буркан), 1 к.ч. кисело мляко, червен пипер, щипка чубрица, сол.

Гозба с кайма
3473

Последни материали
Виж
Има нов бюджет за проверки от потребителските организации
Проверките на ЕК за двойния стандарт при храните отново показват отклонения
Поредната порция баламосване
И мега план „Антикорупция“, и наредба за изкуствените условия – и пак голямо нищо с къщите за гости!
Стопанисване
Агроминистерството дава под наем за 10 години хижа „Есперанто“ на Витоша
Ландшафтна архитектура
Цветята, подходящи като другарчета на розите
Прогноза за времето
До 36 литра на квадратен метър дъжд ще се изсипе на Еньовден в някои райони
Семинар за бранша
Танева: От края на юли месечно ще информираме фермерите за бъдещата ОСП
Свързани материали
Виж
Деликатес с кайма
Сарми с лапад и кайма
Пълнени тиквички
Вкусно
Топчета в кисело мляко
Владишки кюфтета
Кремсупа с топчета
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам