Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
16.01.2018 г.

Гозба с кайма

Ястие
Гозба с кайма

В голям тефлонов тиган (или тенджера) запържваме и наситняваме до побеляване каймата и отстраняваме от тигана. Сипваме олио в същия тиган и запържваме до златисто ситно нарязаните лук и чесън. Добявяме настърганите (нарязаните на ситно) домати, червения пипер, чубрицата и задушаваме 20 минути под похлупак на тих огън. Добавяме каймата и киселото мляко и оставяме ястието да къкри на тих огън, докато стане готово.

Продукти: 500 г кайма, 1 глава лук, 1/2 к.ч. олио, 3-4 скилидки чесън,  3 домата (може от буркан), 1 к.ч. кисело мляко, червен пипер, щипка чубрица, сол.

Гозба с кайма
2806

Коментари (0)

Моля отбележете, че не сте робот.

Последни материали
Виж
Въпреки спада за месеца продажбите на комбайни запазват силен ръст от началото на годината
Продажбите на малките трактори са в основата на ръста на пазара в САЩ
В рамките на митническа проверка
Откриха над 27 000 литра нелегално вино в стопанска постройка в Ямболско
При темпо от около 2 милиарда броя за годината
Украйна върви към рекорд в износа на яйца
Водим в класацията на вносителите на пшеница в Обединеното кралство от началото на сезона
България се превръща в житницата на Великобритания
При подаване на заявките броят на одобрените за подпомагане животни може да бъде увеличен
Отварят приема за плащане по мярката за хуманно отношение към животните в края на месеца
Обзор на Софийска стокова борса АД за периода 13-16 ноември 2018 година
Купувачите и продавачите на хлебна пшеница на борсата занижиха сериозно офертите си
Свързани материали
Виж
Руло по тетевенски
Леблебия с кайма и кисело мляко по турски
Зрял фасул с кайма
Аржентински соленки с кайма и яйца
Спаначена супа с кайма
Чилийски шницели
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2018

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам