Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
14.03.2022 г.

Вкусен и лесен шницел от свинско месо

Вкусен и лесен шницел от свинско месо

Отрязваме 4 шницела от бута (не трябва да са много тънки), начукваме ги добре от двете страни. Посоляваме, овкусяваме с черен пипер и заливаме с лимонов сок. Оставяме да престоят 30 минути. Преди пърженето овалваме в бяло брашно, потапяме в яйцата, после овалваме в галета или царевично брашно. Изпържваме шницелите от двете страни до получаване на златист загар, обикновенно около 5 минути. 

Продукти за 4 порции: 600 г свинско месо от бута, 2 яйца, бяло брашно, галета или царевично брашно, олио, сол, черен пипер, мазнина за пържене, един лимон

Вкусен и лесен шницел от свинско месо
11821
 

Последни материали
Виж
Няма сериозни нарушения при проверките през последната седмица
Магазини продават агнешко с неясен произход, изборът е на купувача
Цените на картофите и морковите падат
Предлагането на ябълки и лук нарасна
Оферти се подават до 7 май
Йордания обяви търг за внос на 120 000 тона хлебна пшеница
Влагата обаче не е достатъчна за засетите напролет култури
Есенниците в Украйна се развиват изпреварващо с до 2 седмици
Част от животните са върнати на собственика
Разкриха кражба на 6 агнета и още толкова овце в Старозагорско
С 6 месеца до края на годината
ЕК удължи действието на кризисните инструменти за държавна помощ в земеделието
Свързани материали
Виж
Вегетариански шницел
Чилийски шницели
Шницел по холандски
Шницели от кайма и кашкавал
Зелени шницели
Зелени шницели с кайма
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини