Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
14.02.2017 г.

Шницели от кайма и кашкавал

Поръсваме каймата с черен пипер и сол на вкус и при непрекъснато бъркане наливаме на тънка струйка прясното мляко. Охлаждаме сместа 2 часа в хладилник. След това прибавяме настъргания кашкавал, омесваме и оформяме елипсовидни шницели, които най-напред овалваме в брашното, след това потапяме в разбитите яйца и накрая ги овалваме в галетата. Пържим ги от двете страни в загрятата мазнина, докато станат златисти.

Продукти: 500 г кайма /смес/, 1 ч.ч. настърган кашкавал, 1 ч.ч. прясно мляко, 2 яйца, 1 к.ч. галета, 1 к.ч. брашно, 1 к.ч. олио, черен пипер, сол.

Шницели от кайма и кашкавал
13598
 

Последни материали
Виж
Половината от потребностите на пазара вече се осигуряват от внос
Нарасналите разходи отказват румънските фермери от картофите
Русия обяви квоти за безмитен внос на картофи, моркови и ябълки
Насрочени са и нови търгове за зърно през следващата седмица
Йордания закупи и 60 000 тона фуражен ечемик при лек спад на цената
Протестите срещу правителствената политика в сектора продължават втори ден
Гръцките фермери спряха за кратко движението край Лариса в Тесалия
В подкрепа на конкурентоспособността на фермерите и на позицията им във веригата за доставки
Одобриха българската позиция за заседание на Съвета на ЕС по земеделие
Животните са хуманно умъртвени, разпоредена е дезинфекция на обекта
Откриха огнище на Ку-треска в стадо овце в Пазарджишко
Свързани материали
Виж
Мусака от макарони - Гърция
Пълнени тиквички
Баници с плънка от месо
Спагети с кайма
Деликатес с кайма
Макарони с кайма и зеленчуци
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини