Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Шницели от кайма и кашкавал

Синор.БГ / 14.02.2017 г.

Поръсваме каймата с черен пипер и сол на вкус и при непрекъснато бъркане наливаме на тънка струйка прясното мляко. Охлаждаме сместа 2 часа в хладилник. След това прибавяме настъргания кашкавал, омесваме и оформяме елипсовидни шницели, които най-напред овалваме в брашното, след това потапяме в разбитите яйца и накрая ги овалваме в галетата. Пържим ги от двете страни в загрятата мазнина, докато станат златисти.

Продукти: 500 г кайма /смес/, 1 ч.ч. настърган кашкавал, 1 ч.ч. прясно мляко, 2 яйца, 1 к.ч. галета, 1 к.ч. брашно, 1 к.ч. олио, черен пипер, сол.

Шницели от кайма и кашкавал
15372
 

Последни материали
Виж
Провежда се за първи път
Ден преди Никулден в София се открива рибен фестивал
Важно за инвестиционните проекти от Стратегическия план!
Фонд Земеделие планира да отпаднат проверките на място при СМР
Голямата разлика между нас и съседката
Гърция обяви, че плаща най-щедро в ЕС, за да убива болни овце. Как е у нас?
Прогнозите им са за ръст на износа и спад на вноса на зърно в общността
Експерти на ЕК вдигнаха оценките за реколтите от пшеница и царевица в ЕС
И дума не може да става за сравнение с нашите политици
Наливат нови 50 милиона за гръцките фермери, протесите не спират
Мелничарското зърно от САЩ поскъпна в Южна Корея за разлика от фуражното
Хлебната пшеница поевтиня на търга в Алжир, закупени са 900 000 тона
Свързани материали
Виж
Вкусни цариградски кюфтета
Мусака с тиквички
Супа от кайма и спанак
Кюфтета в пръстени гювечета
Лахмаджун
Пълнен лук по добруджански
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини