Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
14.02.2017 г.

Шницели от кайма и кашкавал

Поръсваме каймата с черен пипер и сол на вкус и при непрекъснато бъркане наливаме на тънка струйка прясното мляко. Охлаждаме сместа 2 часа в хладилник. След това прибавяме настъргания кашкавал, омесваме и оформяме елипсовидни шницели, които най-напред овалваме в брашното, след това потапяме в разбитите яйца и накрая ги овалваме в галетата. Пържим ги от двете страни в загрятата мазнина, докато станат златисти.

Продукти: 500 г кайма /смес/, 1 ч.ч. настърган кашкавал, 1 ч.ч. прясно мляко, 2 яйца, 1 к.ч. галета, 1 к.ч. брашно, 1 к.ч. олио, черен пипер, сол.

Шницели от кайма и кашкавал
14212
 

Последни материали
Виж
За Кампания 2024
Определена е окончателната ставка за допълнителното преразпределително подпомагане
Бюджетът ще е 9,5 млн. евро
Сдружени земеделци ще могат да кандидатстват за къси доставки през септември
Аржентински експерти представиха иновативни стратегии за устойчиво земеделие
Времето изтича на 20 юни
МЗХ призова депутатите за спешна корекция в закона, за да паднат наемите за пасища
В части от южна Европа обаче паднаха двойни на обичайните количества валежи
Рекордна суша в Германия застрашава новата реколта
С 12,5% протеин и доставка между 15 август и 15 октомври в 4 пристанища
Саудитска Арабия обяви търг за внос на 655 000 тона хлебна пшеница
Свързани материали
Виж
Супа от кайма и спанак
Кюфтета в пръстени гювечета
Лахмаджун
Пълнен лук по добруджански
Чили кон карне
Дроб сарма от кайма
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини