Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Шницели от кайма и кашкавал

Синор.БГ / 14.02.2017 г.

Поръсваме каймата с черен пипер и сол на вкус и при непрекъснато бъркане наливаме на тънка струйка прясното мляко. Охлаждаме сместа 2 часа в хладилник. След това прибавяме настъргания кашкавал, омесваме и оформяме елипсовидни шницели, които най-напред овалваме в брашното, след това потапяме в разбитите яйца и накрая ги овалваме в галетата. Пържим ги от двете страни в загрятата мазнина, докато станат златисти.

Продукти: 500 г кайма /смес/, 1 ч.ч. настърган кашкавал, 1 ч.ч. прясно мляко, 2 яйца, 1 к.ч. галета, 1 к.ч. брашно, 1 к.ч. олио, черен пипер, сол.

Шницели от кайма и кашкавал
15119
 

Последни материали
Виж
Спадът при зърното е с една трета, при селскостопанската продукция гони 40 на сто
Украйна изнесе едва 61 000 тона царевица през септември
Предстоят разговори
Росен Желязков: Оставката на министър Тахов не е на дневен ред
Съоръжението бе открито от Желязков, Хансен и Тахов
Реконструкцията на магистрален канал ще осигури напояването на 39 000 дка в област Хасково
Как 30 организации подкрепиха за 15 минути министър Тахов?
Илия Проданов: Министрите се сменят. Само ние - на полето - сме вечни
Специално за Кристоф Хансен
Протест на едрите животновъди против ваксинацията и модуларната ставка
Говеждо с боб и прясно зеле
Свързани материали
Виж
Мусака с тиквички
Супа от кайма и спанак
Кюфтета в пръстени гювечета
Лахмаджун
Пълнен лук по добруджански
Чили кон карне
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини