Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
23.07.2018 г.

Чилийски шницели

Чилийски шницели

Обелваме лука и го нарязваме на ситно. Скълцваме и измития магданоз. Смесваме каймата с лука, магданоза, царевичните зър­на, яйцето и галетата. Посоляваме и поръсваме с червения пипер, лютия червен пипер и с черен пипер. Омесваме добре сместа и оформяме 4 продълговати шницела. Сгорещяваме олиото и пържим шницелите по 4 мин от всяка страна. (Може да намажем шницелите с масло и да ги запечем на скара.) Нарязваме краставичките на тънки ивички. Във всяка порция слагаме по една филийка хляб, отгоре нареждаме краста­вичките и шницелите. Заливаме с чили сос.

Продукти за 4 шницела: 2 глави лук, половин връзка магданоз, 600 г телеш­ка кайма, 4 с. л. царевични зърна от консерва, 1 яйце, 2 с. л. галета, 1 ч. л. сладък червен пипер, 1 щипка лютив червен пипер, 4 тънки филийки бял хляб, 2 кисели краставички, черен пипер, сол, 3-4 с. л. олио, чили сос на вкус.

Чилийски шницели
12008

Коментари (0)

Моля отбележете, че не сте робот.

Последни материали
Виж
Марияна Никилова бе началник на кабинета на бившия вицепремиер
Бивш ръководител от фонд „Земеделие“ поема поста на Валери Симеонов в кабинета
Прогноза за времето
В Деня на християнското семейство най-после валежи с икономическо значение
Предстоящо
ЕСО започва изграждане на електропровод между Добруджа и Бургас
Валят фалити и в този сектор
Пчеларите са пред протест - 2018 година приключва с 60 процента срив в добива на мед
Краста по картофите – видове, профилактика и лечение
Нови схеми за държавна помощ
От 2019 г. за мини мандри ще се дават до 60 хиляди лева на ферми
Свързани материали
Виж
Крокети с плънка от кайма
Руло по тетевенски
Леблебия с кайма и кисело мляко по турски
Зрял фасул с кайма
Аржентински соленки с кайма и яйца
Спаначена супа с кайма
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2018

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам