Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
22.10.2015 г.

Зелени шницели с кайма

Към каймата прибавяме натопения във вода и отцеден хляб, спанака, 1 яйце и ситно нарязания копър. Поръсваме със сол и черен пипер и разбъркваме старателно с вилица. С ръце оформяме получената смес на шницели овалваме ги в брашното, потапяме ги в разбитото яйце, овалваме ги в брашното и пържим в сгорещената мазнина.

Продукти: 500 г кайма /смес 60 процента свинско на 40 телешко/, средата на 1 филия сух бял хляб, 2 яйца, черен пипер, копър, 1 ч.ч. сварен и отцеден спанак, брашно, брашно, мазнина, сол.

Зелени шницели с кайма
10339
 

Последни материали
Виж
Половината от потребностите на пазара вече се осигуряват от внос
Нарасналите разходи отказват румънските фермери от картофите
Русия обяви квоти за безмитен внос на картофи, моркови и ябълки
Насрочени са и нови търгове за зърно през следващата седмица
Йордания закупи и 60 000 тона фуражен ечемик при лек спад на цената
Протестите срещу правителствената политика в сектора продължават втори ден
Гръцките фермери спряха за кратко движението край Лариса в Тесалия
В подкрепа на конкурентоспособността на фермерите и на позицията им във веригата за доставки
Одобриха българската позиция за заседание на Съвета на ЕС по земеделие
Животните са хуманно умъртвени, разпоредена е дезинфекция на обекта
Откриха огнище на Ку-треска в стадо овце в Пазарджишко
Свързани материали
Виж
Вегетариански шницел
Вкусен и лесен шницел от свинско месо
Чилийски шницели
Шницел по холандски
Шницели от кайма и кашкавал
Зелени шницели
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини