Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
22.10.2015 г.

Зелени шницели с кайма

Към каймата прибавяме натопения във вода и отцеден хляб, спанака, 1 яйце и ситно нарязания копър. Поръсваме със сол и черен пипер и разбъркваме старателно с вилица. С ръце оформяме получената смес на шницели овалваме ги в брашното, потапяме ги в разбитото яйце, овалваме ги в брашното и пържим в сгорещената мазнина.

Продукти: 500 г кайма /смес 60 процента свинско на 40 телешко/, средата на 1 филия сух бял хляб, 2 яйца, черен пипер, копър, 1 ч.ч. сварен и отцеден спанак, брашно, брашно, мазнина, сол.

Зелени шницели с кайма
10491
 

Последни материали
Виж
ИАГ
Пожар в местността Каменица в парк Рилски манастир
Трусове около решение на Конституционния съд
Отговор дали Полша е против част от Зелената сделка?
Подготовка за Еврозоната
МЗХ обръща парите по интервенцията за застраховане в евро
На месечна обаче е отчетен слаб ръст от процент и половина
Вносът на слънчогледово масло в Индия се срина над 2 пъти през май на годишна база
Движение в цените на храните - НСИ
Нула процента инфлация за май, годишната – 3,7 на сто
За 11 месеца доставките на зърно от трети страни са намалели с 6 на сто
ЕС сви вноса на пшеница и ечемик за сметка на царевицата
Свързани материали
Виж
Шницели с гъби
Свински шницели паприка
Вегетариански шницел
Вкусен и лесен шницел от свинско месо
Чилийски шницели
Шницел по холандски
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини