Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Зелени шницели с кайма

Синор.БГ / 22.10.2015 г.

Към каймата прибавяме натопения във вода и отцеден хляб, спанака, 1 яйце и ситно нарязания копър. Поръсваме със сол и черен пипер и разбъркваме старателно с вилица. С ръце оформяме получената смес на шницели овалваме ги в брашното, потапяме ги в разбитото яйце, овалваме ги в брашното и пържим в сгорещената мазнина.

Продукти: 500 г кайма /смес 60 процента свинско на 40 телешко/, средата на 1 филия сух бял хляб, 2 яйца, черен пипер, копър, 1 ч.ч. сварен и отцеден спанак, брашно, брашно, мазнина, сол.

Зелени шницели с кайма
10731
 

Последни материали
Виж
Към 2380 фермери са преведени 58,4 млн. лв.
Преведени са субсидиите за био растениевъди – утвърдени и в преход
В област Ловеч ще има 47 генератора
Нов команден пункт за градушки с 28 ракетни площадки се открива в Славяново
Приоритети за чувствителни сектори и аграрни обединения
Готови са насоките за интервенциите за преработка за над 305 млн. евро. Прием - януари
Пилешко, яйца, зехтин, бобови ще се търсят повече
Доклад на ЕК за пазарите до 2035 г.: Производството на свинско месо и вино ще намалее
Нови правила ще улесняват фермерите
ЕП с ключови промени за фермерите: Дори неорана, земята няма да променя предназначението си след 2026 година
Пресконференция
Полша няма да коленичи пред Меркосур, иска компенсация за всеки тон продукция
Свързани материали
Виж
Шницели с гъби
Свински шницели паприка
Вегетариански шницел
Вкусен и лесен шницел от свинско месо
Чилийски шницели
Шницел по холандски
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини