Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
06.06.2016 г.

Зелени шницели

Към каймата прибавяме натопения във вода и отцеден хляб, спанака, 1 яйце и ситно нарязания копър. Поръсваме със сол и черен пипер и разбъркваме с миксер. Оформяме получената смес на шницели овалваме ги в брашното, потапяме ги в разбитото яйце, овалваме ги в галетата и пържим в сгорещената мазнина. 

Продукти: 500 г кайма /смес/, средата на 1 филия сух хляб, 2 яйца, черен пипер, копър, 1 ч.ч. сварен и отцеден спанак, брашно, галета, олио, сол.

Зелени шницели
10564
 

Последни материали
Виж
Страстната седмица
На Велики четвъртък Христос завещава на апостолите любов към всички
Какво обсъди МЗХ с гълъбовъдите
8 869 производители на царевица получиха над 21 млн. лева извънредна помощ
Форум В Стара Загора
АЧС извади българското свиневъдство от строя за цели две години
Турция се похвали с най-добрия риболовен сезон на паламуд
2024 г. беше най-топлата година, регистрирана за Европа
Европа е най-бързо затоплящият се континент, пострадаха 413 000 души през 2024
Свързани материали
Виж
Супа от кайма и спанак
Палак чавал (Индия)
Йордан Чергаров - един от изложителите на АГРА 2022
Модерно мислещите земеделци печелят с качество
Време е за сеене на спанак
Спанак за късна пролет се сее през октомври
За работливите
Какви зеленчуци можете да засеете през август
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини