Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Зелени шницели

Синор.БГ / 06.06.2016 г.

Към каймата прибавяме натопения във вода и отцеден хляб, спанака, 1 яйце и ситно нарязания копър. Поръсваме със сол и черен пипер и разбъркваме с миксер. Оформяме получената смес на шницели овалваме ги в брашното, потапяме ги в разбитото яйце, овалваме ги в галетата и пържим в сгорещената мазнина. 

Продукти: 500 г кайма /смес/, средата на 1 филия сух хляб, 2 яйца, черен пипер, копър, 1 ч.ч. сварен и отцеден спанак, брашно, галета, олио, сол.

Зелени шницели
11030
 

Последни материали
Виж
През юли Ирак загуби първата позиция за пръв път от 15 години
Сирия излезе начело сред клиентите за произведеното в Турция брашно
Над 70 на сто от доставките за чужбина са изпратени в страни от ЕС
Украйна изнесе мед за над 84 милиона долара между януари и октомври
Областната служба „Земеделие“ в Бургас
Европейската прокуратура и Национална полиция разследват измами със земеделски субсидии в Бургас
МЗХ, МОСВ, МЕ и НЕК участници в панела за водата на семинара на НАЗ
Стартира фермерския базар на МЗХ, част от „Sofia Christmas Fest“ пред НДК
Количествата на търга в Иран надхвърлиха планираните
Южна Корея продължава да се запасява с фуражна царевица
Свързани материали
Виж
Полезно и практично
Имате избор на мястото на обраните зеленчуци да засадите нови
Супа от кайма и спанак
Палак чавал (Индия)
Йордан Чергаров - един от изложителите на АГРА 2022
Модерно мислещите земеделци печелят с качество
Време е за сеене на спанак
Спанак за късна пролет се сее през октомври
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини