Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
07.06.2018 г.

Шницел по холандски

Шницел по холандски

Към посолената кайма прибавяме черния пипер и млякото, разбъркваме добре и оставяме да престои 1-2 часа в хладилника. Изваждаме я и добавяме настъргания кашкавал. Оформяме продълговати шницели, които потапяме последователно в брашно, разбити яйца и галета. Изпържваме до златисто. Поднасяме с картофено пюре.

Продукти: 500 г кайма смес, 200 г кашкавал, 1 ч. ч. прясно мляко, 2 яйца, брашно, галета, мазнина за пържене, черен пипер, сол.

Шницел по холандски
11807

Последни материали
Виж
Нормативни промени
Почти не останаха фермери с пари по агроекология, но отново се правят промени в наредбата
Нормативни промени
Компенсаторните плащания през 2019 г. ще бъдат 6 лева на декар за площите с други ограничения
Нормативни промени
От 2019 г. ще има два вида ставки при биопшеницата, подпомагана по мярка 11
Важно за фермера
Защо е важно калемите да се събират през януари
Изложение
Българските биопроизводители отново привличат внимание на „Зелената седмица 2019“ в Берлин
Промените при обвързаната подкрепа при плодове и зеленчуци
Качествените семена за пипер са на изчерпване
Свързани материали
Виж
Чилийски шницели
Шницели от кайма и кашкавал
Зелени шницели
Зелени шницели с кайма
Шницели с кайма и картофи
Свински шницели с кайсии
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам