Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
07.06.2018 г.

Шницел по холандски

Шницел по холандски

Към посолената кайма прибавяме черния пипер и млякото, разбъркваме добре и оставяме да престои 1-2 часа в хладилника. Изваждаме я и добавяме настъргания кашкавал. Оформяме продълговати шницели, които потапяме последователно в брашно, разбити яйца и галета. Изпържваме до златисто. Поднасяме с картофено пюре.

Продукти: 500 г кайма смес, 200 г кашкавал, 1 ч. ч. прясно мляко, 2 яйца, брашно, галета, мазнина за пържене, черен пипер, сол.

Шницел по холандски
21096
 

Последни материали
Виж
С преминаването към еврото българските производители ще имат по-лесен достъп до европейските пазари
Първа дискусия по еврозаконодателството
През септември ЕК може да обяви бюджета за ОСП на България
Актуални теми
До септември Тахов очаква магазините за хората да заработят
Еколози алармират
WWF: Пожарите са заплаха за хора, животни, гори и почви
МРРБ
До 10 септември се кандидатства за членство в Дунавския младежки съвет
Каоалиция За да остане природа в България
Еколози протестират срещу деспотични законодателни промени
Свързани материали
Виж
Шницели с гъби
Свински шницели паприка
Вегетариански шницел
Вкусен и лесен шницел от свинско месо
Чилийски шницели
Шницели от кайма и кашкавал
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини