Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
07.06.2018 г.

Шницел по холандски

Шницел по холандски

Към посолената кайма прибавяме черния пипер и млякото, разбъркваме добре и оставяме да престои 1-2 часа в хладилника. Изваждаме я и добавяме настъргания кашкавал. Оформяме продълговати шницели, които потапяме последователно в брашно, разбити яйца и галета. Изпържваме до златисто. Поднасяме с картофено пюре.

Продукти: 500 г кайма смес, 200 г кашкавал, 1 ч. ч. прясно мляко, 2 яйца, брашно, галета, мазнина за пържене, черен пипер, сол.

Шницел по холандски
12294

Последни материали
Виж
Консултативен съвет по животновъдство
Одобрена е още една помощ за доилни апарати в малките ферми
Предложения по проекта за промени ще се приемат до 6 май
Порожанов спешно иска кабинетът да одобри пети зам. министър в агроведомството
Преди Великден
Средно по 162 хиляди лева на птицеферма са преведени за хуманно отношение
Руското правителство планира с 25 процента ръст в производството на хлебна пшеница
Най-големите руски компании учредиха нов Съюз на износителите на зърно
След протеста
Фермери искат отворен конкурс за чиновниците, които ще отговарят за чувствителните сектори
Преведени са 58 млн. лева за Кампания 2018
Протестите разбудиха чиновниците да пуснат парите за агроекология
Свързани материали
Виж
Чилийски шницели
Шницели от кайма и кашкавал
Зелени шницели
Зелени шницели с кайма
Шницели с кайма и картофи
Свински шницели с кайсии
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам