Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Шницел по холандски

Синор.БГ / 07.06.2018 г.
Шницел по холандски

Към посолената кайма прибавяме черния пипер и млякото, разбъркваме добре и оставяме да престои 1-2 часа в хладилника. Изваждаме я и добавяме настъргания кашкавал. Оформяме продълговати шницели, които потапяме последователно в брашно, разбити яйца и галета. Изпържваме до златисто. Поднасяме с картофено пюре.

Продукти: 500 г кайма смес, 200 г кашкавал, 1 ч. ч. прясно мляко, 2 яйца, брашно, галета, мазнина за пържене, черен пипер, сол.

Шницел по холандски
21263
 

Последни материали
Виж
Първото подпомагане през 2025 г.
ДФЗ отпуска над 45,6 млн. лева помощи за говеда, биволи, овце и кози
Работещите по места
С мирен протест чиновници от ДФЗ искат 30% увеличение на заплатите
Кампания
От WWF ще инструктират хората как да се държат, ако видят мечки в гората
Министърът отговаря
Магазин за хората ЕАД ще залага на онлайн продажби, както и В2В търговия
Цената ѝ е надолу със 7,5%
България е трето място в ЕС по износ на пшеница след Франция и Румъния
Различни интервенции
Последен срок да подавате проекти за създадени групи и организации на производителите
Свързани материали
Виж
Шницели с гъби
Свински шницели паприка
Вегетариански шницел
Вкусен и лесен шницел от свинско месо
Чилийски шницели
Шницели от кайма и кашкавал
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини