Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Шницел по холандски

Синор.БГ / 07.06.2018 г.
Шницел по холандски

Към посолената кайма прибавяме черния пипер и млякото, разбъркваме добре и оставяме да престои 1-2 часа в хладилника. Изваждаме я и добавяме настъргания кашкавал. Оформяме продълговати шницели, които потапяме последователно в брашно, разбити яйца и галета. Изпържваме до златисто. Поднасяме с картофено пюре.

Продукти: 500 г кайма смес, 200 г кашкавал, 1 ч. ч. прясно мляко, 2 яйца, брашно, галета, мазнина за пържене, черен пипер, сол.

Шницел по холандски
21606
 

Последни материали
Виж
Решения на Министерския съвет
Ново управленско звено и ключови промени в ДФ „Земеделие“
Програма за 2026 г.
Обучения за бизнеса ще се провеждат от Центъра за оценка на риска
Адванс Терафонд
И фондовете за земя понижават рентите заради слабите добиви
Промяна в Закона за защита на растенията
Проект: Работници без средно образование да могат да третират с пестициди
Предстоящо
Форум за агроиновациите във фермите събира земеделците в Стара Загора
Какви дрехи можеш да си купиш за 250 лв.?
КСНБ моли за увеличаване с 10% на заплатите в БАБХ и за повече пари за облекло
Свързани материали
Виж
Шницели с гъби
Свински шницели паприка
Вегетариански шницел
Вкусен и лесен шницел от свинско месо
Чилийски шницели
Шницели от кайма и кашкавал
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини