Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Шницел по холандски

Синор.БГ / 07.06.2018 г.
Шницел по холандски

Към посолената кайма прибавяме черния пипер и млякото, разбъркваме добре и оставяме да престои 1-2 часа в хладилника. Изваждаме я и добавяме настъргания кашкавал. Оформяме продълговати шницели, които потапяме последователно в брашно, разбити яйца и галета. Изпържваме до златисто. Поднасяме с картофено пюре.

Продукти: 500 г кайма смес, 200 г кашкавал, 1 ч. ч. прясно мляко, 2 яйца, брашно, галета, мазнина за пържене, черен пипер, сол.

Шницел по холандски
21541
 

Последни материали
Виж
Зам.-министър Янчев се включи
В Пловдив започна празникът Дефиле на младото вино
Становища и по проектобюджета
БАК очерта напояването, поземлената реформа и законодателството в основните си приоритети
Засилва се фискалния контрол
Тържища и складове за плодове и зеленчуци са в плановете на НАП
Проблем, около който бизнесът се обедини
Новите такси на БАБХ – услуга или скрит данък, пита агробизнесът
Заради обилната реколта и слабите доставки за чужбина от началото на сезона
В Украйна няма да налагат ограничения върху износа на пшеница
Агрометеорологична прогноза за периода 21-27 ноември 2025 година
И значително по-студеното време няма да спре вегетацията на есенниците
Свързани материали
Виж
Шницели с гъби
Свински шницели паприка
Вегетариански шницел
Вкусен и лесен шницел от свинско месо
Чилийски шницели
Шницели от кайма и кашкавал
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини