Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
07.06.2018 г.

Шницел по холандски

Шницел по холандски

Към посолената кайма прибавяме черния пипер и млякото, разбъркваме добре и оставяме да престои 1-2 часа в хладилника. Изваждаме я и добавяме настъргания кашкавал. Оформяме продълговати шницели, които потапяме последователно в брашно, разбити яйца и галета. Изпържваме до златисто. Поднасяме с картофено пюре.

Продукти: 500 г кайма смес, 200 г кашкавал, 1 ч. ч. прясно мляко, 2 яйца, брашно, галета, мазнина за пържене, черен пипер, сол.

Шницел по холандски
19664
 

Последни материали
Виж
До 22 април е отворен прием за подпомагане на занаяти в селските райони
Образци на възраженията се генерират автоматично до 7 февруари 2025 г.
Фермерите могат да се запознаят с обхвата на проекта на слой Физически блокове в СЕУ
Вече пазарната конюнктура определя износа, а не логистичните ограничения
Цялото зърно е печелившо за украинските фермери за пръв път през войната
Тайланд закупи 195 000 тона фуражна пшеница от Австралия
Българската хлебна пшеница отново не успя да спечели търга в Йордания
Европейската банка за възстановяване и развитие ще финансира разминирането на земеделски земи в Украйна
Ученици от земеделската гимназия в Добрич гостуваха на Аграрния университет
Свързани материали
Виж
Вегетариански шницел
Вкусен и лесен шницел от свинско месо
Чилийски шницели
Шницели от кайма и кашкавал
Зелени шницели
Зелени шницели с кайма
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини