Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Шницел по холандски

Синор.БГ / 07.06.2018 г.
Шницел по холандски

Към посолената кайма прибавяме черния пипер и млякото, разбъркваме добре и оставяме да престои 1-2 часа в хладилника. Изваждаме я и добавяме настъргания кашкавал. Оформяме продълговати шницели, които потапяме последователно в брашно, разбити яйца и галета. Изпържваме до златисто. Поднасяме с картофено пюре.

Продукти: 500 г кайма смес, 200 г кашкавал, 1 ч. ч. прясно мляко, 2 яйца, брашно, галета, мазнина за пържене, черен пипер, сол.

Шницел по холандски
21500
 

Последни материали
Виж
Като през 2024 г.
Ставката по преходната помощ за овце и кози-майки е 41,07 лв.
Agritechnica 2025
Kubota представя ROBOTTI - автономно решение за ефективно зеленчукопроизводство и редови култури
Натрупаните запаси в част от преработвателите пък свива търсенето
По-евтиното сурово масло натисна цените и на слънчогледа в Украйна
Работна среща
Заради сложните екосхеми Сметната палата ще предложи допълнителна подкрепа
Обединение пред разпад
Трета организация – асоциацията на оризопроизводителите, излиза от състава на Аграрната камара
Тунис провежда търг днес, Алжир е успял да закупи и фуражен ечемик
Хлебната пшеница поевтиня леко на международния търг в Йордания
Свързани материали
Виж
Шницели с гъби
Свински шницели паприка
Вегетариански шницел
Вкусен и лесен шницел от свинско месо
Чилийски шницели
Шницели от кайма и кашкавал
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини