Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
14.03.2022 г.

Вкусен и лесен шницел от свинско месо

Вкусен и лесен шницел от свинско месо

Отрязваме 4 шницела от бута (не трябва да са много тънки), начукваме ги добре от двете страни. Посоляваме, овкусяваме с черен пипер и заливаме с лимонов сок. Оставяме да престоят 30 минути. Преди пърженето овалваме в бяло брашно, потапяме в яйцата, после овалваме в галета или царевично брашно. Изпържваме шницелите от двете страни до получаване на златист загар, обикновенно около 5 минути. 

Продукти за 4 порции: 600 г свинско месо от бута, 2 яйца, бяло брашно, галета или царевично брашно, олио, сол, черен пипер, мазнина за пържене, един лимон

Вкусен и лесен шницел от свинско месо
15734
 

Последни материали
Виж
58 000 тона рапица пристигна във Варна
Царевицата и слънчогледовото масло са осигурили най-много приходи
Украйна изнесе селскостопанска продукция за над 2 милиарда долара през март
Увеличава се делът на биологичните и тези от свободни кокошки
Производството на яйца в Германия нарасна с над 4 на сто през 2024 година
България е сред страните с най-голям принос за спада през януари и февруари
Преработката на маслодайни култури в ЕС намаля до 3-годишно дъно
Партньорите на БАСФ залагат на сдружаването и иновациите в земеделието
В рамките на Sofia Spring Fest
Близо 20 родни земеделски производители ще предлагат продукцията си в сърцето на София до 7 май
Свързани материали
Виж
Свински шницели паприка
Вегетариански шницел
Чилийски шницели
Шницел по холандски
Шницели от кайма и кашкавал
Зелени шницели
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини