Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Зрял фасул с тиква

Синор.БГ / 09.12.2025 г.
Зрял фасул с тиква

Заливаме фасула със студена вода, докато го покрие, и варим 30 мин.. Прибавяме част от мазнината и варим до омекване заедно с част от ситно нарязаният лук. Прибавяме тиквата, обелена и нарязана на филийки. Варим ястието до пълното омекване на фасула и тиквата. Няколко минути преди да го свалим от огъня прибавяме останалата част от лука, задушен в останалата част от мазнината заедно с червения пипер, солта и ситно нарязания джоджен. 

Продукти за 4 порции: 250г зрял фасул, 750г тиква, 2 глави лук, 1 к.ч.олио, джоджен, червен пипер, сол

Зрял фасул с тиква
136
 

Последни материали
Виж
Предложение за законопроекта за браншови организации
БКПЗ предлага в бранша „Плодове и зеленчуци“ да се включат и производители на ягоди и черупкови
Санкциите се съобразяват с Методика на МТСП
С промени с Наредба 6 се въвежда дегресивна ставка при био растениевъдството
Зрял фасул с тиква
Християнски празници
Зачатието на света Анна – на 9 декември отбелязваме деня на надеждата и благословението
По сметките на 44 227 стопани
Фонд „Земеделие“ преведе близо 600 млн. лв. плащания на площ за 2025
Заявени са разходи за 5,6 млн. евро
В 27 поекта за къси вериги на доставки се включиха 444 фермери
Свързани материали
Виж
Лозови сарми с леща
Леща по манастирски
Пържоли с кисело зеле
Вкусни цариградски кюфтета
Пълнена постна зелка
Бобена чорба с пушени свински ребра
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини