Начало » Новини » Страната
25.05.2025 г.

Пастет от дроб с маслини

Пастет от дроб с маслини

В сгорещеното масло задушаваме почистения от сухожилията и ципите черен дроб заедно с нарязания на тънки филийки лук. Оставяме сместа да изстине и я прекарваме на месомелачка или пасатор. Прибавяме фъстъченото масло и по желание счукан чесън. Сваряваме яйцата и ги нарязваме на по-дебели колелца. Внимателно отстраняваме жълтъка и пълним белтъците с пастета. В средата слагаме по една маслина като на мястото на костилката слагаме парченце маринована чушка. Подреждаме кръгчетата в салатиера, отгоре наръсваме с настърган жълтък и с останалите нарязани на ивички маслини. Украсяваме с клончета магданоз.

Продукти: 500 г телешки черен дроб, 2 малки главички лук, 3 яйца, 16 едри черни маслини, 3 зелени маслини, 3 с.л. фъстъчено масло, 2 с.л. краве масло, сол, чесън

Пастет от дроб с маслини
2945
 

Последни материали
Виж
Двама получиха затвор и 3 милиона евро глоба за кражба на земеделски субсидии
Агростатистика
Всички есенници се оказват с по-добри добиви от миналата година
Севернокорейски ябълки се появиха по рафтовете на руските супермаркети
Седмичен доклад на Синор.БГ
Ако изтърпят следващата ОСП, през 2040 г. фермерите ще работят в рая
За първите 15 дни на юли в сравнение със същия период на юни
Износът на слънчогледово масло от Украйна е скочил с над 75 на сто
Насрочен е за 29 юли, документи се продават от 21 до 25 юли
Община Ямбол обяви търг за отдаване под наем на 37 земеделски имота
Свързани материали
Виж
Брюкселски пастет
Рибен пастет
Пикантен гъбен пастет
Телешки пастет
Пастет от телешки дроб с маслини
Английски пилешки пастет
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини