Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
18.07.2016 г.

Телешки пастет

Телешки пастет

Подправяме месото с кимион и сол, слагаме го в съд с малко вода и задушаваме на умерен огън, докато оври напълно. Изчакваме да изстине и го прекарваме през месомелачка. Отделно размиваме брашното в млякото и сваряваме гъста каша. Изчакваме кашата да изстине и я смесваме с маслото, смляното месо и ситно нарязания лук. Опитваме на сол и разбъркваме старателно.

Продукти: 350 г телешко месо, 150 мл прясно мляко, 2 с.л.брашно, 60 г масло, 2 стръка зелен лук, кимион, сол.

Телешки пастет
4395

Последни материали
Виж
След неуспешни преговори с враждебно настроеното към тях правителство
В Гърция фермерите започват отново да блокират пътища
Фермерите са наясно какво рискуват заради максималното използване на влагата в почвата
В южна Украйна започна сеитбата на ранните култури
Близо две трети от потенциално опасното месо е изнесено в неуточнено направление
Световният лидер в износа на пилешко изтегля стотици тонове заради салмонела
Обзор на Софийска стокова борса АД за периода 12-15 февруари 2019 г.
Хлебната пшеница на борсата поскъпна с до 40 лева на тон
Турските фермери печелят яко от „Венецуелската афера”
Наглост, граничеща с престъпление
Бракониери от Разложко с нагли заплахи над горските
Свързани материали
Виж
Рибен пастет
Пикантен гъбен пастет
Пастет от телешки дроб с маслини
Английски пилешки пастет
Пастет от телешки черен дроб
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам