Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
18.07.2016 г.

Телешки пастет

Подправяме месото с кимион и сол, слагаме го в съд с малко вода и задушаваме на умерен огън, докато оври напълно. Изчакваме да изстине и го прекарваме през месомелачка. Отделно размиваме брашното в млякото и сваряваме гъста каша. Изчакваме кашата да изстине и я смесваме с маслото, смляното месо и ситно нарязания лук. Опитваме на сол и разбъркваме старателно.

Продукти: 350 г телешко месо, 150 мл прясно мляко, 2 с.л.брашно, 60 г масло, 2 стръка зелен лук, кимион, сол.

Телешки пастет
9994
 

Последни материали
Виж
Няма сериозни нарушения при проверките през последната седмица
Магазини продават агнешко с неясен произход, изборът е на купувача
Цените на картофите и морковите падат
Предлагането на ябълки и лук нарасна
Оферти се подават до 7 май
Йордания обяви търг за внос на 120 000 тона хлебна пшеница
Влагата обаче не е достатъчна за засетите напролет култури
Есенниците в Украйна се развиват изпреварващо с до 2 седмици
Част от животните са върнати на собственика
Разкриха кражба на 6 агнета и още толкова овце в Старозагорско
С 6 месеца до края на годината
ЕК удължи действието на кризисните инструменти за държавна помощ в земеделието
Свързани материали
Виж
Брюкселски пастет
Рибен пастет
Пикантен гъбен пастет
Пастет от телешки дроб с маслини
Английски пилешки пастет
Пастет от телешки черен дроб
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини