Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Телешки пастет

Синор.БГ / 18.07.2016 г.

Подправяме месото с кимион и сол, слагаме го в съд с малко вода и задушаваме на умерен огън, докато оври напълно. Изчакваме да изстине и го прекарваме през месомелачка. Отделно размиваме брашното в млякото и сваряваме гъста каша. Изчакваме кашата да изстине и я смесваме с маслото, смляното месо и ситно нарязания лук. Опитваме на сол и разбъркваме старателно.

Продукти: 350 г телешко месо, 150 мл прясно мляко, 2 с.л.брашно, 60 г масло, 2 стръка зелен лук, кимион, сол.

Телешки пастет
11441
 

Последни материали
Виж
Пуешки пържолки с гъби и сметана – идеални за уикенд вечеря
Сашо Кадиев води тиквено парти днес, Стефан Вълдобрев забива с „Обичайните заподозрени“ вечерта
На традиционния тиквен фест в Севлиево ще се хапва 360 метров тиквеник
Седмичен обзор на пазара на пшеница, царевица и слънчоглед от ССБ
В Германия производството също расте във всички основни сегменти
Испания остава лидер в производството на комбинирани фуражи в ЕС
Усилено върви жътвата на царевицата, слънчогледа и соята
Украйна вече прибра над 55 милиона тона зърно и маслодайни култури
България също е спомената сред доставчиците напоследък
И Египет закупи пшеница от Казахстан – за пръв път от 15 години
Свързани материали
Виж
Пастет от дроб с маслини
Брюкселски пастет
Рибен пастет
Пикантен гъбен пастет
Пастет от телешки дроб с маслини
Английски пилешки пастет
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини