Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Телешки пастет

Синор.БГ / 18.07.2016 г.

Подправяме месото с кимион и сол, слагаме го в съд с малко вода и задушаваме на умерен огън, докато оври напълно. Изчакваме да изстине и го прекарваме през месомелачка. Отделно размиваме брашното в млякото и сваряваме гъста каша. Изчакваме кашата да изстине и я смесваме с маслото, смляното месо и ситно нарязания лук. Опитваме на сол и разбъркваме старателно.

Продукти: 350 г телешко месо, 150 мл прясно мляко, 2 с.л.брашно, 60 г масло, 2 стръка зелен лук, кимион, сол.

Телешки пастет
11560
 

Последни материали
Виж
1,5% ще се удържат от директните плащания
Г. Тахов: С кампания 2026 г. стартира Взаимоспомагателният фонд, с който ще оперира ДФЗ
Започна агросеминарът на НАЗ
Илия Проданов: Имаме нужда от кардинални промени в общуването с държавата
Предколедно
Акцизът на горивата ще се плати до 20 декември
Цените се стабилизират около и под 250 долара за тон с включен транспорт
Вносителите на фуражна царевица в Южна Корея пробват и частни сделки
Протест
Подкарали трактори, фермери от Полша настояват за минимални изкупни цени
Клиничните изследвания са с най-голям бюджет
С над 8 млн. лв. са увеличени средствата за профилактика и надзор на животните
Свързани материали
Виж
Пастет от дроб с маслини
Брюкселски пастет
Рибен пастет
Пикантен гъбен пастет
Пастет от телешки дроб с маслини
Английски пилешки пастет
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини