Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
18.07.2016 г.

Телешки пастет

Подправяме месото с кимион и сол, слагаме го в съд с малко вода и задушаваме на умерен огън, докато оври напълно. Изчакваме да изстине и го прекарваме през месомелачка. Отделно размиваме брашното в млякото и сваряваме гъста каша. Изчакваме кашата да изстине и я смесваме с маслото, смляното месо и ситно нарязания лук. Опитваме на сол и разбъркваме старателно.

Продукти: 350 г телешко месо, 150 мл прясно мляко, 2 с.л.брашно, 60 г масло, 2 стръка зелен лук, кимион, сол.

Телешки пастет
10863
 

Последни материали
Виж
ДФЗ е превел над 250 млн. лева на фермери и местни общности в Софийска област по ПРСР 2014–2020 г.
По мярката за застраховане ще се допускат полици, сключени от началото на стопанската година
БАБХ: Агнешкото задължително да се продава със страна на произход
11 626 ха са заявили 337 стопани в Кюстендил по Кампания 2025
Над 40 площадки за борба с градушките ще има в областите Кюстендил и Перник
Промени в Наредба № 12
С 6 месеца е удържен срокът БАБХ да пусне сайт, в който стопаните да вписват пръскания и торене
За земделски стопани
Предстои курс по „Фумигация и обеззаразяване срещу вредители“
Заплатите в риболовния бранш на Русия са два пъти по-високи от средната заплата в икономиката
Свързани материали
Виж
Брюкселски пастет
Рибен пастет
Пикантен гъбен пастет
Пастет от телешки дроб с маслини
Английски пилешки пастет
Пастет от телешки черен дроб
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини