Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
12.12.2016 г.

Пикантен гъбен пастет

Пикантен гъбен пастет

Наситняваме гъбите и ги задушаваме в маслото. Подправяме със сол и черен пипер. Прибавяме месото, млякото, жълтъците, лимоновия сок и разбъркваме. Разбиваме белтъците на твърд сняг и ги прибавяме на части в поизстиналата смес. Разбъркваме внимателно. Разпределяме пастета в малки огнеупорни купички, отгоре поръсваме с настърган кашкавал и ситен магданоз и запичаме в умерена фурна. 

Продукти: 400 г смляно телешко месо, 500 г гъби, 100 г краве масло, 2 жълтъка,  1-2 с.л. прясно мляко, 250 г кашкавал, сол, черен пипер, лимонов сок, магданоз

Пикантен гъбен пастет
3392

Коментари (0)

Моля отбележете, че не сте робот.

Последни материали
Виж
Селскостопанска академия
Учени от институтите Марица и Н. Пушкаров на визита в Китай
Решения на Министерския съвет
Томислав Дончев: През 2019 г. ще бъдат финансирани 53 процедури за набиране на проекти за 1,150 млрд. лeва
Браншът срещу лобитата в петролния бизнес
Костадинов: С новата наредба за горивата икономическото министерство ще изкара фермерите на бунт
Подгответе трактора и комбайна за новия сезон
Възползвайте се от програмата Expert Check на John Deere сега
Предстоящо
На 13 ноември ще бъде излъчен агробизнесменът за 2018 г.
Инфлацията в Русия зависи от цените на доматите и краставиците
Свързани материали
Виж
Рибен пастет
Телешки пастет
Пастет от телешки дроб с маслини
Английски пилешки пастет
Пастет от телешки черен дроб
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2018

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам