Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
12.12.2016 г.

Пикантен гъбен пастет

Наситняваме гъбите и ги задушаваме в маслото. Подправяме със сол и черен пипер. Прибавяме месото, млякото, жълтъците, лимоновия сок и разбъркваме. Разбиваме белтъците на твърд сняг и ги прибавяме на части в поизстиналата смес. Разбъркваме внимателно. Разпределяме пастета в малки огнеупорни купички, отгоре поръсваме с настърган кашкавал и ситен магданоз и запичаме в умерена фурна. 

Продукти: 400 г смляно телешко месо, 500 г гъби, 100 г краве масло, 2 жълтъка,  1-2 с.л. прясно мляко, 250 г кашкавал, сол, черен пипер, лимонов сок, магданоз

Пикантен гъбен пастет
9655
 

Последни материали
Виж
Инвестиции в технологична и екологична модернизация
НАЗ предлага пренасочване на средства по НПВУ
Двамата земеделски министри подписаха меморандум
Подобряваме партньорството си с Ирак, закъдето изнасяме предимно олио
От розоварната до кланицата
Собственикът на прочутия Етнографски комплекс „Дамасцена“ ще отглежда и коли елени
През следващите 5 години
Климатичните прогнози показват, че температурите ще останат на рекордни нива
Овчарска кавърма
Укрепването на позицията на млекопроизводителите трябва да остане основен приоритет на ЕС
Свързани материали
Виж
Пастет от дроб с маслини
Брюкселски пастет
Рибен пастет
Телешки пастет
Пастет от телешки дроб с маслини
Английски пилешки пастет
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини