Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
12.12.2016 г.

Пикантен гъбен пастет

Наситняваме гъбите и ги задушаваме в маслото. Подправяме със сол и черен пипер. Прибавяме месото, млякото, жълтъците, лимоновия сок и разбъркваме. Разбиваме белтъците на твърд сняг и ги прибавяме на части в поизстиналата смес. Разбъркваме внимателно. Разпределяме пастета в малки огнеупорни купички, отгоре поръсваме с настърган кашкавал и ситен магданоз и запичаме в умерена фурна. 

Продукти: 400 г смляно телешко месо, 500 г гъби, 100 г краве масло, 2 жълтъка,  1-2 с.л. прясно мляко, 250 г кашкавал, сол, черен пипер, лимонов сок, магданоз

Пикантен гъбен пастет
9782
 

Последни материали
Виж
Севернокорейски ябълки се появиха по рафтовете на руските супермаркети
Седмичен доклад на Синор.БГ
Ако изтърпят следващата ОСП, през 2040 г. фермерите ще работят в рая
За първите 15 дни на юли в сравнение със същия период на юни
Износът на слънчогледово масло от Украйна е скочил с над 75 на сто
Насрочен е за 29 юли, документи се продават от 21 до 25 юли
Община Ямбол обяви търг за отдаване под наем на 37 земеделски имота
Полезни съвети
Защо вехнат листата на доматите и как да им помогнем?
При ечемика жътвата приключи с близо 700 килограма от декар
Средният добив от пшеницата в Добричко гони 650 килограма от декар
Свързани материали
Виж
Пастет от дроб с маслини
Брюкселски пастет
Рибен пастет
Телешки пастет
Пастет от телешки дроб с маслини
Английски пилешки пастет
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини