Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Пастет от телешки дроб с маслини

Синор.БГ / 11.03.2016 г.

В сгорещеното масло задушаваме почистения от ципите черен дроб заедно с нарязания лук. Оставяме сместа да изстине и я прекарваме на пасатор. Прибавяме фъстъченото масло и счукания чесън. Сваряваме яйцата и ги нарязваме на по-дебели колелца. Внимателно отстраняваме жълтъка и пълним белтъците с пастета. В средата слагаме по една маслина. Подреждаме кръгчетата в салатиера, отгоре наръсваме с настърган жълтък и с останалите нарязани на ивички маслини. Украсяваме с клончета магданоз. 

Продукти: 500-600 г телешки черен дроб, 2 малки глави стар лук, 4 яйца, 20 натурални маслини, 3-4 с.л. краве масло, сол, чесън на вкус.

Пастет от телешки дроб с маслини
12305
 

Последни материали
Виж
Пуешки пържолки с гъби и сметана – идеални за уикенд вечеря
Сашо Кадиев води тиквено парти днес, Стефан Вълдобрев забива с „Обичайните заподозрени“ вечерта
На традиционния тиквен фест в Севлиево ще се хапва 360 метров тиквеник
Седмичен обзор на пазара на пшеница, царевица и слънчоглед от ССБ
В Германия производството също расте във всички основни сегменти
Испания остава лидер в производството на комбинирани фуражи в ЕС
Усилено върви жътвата на царевицата, слънчогледа и соята
Украйна вече прибра над 55 милиона тона зърно и маслодайни култури
България също е спомената сред доставчиците напоследък
И Египет закупи пшеница от Казахстан – за пръв път от 15 години
Свързани материали
Виж
Пастет от дроб с маслини
Брюкселски пастет
Рибен пастет
Пикантен гъбен пастет
Телешки пастет
Английски пилешки пастет
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини