Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
11.03.2016 г.

Пастет от телешки дроб с маслини

В сгорещеното масло задушаваме почистения от ципите черен дроб заедно с нарязания лук. Оставяме сместа да изстине и я прекарваме на пасатор. Прибавяме фъстъченото масло и счукания чесън. Сваряваме яйцата и ги нарязваме на по-дебели колелца. Внимателно отстраняваме жълтъка и пълним белтъците с пастета. В средата слагаме по една маслина. Подреждаме кръгчетата в салатиера, отгоре наръсваме с настърган жълтък и с останалите нарязани на ивички маслини. Украсяваме с клончета магданоз. 

Продукти: 500-600 г телешки черен дроб, 2 малки глави стар лук, 4 яйца, 20 натурални маслини, 3-4 с.л. краве масло, сол, чесън на вкус.

Пастет от телешки дроб с маслини
11120
 

Последни материали
Виж
Няма сериозни нарушения при проверките през последната седмица
Магазини продават агнешко с неясен произход, изборът е на купувача
Цените на картофите и морковите падат
Предлагането на ябълки и лук нарасна
Оферти се подават до 7 май
Йордания обяви търг за внос на 120 000 тона хлебна пшеница
Влагата обаче не е достатъчна за засетите напролет култури
Есенниците в Украйна се развиват изпреварващо с до 2 седмици
Част от животните са върнати на собственика
Разкриха кражба на 6 агнета и още толкова овце в Старозагорско
С 6 месеца до края на годината
ЕК удължи действието на кризисните инструменти за държавна помощ в земеделието
Свързани материали
Виж
Брюкселски пастет
Рибен пастет
Пикантен гъбен пастет
Телешки пастет
Английски пилешки пастет
Пастет от телешки черен дроб
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини