Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
11.03.2016 г.

Пастет от телешки дроб с маслини

Пастет от телешки дроб с маслини

В сгорещеното масло задушаваме почистения от ципите черен дроб заедно с нарязания лук. Оставяме сместа да изстине и я прекарваме на пасатор. Прибавяме фъстъченото масло и счукания чесън. Сваряваме яйцата и ги нарязваме на по-дебели колелца. Внимателно отстраняваме жълтъка и пълним белтъците с пастета. В средата слагаме по една маслина. Подреждаме кръгчетата в салатиера, отгоре наръсваме с настърган жълтък и с останалите нарязани на ивички маслини. Украсяваме с клончета магданоз. 

Продукти: 500-600 г телешки черен дроб, 2 малки глави стар лук, 4 яйца, 20 натурални маслини, 3-4 с.л. краве масло, сол, чесън на вкус.

Пастет от телешки дроб с маслини
5341

Коментари (0)

Моля отбележете, че не сте робот.

Последни материали
Виж
Мераклийски
Оризова супа от овче месо
Фонд Земеделие
В Търговищко расте интересът към пчеларството
Важно за градинаря
Обеззаразяване на почвата от акари
Богат избор на български сортове мека пшеница
Променя се географията на селскостопанското производство
Климатичните промени правят бедните още по-бедни, а богатите - по-богати
Предприето е умъртвяване и унищожаване на всички птици
Откриха птичи грип в с. Трилистник, област Пловдив
Свързани материали
Виж
Рибен пастет
Пикантен гъбен пастет
Телешки пастет
Английски пилешки пастет
Пастет от телешки черен дроб
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2018

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам