Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
07.08.2018 г.

Рибен пастет

Рибен пастет

Обработваме кулинарно рибата според вида рибата като е опечем или сварим. Почистваме рибата от кожата и костите и я смачкваме или я смиламе на пюре. Прибавяме разбитата сметана, стритите маточина и копър, червения пипер и ако е необходимо малко сол. Разбъркваме много добре сместа и я подреждаме в чинии за сервиране. Украсяваме пастета с резенчета лимон.

Продукти: 350 г пушена риба, 150 г сметана, 1 ч.л. стрит сушен копър, 1 ч.л. стрита сушена маточина, 1 щипка червен пипер, 1 лимон, сол.

Рибен пастет
21009
 

Последни материали
Виж
Сдружение за достъпна и качествена храна настоява за спешни мерки за спиране на фалшивия пчелен мед
Ще строи голяма база за търговия с храни
Най-голямата борса за плодове и зеленчуци у нас събори 30 дка стъклени оранжерии, за да се разшири
Джолан по македонски
Професионални организации призоваха правителството за извънредна подкрепа
Месният бранш в Испания е загубил 190 милиона евро от спирането на тока
Цената леко спадна спрямо последните покупки на търг или в частни сделки
Южна Корея закупи до половината от планираната фуражна царевица
Проверките за поражения приключват до края на май
Над 300 000 дка са заявени с измръзвания
Свързани материали
Виж
Брюкселски пастет
Пикантен гъбен пастет
Телешки пастет
Пастет от телешки дроб с маслини
Английски пилешки пастет
Пастет от телешки черен дроб
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини