Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
07.08.2018 г.

Рибен пастет

Рибен пастет

Обработваме кулинарно рибата според вида рибата като е опечем или сварим. Почистваме рибата от кожата и костите и я смачкваме или я смиламе на пюре. Прибавяме разбитата сметана, стритите маточина и копър, червения пипер и ако е необходимо малко сол. Разбъркваме много добре сместа и я подреждаме в чинии за сервиране. Украсяваме пастета с резенчета лимон.

Продукти: 350 г пушена риба, 150 г сметана, 1 ч.л. стрит сушен копър, 1 ч.л. стрита сушена маточина, 1 щипка червен пипер, 1 лимон, сол.

Рибен пастет
12073

Коментари (0)

Моля отбележете, че не сте робот.

Последни материали
Виж
Сагата с горивата продължава
Невероятно, но факт – депутати ревизират наредба, вместо да си гледат законите
Лечебните плодове
Райската ябълка е храна на боговете и това не е клише
Затворени са временно 7 обекта и са съставени 163 акта
БАБХ е изтеглила от пазара 90 000 яйца след проверки през октомври
Според министър Порожанов
Службата за съвети в земеделието пести милиони на производителите
По данни от Годишен доклад за състоянието и развитието на земеделието
Брутната добавена стойност в селското стопанство и рибарството е нараснала с близо 9 на сто
Марияна Никилова бе началник на кабинета на бившия вицепремиер
Бивш ръководител от фонд „Земеделие“ поема поста на Валери Симеонов в кабинета
Свързани материали
Виж
Пикантен гъбен пастет
Телешки пастет
Пастет от телешки дроб с маслини
Английски пилешки пастет
Пастет от телешки черен дроб
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2018

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам