Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
07.08.2018 г.

Рибен пастет

Рибен пастет

Обработваме кулинарно рибата според вида рибата като е опечем или сварим. Почистваме рибата от кожата и костите и я смачкваме или я смиламе на пюре. Прибавяме разбитата сметана, стритите маточина и копър, червения пипер и ако е необходимо малко сол. Разбъркваме много добре сместа и я подреждаме в чинии за сервиране. Украсяваме пастета с резенчета лимон.

Продукти: 350 г пушена риба, 150 г сметана, 1 ч.л. стрит сушен копър, 1 ч.л. стрита сушена маточина, 1 щипка червен пипер, 1 лимон, сол.

Рибен пастет
19802

Последни материали
Виж
Изплащането започва още идната седмица
Обявиха ставките по de minimis от меморандума
Големият внос също е под въпрос заради ограничения от световните производители
Незадоволителното качество на кромида в ЕС ограничава предлагането
Цената падна до 253 долара за тон
Ливан закупи на търг 30 000 тона украинска пшеница
За подобряване на дейността и конкурентоспособността на земеделските стопани
БФС и ЦКС организират коледни фермерски базари в София
Съставени са и 3 акта за нарушения по закона за рибарството и аквакултурите
Извадиха 4 бракониерски мрежи от язовир в Севлиевско
През активния сезон, приключил на 31 октомври
Хванаха 272 случая на работа без трудов договор в селското стопанство
Свързани материали
Виж
Брюкселски пастет
Пикантен гъбен пастет
Телешки пастет
Пастет от телешки дроб с маслини
Английски пилешки пастет
Пастет от телешки черен дроб
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2023
Essential SSL
RSS новини