Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
07.08.2018 г.

Рибен пастет

Рибен пастет

Обработваме кулинарно рибата според вида рибата като е опечем или сварим. Почистваме рибата от кожата и костите и я смачкваме или я смиламе на пюре. Прибавяме разбитата сметана, стритите маточина и копър, червения пипер и ако е необходимо малко сол. Разбъркваме много добре сместа и я подреждаме в чинии за сервиране. Украсяваме пастета с резенчета лимон.

Продукти: 350 г пушена риба, 150 г сметана, 1 ч.л. стрит сушен копър, 1 ч.л. стрита сушена маточина, 1 щипка червен пипер, 1 лимон, сол.

Рибен пастет
20920
 

Последни материали
Виж
ДФЗ е превел над 250 млн. лева на фермери и местни общности в Софийска област по ПРСР 2014–2020 г.
По мярката за застраховане ще се допускат полици, сключени от началото на стопанската година
БАБХ: Агнешкото задължително да се продава със страна на произход
11 626 ха са заявили 337 стопани в Кюстендил по Кампания 2025
Над 40 площадки за борба с градушките ще има в областите Кюстендил и Перник
Промени в Наредба № 12
С 6 месеца е удържен срокът БАБХ да пусне сайт, в който стопаните да вписват пръскания и торене
За земделски стопани
Предстои курс по „Фумигация и обеззаразяване срещу вредители“
Заплатите в риболовния бранш на Русия са два пъти по-високи от средната заплата в икономиката
Свързани материали
Виж
Брюкселски пастет
Пикантен гъбен пастет
Телешки пастет
Пастет от телешки дроб с маслини
Английски пилешки пастет
Пастет от телешки черен дроб
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини