Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
22.01.2025 г.

Телешка супа с боб

Телешка супа с боб

Нарязваме месото на хапки, заливаме с 2 л вода и подправяме с черен пипер и сол на вкус. Варим на бавен огън, като периодично отпенваме. Щом месото помекне, прибавяме отцедения фасул, нарязания морков и дафиновия лист. Поръсваме със стрита чубрица и наситнен магданоз и варим още 2 часа. Слагаме нарязаното зеле и доваряваме супата, като към края на варенето добавяме бучката масло.

Продукти: 500 г телешко месо, 250 г зрял боб, 1 морков, 1 по-голямо парче прясно зеле, 30 г краве масло, 1 дафинов лист, магданоз, чубрица, черен пипер, сол.

Телешка супа с боб
4092
 

Последни материали
Виж
Предложено е увеличение на заплатите на горските с 15%
КНСБ след срещата с Георги Тахов: Нямаме споразумение!
От днес стопаните могат да подават заявления за плащане по интервенцията за застраховане на реколтата
Решения на Министерския съвет
До 21 юли обещават нови мерки срещу спекулата с цените
Ангажиментът е за три години
БАБХ пусна обществена поръчка за 30 млн. лв. за дезинфекция на животновъдни ферми
Прогноза
При добив от 500 кг пшеница за декар, сметките ще излязат само ако цената стигне 400 лв. за тон
Премахване на част от листата на доматите – защо и кога?
Свързани материали
Виж
Супа от зрял фасул с тиквички
Великденска супа
Супа от кайма и спанак
Чорба от зелев сок с кюфтенца
Агнешка яхния
Леща по индийски
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини