Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
22.01.2025 г.

Телешка супа с боб

Телешка супа с боб

Нарязваме месото на хапки, заливаме с 2 л вода и подправяме с черен пипер и сол на вкус. Варим на бавен огън, като периодично отпенваме. Щом месото помекне, прибавяме отцедения фасул, нарязания морков и дафиновия лист. Поръсваме със стрита чубрица и наситнен магданоз и варим още 2 часа. Слагаме нарязаното зеле и доваряваме супата, като към края на варенето добавяме бучката масло.

Продукти: 500 г телешко месо, 250 г зрял боб, 1 морков, 1 по-голямо парче прясно зеле, 30 г краве масло, 1 дафинов лист, магданоз, чубрица, черен пипер, сол.

Телешка супа с боб
2735
 

Последни материали
Виж
Законопроект за веригата на доставки
Първите изкупвачи на земеделски продукти, които работят без да са регистрирани, плащат глоба до 20 хил. лв.
Кога не е необходимо подхранване на разсада
Пазарът на зърно в страната говори ясно – време е за разумни решения!
Декларация
Аграрната камара дава 3 месеца на кабинета да реши проблемите с безводието
Предстоящо
Начало на конкурса за „зелени“ компании – кандидатствайте!
Пълнени пиперки с извара
Свързани материали
Виж
Супа от кайма и спанак
Чорба от зелев сок с кюфтенца
Агнешка яхния
Леща по индийски
Български борш
Доматена кремсупа с макарони
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини