Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
09.12.2024 г.

Боб с кисело зеле

Боб с кисело зеле

Накисваме боба за 1 нощ в студена вода. На другия ден отцеждаме и го сваряваме в леко подсолена вода, към която сме прибавили 1-2 с.л. олио. В останалото олио задушаваме ситно нарязаните лук и зеле. Щом зелето поомекне, прибавяме сварения боб, зачервяваме с пипера и изсипваме ястието в тавичка. Печем 20 мин в умерена фурна. Преди поднасяне поръсваме със стрит сух джоджен.

Продукти за 4-5 порции: 1 кисела зелка, 1 ч.ч. зрял боб, 150 мл олио, 2 глави лук, 1 ч.л. червен пипер, джоджен, сол.

Боб с кисело зеле
53530
 

Последни материали
Виж
Търсят се 850 000 евро
Европейската прокуратура разследва земеделска кооперация в Румъния
До +7 кг/дка азот от въздуха - с УТРИША™ N вече е възможно!
Азотна фиксация от въздуха с УТРИША™ N
Оборският тор също може да крие опасности
България се представя с 33 български винопроизводители на Международно изложение за вино и спиртни напитки Провайн 2025
След решение на съда е насрочено общо събрание на населението
Продължава битката срещу застрояването на 200 декара пасища в Софийско
За първи път от 2 години насам
Турция обяви търг за внос на 18 000 тона слънчогледово масло
Свързани материали
Виж
Боб със свински крачета
Бобена плакия
Сарми с боб
Пълнени чушки с боб и орехи
Празничен фасул
Зрял фасул с праз и маслини
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини