Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
09.12.2024 г.

Боб с кисело зеле

Боб с кисело зеле

Накисваме боба за 1 нощ в студена вода. На другия ден отцеждаме и го сваряваме в леко подсолена вода, към която сме прибавили 1-2 с.л. олио. В останалото олио задушаваме ситно нарязаните лук и зеле. Щом зелето поомекне, прибавяме сварения боб, зачервяваме с пипера и изсипваме ястието в тавичка. Печем 20 мин в умерена фурна. Преди поднасяне поръсваме със стрит сух джоджен.

Продукти за 4-5 порции: 1 кисела зелка, 1 ч.ч. зрял боб, 150 мл олио, 2 глави лук, 1 ч.л. червен пипер, джоджен, сол.

Боб с кисело зеле
54018
 

Последни материали
Виж
Решения на БАСФ
Житните посеви влизат в кулминацията на развитието си. Да ги опазим икономически изгодно с Даксър ®, Приаксор ® и Ревикеар ® от БАСФ!
Нужно е засилване на пазарната ориентация и ръст на производителността
Двойно повече са кандидатите по интервенцията за застраховане
Законопроектът е внесен в парламента
Д. Танева иска държавният бюджет да заделя ежегодно 15 млн. евро за „Напоителни системи“
Полезни съвети
Колтучене на доматите – необходимост и правила
Преценките за културата като рискова свива площите в България и Румъния
Над половината от внасяната царевица в ЕС идва от Украйна
Георги Тахов откри БАТА АГРО
В края на май ще има новини за виртуалните животни
Свързани материали
Виж
Агне, пълнено с боб
Боб чорба с киселец
Боб със свински крачета
Бобена плакия
Сарми с боб
Пълнени чушки с боб и орехи
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини