Начало » Новини » Страната

От 5 април се организира обучение за хлебари и сладкари

Съюз по хранителновкусова промишленост
Синор.БГ / 15.03.2021 г.
От 5 април се организира обучение за хлебари и сладкари

sinor

Ако искате да получите специалност за технолог по специалността  “Производство на хляб, хлебни и сладкарски изделия”, до 30 март трябва да платите таксата си за обучението, организирано от 5 до 9 април от Съюза по хранителна промишленост. Сертификатът е за трета квалификационна степен, като курсът се провежда при стриктно спазване на противоепидемичните мерки, съобщиха от браншовия съюз.

Според изискванията на Закона за храните в обектите за производство на храни трябва да работи поне едно лице, наето по трудов договор, което има висше или средно специално образование в областта на хранително-вкусовата промишленост, или има професионална квалификация по специалност в областта на хранително-вкусовата про-мишленост в съответствие с изискванията на Закона за професионалното образование и обучение.

СХП има издадено разрешение за провеждане на обучение по посочената специалност. Обучението се провежда задочно, като за целта са планирани 2 / два/ модула по 5 / пет/ дни, на които водещи специалистище ви запознаят с основните теми от образователния курс.

Глобите за фалшиви храни във Франция

На всеки участник ще бъде раздаден учебен материал, от който трябва да се подготви за явяване на държавен изпит пред Комисия.за валидиране на неговите знания. Курсът не е подходящ за начинаещи специалисти.Практиката се провежда в специализирани работилницис преподавател.

Записването в курса става по реда на пристигане на заявките! Курсът ще започне на 5 .04 .2021 год. Заниманията ще се провеждат в  Дома на техниката в София, ул.”Г.С.Раковски” 108, 5 етаж, зала 503.

Регистрацията на участниците е на 5.04.2021 год. от 9 до 10 часа в офис 408, 4 етаж , а откриванетона курса е от 10,00 ч. на същия ден. Таксата за един участник е 550 лева, освободена от ДДС, и в нея са включени всички разходи по провеждане на обучението – теория и практика, учебни материали,материали за практическите занятия, разходи за държавния изпит и издаване на свидетелствата за завършен курс за професионалн а квалификация .

От 5 април се организира обучение за хлебари и сладкари
6617
 

Последни материали
Виж
Слабо движение при зърното
Поскъпване на плодове и зеленчуци: Прасковите с най-голям скок в цените
Оферти се приемат до 12 септември, доставките са на партиди по 3000 тона
Турция обяви търг за 18 000 тона нерафинирано слънчогледово масло
„Веселите винари“ от врачанското село Лютиброд
Димитър Димитров: Виненият туризъм е бъдещето за малките изби в България
Цената се понижи леко спрямо предишния успешен търг преди 2 седмици
Йордания отново закупи само половината от планирания фуражен ечемик
Призив на WWF за летателна техника
България е сред най-засегнатите от пожари в ЕС през 2025 г.
Съвети за градинаря
Защо краставиците стават кухи и как да го предотвратим – най-честите грешки и решения
Свързани материали
Виж
Предстоящо
От 14 до 18 септември ще има обучение за сладкари и хлебари
Християнски празници
Спасовден е, честит празник на хлебарите!
Предстоящо
От 27 януари до 1 февруари обучение за хлебар-технолози в Троянско
Християнски празници
Възнесение Христово, или Спасовден!
Предстоящо
В края на януари ще се проведе обучение за технолози в хлебарството
Предстоящо
Обучение за технолози сладкари и хлебари
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини