Начало » Новини » Страната
09.03.2018 г.

Обучение за технолози сладкари и хлебари

Предстоящо
Обучение за технолози сладкари и хлебари

sinor

От 26 до 30 март Съюзът по хранителна промишленост организира обучение за придобиване на квалификация по специалността “Производство на хляб, хлебни и сладкарски изделия” (трета квалификационна степен), съобщиха от съюза.

Организацията има разрешение за провеждане на обучение по посочените специалности. Целта е специалистите от тези браншове за по-кратко време да придобият свидетелство за завършено професионално обучение.

Практиката се провежда в специализирани работилници.

На всеки участник ще бъде раздаден учебен материал и програма, от които трябва да се подготвите за явяване на Държавен изпит пред Комисия за валидиране на неговите знания.

Професионалното обучение за придобиване на професионална квалификация завършва с полагане на държавен изпит по теория и практика на професията.

Държавните изпити по теория и практика на професията се провеждат по национал-ни изпитни програми в съответствие с държавните образователни изисквания за придобиване на квалификация по професията.

Обучението се провежда от квалифицирани преподаватели по специалността

Завършеното професионално обучение с придобиване на степен на професионална квалификация се удостоверява със “Свидетелство за професионална квалификация” по образец на МОН.

Желаещите за участие в обучението задължително трябва да имат завършено средно образование или 10 клас на професионална гимназия.

Първият модул на обучението ще се проведе на  26, 27 , 28 , 29 и 30. 03 .2018 год. в Дом на тех-никата в София, ул. “Г.С.Раковски”  № 108, 5 етаж, зала № 503. Тогава ще  бъде съобщена и да-тата за втория  модул.Регистрацията е на  4 етаж, офис 408.

Присъствието на І -я  модул на всички желаещи за участие в обучението е задължително. Продължителността на обучение е пет  дни по 8 часа. Програмата включва теоретична и практическа подготовка по различните модули.

Броят на участниците в курса не трябва да бъде повече от 10 човека и по-малко от 5  човека. За останалите желаещи ще се организира следващ курс за обучение.

Записването в курса става по реда на пристигане на заявките!

Регистрацията на участниците е на  26.03.2018 год. от 9,00 до 10,30 часа в офис 408, 4 етаж , а откриването  на курса е от 10,30 ч. същия ден.

Цената за един участник е 550 лева, освободена от ДДС   и в нея са включени всички раз-ходи по провеждане на обучението – теория и практика, учебни материали,материали за прак-тическите занятия, разходи за Държавния изпит и издаване на Свидетелствата за завършен курс за професионална квалификация, кафе-паузи и закуски .

По време на обучението курсистите могат да ползват  хотел “Славянска беседа”-

тел. 02/ 988-04-41;  по предварителна заявка.  Участниците сами правят резервациите за спане на посочения телефон. В цената на курса не е включен хотелът.

Обучение за технолози сладкари и хлебари
4108

Последни материали
Виж
Среща на горските с ловците
Слагат електропастири около свинефермите срещу заразени глигани
Арабско кюфте
В домашно стопанство в Търговище и при глигани във Враца, Русе и Търговище
България пламна от огнища на чума при прасетата
Възнаграждението за отстрел на дива свиня се увеличава на 150 лв.
Само от Мегатрон
Всеки Agri телескопичен товарач Bobcat – с подарък ВАУЧЕР за 3000 лв. до края на 2019
Двама обвиняеми са задържани за срок до 72 часа
Специализираната прокуратура привлече към наказателна отговорност петима служители от фонд „Земеделие“
Свързани материали
Виж
Предстоящо
От 11 до 15 февруари се организира обучение за технолози в месната индустрия
Предстоящо
В края на януари се организира курс за технолози в млечната индустрия
Професионална квалификация
В началото на февруари ще има обучение за технолози на хляб
Предстоящо
От 3 до 10 октомври ще има обучение за технолози по храните
Предстоящо
Обучение за технолози в хранителната индустрия
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам