Начало » Новини » Страната
09.03.2018 г.

Обучение за технолози сладкари и хлебари

Предстоящо
Обучение за технолози сладкари и хлебари

sinor

От 26 до 30 март Съюзът по хранителна промишленост организира обучение за придобиване на квалификация по специалността “Производство на хляб, хлебни и сладкарски изделия” (трета квалификационна степен), съобщиха от съюза.

Организацията има разрешение за провеждане на обучение по посочените специалности. Целта е специалистите от тези браншове за по-кратко време да придобият свидетелство за завършено професионално обучение.

Практиката се провежда в специализирани работилници.

На всеки участник ще бъде раздаден учебен материал и програма, от които трябва да се подготвите за явяване на Държавен изпит пред Комисия за валидиране на неговите знания.

Професионалното обучение за придобиване на професионална квалификация завършва с полагане на държавен изпит по теория и практика на професията.

Държавните изпити по теория и практика на професията се провеждат по национал-ни изпитни програми в съответствие с държавните образователни изисквания за придобиване на квалификация по професията.

Обучението се провежда от квалифицирани преподаватели по специалността

Завършеното професионално обучение с придобиване на степен на професионална квалификация се удостоверява със “Свидетелство за професионална квалификация” по образец на МОН.

Желаещите за участие в обучението задължително трябва да имат завършено средно образование или 10 клас на професионална гимназия.

Първият модул на обучението ще се проведе на  26, 27 , 28 , 29 и 30. 03 .2018 год. в Дом на тех-никата в София, ул. “Г.С.Раковски”  № 108, 5 етаж, зала № 503. Тогава ще  бъде съобщена и да-тата за втория  модул.Регистрацията е на  4 етаж, офис 408.

Присъствието на І -я  модул на всички желаещи за участие в обучението е задължително. Продължителността на обучение е пет  дни по 8 часа. Програмата включва теоретична и практическа подготовка по различните модули.

Броят на участниците в курса не трябва да бъде повече от 10 човека и по-малко от 5  човека. За останалите желаещи ще се организира следващ курс за обучение.

Записването в курса става по реда на пристигане на заявките!

Регистрацията на участниците е на  26.03.2018 год. от 9,00 до 10,30 часа в офис 408, 4 етаж , а откриването  на курса е от 10,30 ч. същия ден.

Цената за един участник е 550 лева, освободена от ДДС   и в нея са включени всички раз-ходи по провеждане на обучението – теория и практика, учебни материали,материали за прак-тическите занятия, разходи за Държавния изпит и издаване на Свидетелствата за завършен курс за професионална квалификация, кафе-паузи и закуски .

По време на обучението курсистите могат да ползват  хотел “Славянска беседа”-

тел. 02/ 988-04-41;  по предварителна заявка.  Участниците сами правят резервациите за спане на посочения телефон. В цената на курса не е включен хотелът.

Обучение за технолози сладкари и хлебари
2465

Коментари (0)

Моля отбележете, че не сте робот.

Последни материали
Виж
Румен Порожанов взе участие в неформалното заседание на Съвета на ЕС по земеделие и рибарство
Пържени люти лушки
На 1 октомври изтича срокът в който фермерите с недекларирани субсидии могат да подадът коригираща декларация
Заловиха бракониер, превозващ 100 килограма риба
По-големи печалби при преработката на слънчоглед по технология STET
Три пожара в Плевенско унищожиха 110 декара царевица
Свързани материали
Виж
Предстоящо
В края на януари се организира курс за технолози в млечната индустрия
Професионална квалификация
В началото на февруари ще има обучение за технолози на хляб
Предстоящо
От 3 до 10 октомври ще има обучение за технолози по храните
Предстоящо
Обучение за технолози в хранителната индустрия
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2018

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам