Начало » Новини » Страната
09.03.2018 г.

Обучение за технолози сладкари и хлебари

Предстоящо
Обучение за технолози сладкари и хлебари

sinor

От 26 до 30 март Съюзът по хранителна промишленост организира обучение за придобиване на квалификация по специалността “Производство на хляб, хлебни и сладкарски изделия” (трета квалификационна степен), съобщиха от съюза.

Организацията има разрешение за провеждане на обучение по посочените специалности. Целта е специалистите от тези браншове за по-кратко време да придобият свидетелство за завършено професионално обучение.

Практиката се провежда в специализирани работилници.

На всеки участник ще бъде раздаден учебен материал и програма, от които трябва да се подготвите за явяване на Държавен изпит пред Комисия за валидиране на неговите знания.

Професионалното обучение за придобиване на професионална квалификация завършва с полагане на държавен изпит по теория и практика на професията.

Държавните изпити по теория и практика на професията се провеждат по национал-ни изпитни програми в съответствие с държавните образователни изисквания за придобиване на квалификация по професията.

Обучението се провежда от квалифицирани преподаватели по специалността

Завършеното професионално обучение с придобиване на степен на професионална квалификация се удостоверява със “Свидетелство за професионална квалификация” по образец на МОН.

Желаещите за участие в обучението задължително трябва да имат завършено средно образование или 10 клас на професионална гимназия.

Първият модул на обучението ще се проведе на  26, 27 , 28 , 29 и 30. 03 .2018 год. в Дом на тех-никата в София, ул. “Г.С.Раковски”  № 108, 5 етаж, зала № 503. Тогава ще  бъде съобщена и да-тата за втория  модул.Регистрацията е на  4 етаж, офис 408.

Присъствието на І -я  модул на всички желаещи за участие в обучението е задължително. Продължителността на обучение е пет  дни по 8 часа. Програмата включва теоретична и практическа подготовка по различните модули.

Броят на участниците в курса не трябва да бъде повече от 10 човека и по-малко от 5  човека. За останалите желаещи ще се организира следващ курс за обучение.

Записването в курса става по реда на пристигане на заявките!

Регистрацията на участниците е на  26.03.2018 год. от 9,00 до 10,30 часа в офис 408, 4 етаж , а откриването  на курса е от 10,30 ч. същия ден.

Цената за един участник е 550 лева, освободена от ДДС   и в нея са включени всички раз-ходи по провеждане на обучението – теория и практика, учебни материали,материали за прак-тическите занятия, разходи за Държавния изпит и издаване на Свидетелствата за завършен курс за професионална квалификация, кафе-паузи и закуски .

По време на обучението курсистите могат да ползват  хотел “Славянска беседа”-

тел. 02/ 988-04-41;  по предварителна заявка.  Участниците сами правят резервациите за спане на посочения телефон. В цената на курса не е включен хотелът.

Обучение за технолози сладкари и хлебари
2707

Коментари (0)

Моля отбележете, че не сте робот.

Последни материали
Виж
Марияна Никилова бе началник на кабинета на бившия вицепремиер
Бивш ръководител от фонд „Земеделие“ поема поста на Валери Симеонов в кабинета
Прогноза за времето
В Деня на християнското семейство най-после валежи с икономическо значение
Предстоящо
ЕСО започва изграждане на електропровод между Добруджа и Бургас
Валят фалити и в този сектор
Пчеларите са пред протест - 2018 година приключва с 60 процента срив в добива на мед
Краста по картофите – видове, профилактика и лечение
Нови схеми за държавна помощ
От 2019 г. за мини мандри ще се дават до 60 хиляди лева на ферми
Свързани материали
Виж
Предстоящо
В края на януари се организира курс за технолози в млечната индустрия
Професионална квалификация
В началото на февруари ще има обучение за технолози на хляб
Предстоящо
От 3 до 10 октомври ще има обучение за технолози по храните
Предстоящо
Обучение за технолози в хранителната индустрия
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2018

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам