Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
17.04.2020 г.

Бобарник

Бобарник

Сваряваме боба и го изваждаме с решетеста лъжица, а водата запазваме. От олиото, ситно нарязания лук и червения пипер приготвяме запръжка. Към нея прибавяме ориза и малко от бобената вода. Щом оризът набъбне и водата се изпари, сипваме го при сварения боб. Посоляваме, разбъркваме добре и изсипваме в тавичка. Заливаме с 2,5 ч.ч. от бобената вода, поръсваме с черен пипер и ситно нарязани магданоз, джоджен и девисил и запичаме в умерена фурна.

Продукти за 4 порции: 2 ч.ч. зрял боб, 1 ч.ч. ориз, 2 глави лук, 1 морков, 3 с.л. олио, 1 ч.л. червен пипер, черен пипер, магданоз, девисил, джоджен, сол.

Бобарник
4029

Последни материали
Виж
Постановление 70 за защита на родните стоки
В супермаркетите ще се допуска кисело мляко само с до 1,6 процента сухо мляко
Коронавирусът въздейства и върху потреблението на плодове в света
Производителите на ябълки са изправени пред редица нетипични проблеми
След заработилия през септември CHEMGAS Slobozia
Donau Chem подновява производството на торове в Турну Мъгуреле
На още над 800 000 хектара са отчетени частични увреждания
Над 45 000 хектара с есенници са пропаднали в житницата на Русия
Предприемат се действия за регулиране на броя на дивите животни
Руски мечки нападнаха телета в обор и изплашиха работещи по газопровод
Местните производители обаче са пренебрегнати за сметка на вноса
Търсенето на яйца и птиче месо във Великобритания расте от началото на карантината
Свързани материали
Виж
Защитете важните за Вашия бизнес машини с новата гаранция от Bobcat и Мегатрон!
Удължена 5 годишна гаранция PROTECTION PLUS®
Спагети с кайма и зрял боб
Зимна супа от фасул
Боб с кисело зеле и свинско на фурна
Бобовите култури са задължителни в градината
Боб в тава
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2020
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам