Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
10.04.2020 г.

Студена яхния от зрял фасул

Студена яхния от зрял фасул

Накисваме боба за 1 нощ в студена вода. На другия ден отцеждаме и го сваряваме заедно със ситно нарязания лук и нарязаните на кубчета моркови и целина. Когато боба е почти сварен, посоляваме и добавяме сушените чушки. Поръсваме със стрит джоджен и доваряваме, като гледаме яхнията да остане редичка. Поднасяме боба студен, поръсен със ситно нарязан магданоз.

Продукти: 400 г зрял фасул, 2 глави лук, 2 моркова, 1 парче целина, 3-4 сухи червени пиперки, 1 к.ч. олио, магданоз, джоджен, сол.

Студена яхния от зрял фасул
13923
 

Последни материали
Виж
Защо южноафриканците говорят много за селскостопанската търговия с БРИКС?
Румъния отпуска по 97 лева безвъзмездна помощ на овца/коза за сушата
Има задържан за подпалването на общинския пазар в Поморие
България успешно е приключила процедури за износ на български селскостопански продукти в Ирак
По искане на бранша
Вместо от 1 юли 2025 г. фермерите ще вписват проведените от тях пръскания след януари 2026 г.
Анализ Институт за пазарна икономика
Фермерите са на 4-то място по търсене на кадри, завършили земеделско училище
Свързани материали
Виж
Агнешка яхния
Леща по индийски
Зрял фасул с бекон
Яхния с бъбреци
Зелен фасул с прясно мляко
Картофена яхния с ориз
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини