Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
10.04.2020 г.

Студена яхния от зрял фасул

Студена яхния от зрял фасул

Накисваме боба за 1 нощ в студена вода. На другия ден отцеждаме и го сваряваме заедно със ситно нарязания лук и нарязаните на кубчета моркови и целина. Когато боба е почти сварен, посоляваме и добавяме сушените чушки. Поръсваме със стрит джоджен и доваряваме, като гледаме яхнията да остане редичка. Поднасяме боба студен, поръсен със ситно нарязан магданоз.

Продукти: 400 г зрял фасул, 2 глави лук, 2 моркова, 1 парче целина, 3-4 сухи червени пиперки, 1 к.ч. олио, магданоз, джоджен, сол.

Студена яхния от зрял фасул
13851
 

Последни материали
Виж
Окрупняването в бранша продължава, стимулирайки ръста на ефективността
Свиването в млечния сектор на Великобритания се забавя през годината
Увеличението само при соевия шрот натежава над спада при останалите
Расте вносът на маслодайни култури в ЕС за сметка на растителните масла
Предупрежденията за опасни храни са основно за месото
Проверки затвориха 5 търговски обекта в Благоевградско преди празниците
Пълнен лук по добруджански
Цените щяха да са съвсем други при мощно представени производители в търговията
Господството на едрия търговски капитал изкривява пазара на храни у нас
Йордания взе 60 000 тона фуражен ечемик на цената от миналата седмица
Алжир закупи на търг неуточнено количество хлебна пшеница
Свързани материали
Виж
Леща по индийски
Зрял фасул с бекон
Яхния с бъбреци
Зелен фасул с прясно мляко
Картофена яхния с ориз
Бързо, лесно и вкусно
Яхния с наденица и гъби
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини