Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
10.04.2020 г.

Студена яхния от зрял фасул

Студена яхния от зрял фасул

Накисваме боба за 1 нощ в студена вода. На другия ден отцеждаме и го сваряваме заедно със ситно нарязания лук и нарязаните на кубчета моркови и целина. Когато боба е почти сварен, посоляваме и добавяме сушените чушки. Поръсваме със стрит джоджен и доваряваме, като гледаме яхнията да остане редичка. Поднасяме боба студен, поръсен със ситно нарязан магданоз.

Продукти: 400 г зрял фасул, 2 глави лук, 2 моркова, 1 парче целина, 3-4 сухи червени пиперки, 1 к.ч. олио, магданоз, джоджен, сол.

Студена яхния от зрял фасул
14505
 

Последни материали
Виж
Прогноза за времето
До четири дни не се очакват гръмотевици
ДФЗ преведе 3 млн. лева на памукопроизводителите за Кампания 2024
До 9 юни ДФЗ ще изплати финансовата помощ
Още ден се заявява подпомагане за зимни пръскания в овощните градини
Реално с9траната ни не прилага правото на ЕС
Канонада от съдебни искове на Еврокомисията срещу България
Становища срещу промени в две наредби
От WWF алармират за опасност от застрояване на една пета от горите
Позиция
Copa и Cogeca приветстват визията на Европарламента за ОСП след 2027 г.
Свързани материали
Виж
Млечна яхния от зелен лук
Кюфтета яхния
Агнешка яхния
Леща по индийски
Зрял фасул с бекон
Яхния с бъбреци
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини