Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
08.01.2020 г.

Зимна супа от фасул

Зимна супа от фасул

Накисваме фасула за 1 нощ в студена вода, след което го изплакваме и сваряваме в малко количество вода. Поръсваме с олиото и червения пипер, наливаме зелевия сок и 4 ч.ч. прясна вода и кипваме на огъня. Прибавяме ориза, ситно нарязания праз и почистените от костилките маслини. Варим на умерен огън, докато ориза омекне. Накрая опитваме на сол (Внимавайте да не пресолите, обикновенно няма нужда от допълнителна сол) и подправяме с черен пипер на вкус.

Продукти: 1 ч.ч. зрял фасул, 1 к.ч. ориз, 2 стръка праз, 2-3 с.л. олио, 3 ч.ч. зелев сок, 15-20 маслини, 1 с.л. червен пипер, сол.

Зимна супа от фасул
13031
 

Последни материали
Виж
14 производители представят България на "Зелена седмица Берлин”2025"
Българското зърно отново не успя да се класира сред победителите
Йордания проведе втори поред успешен търг за внос на хлебна пшеница
Днес в Ловеч откриват фермерски артбазар
Първият фермерски пазар за годината в Плевен ще се проведе утре
Нов широкоспектърен фунгицид за перфектен контрол на болестите при житни култури
Внимание! Внимание! Вербен®
На пазар със супермаркети като основен канал за дистрибуция
Българските преработватели на селскостопански продукти оцеляват трудно
График за срещи с фермери по места на Националната служба за съвети в земеделието
Свързани материали
Виж
Леща по индийски
Български борш
Доматена кремсупа с макарони
Празена чорба със зелев сок
Български борш
Оризова супа от овче месо
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини