Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
08.01.2020 г.

Зимна супа от фасул

Зимна супа от фасул

Накисваме фасула за 1 нощ в студена вода, след което го изплакваме и сваряваме в малко количество вода. Поръсваме с олиото и червения пипер, наливаме зелевия сок и 4 ч.ч. прясна вода и кипваме на огъня. Прибавяме ориза, ситно нарязания праз и почистените от костилките маслини. Варим на умерен огън, докато ориза омекне. Накрая опитваме на сол (Внимавайте да не пресолите, обикновенно няма нужда от допълнителна сол) и подправяме с черен пипер на вкус.

Продукти: 1 ч.ч. зрял фасул, 1 к.ч. ориз, 2 стръка праз, 2-3 с.л. олио, 3 ч.ч. зелев сок, 15-20 маслини, 1 с.л. червен пипер, сол.

Зимна супа от фасул
7285

Последни материали
Виж
Във Великобритания се очертават излишъци от 1000 тона мляко седмично
Френските млекопроизводители се нуждаят от помощта на ЕС
Идеята е да бъдат подпомогнати местните оранжерийни производители
Вносните краставици и домати са изключени от държавните търгове в Русия
Пандемична криза
Румъния наложи ембарго върху износа на зърнo за трети страни
В условия на криза
Второ писмо на еврокомисаря Войчеховски до агроминистрите в ЕС
Бърза реакция при криза
Еврокомисията одобри 255 милиона евро като гаранция за малкия бизнес в България
Решения на Министерския съвет
Кабинетът даде „зелен коридор” за транспорта на наетите в земеделието
Свързани материали
Виж
Супа-гулаш от кайма с ориз
Супа от телешко месо с домати и ориз
Фермерски пазари
Топла супа на фермерския пазар в София
Супа от кайма и спанак
Телешко варено
Супа с телешка кайма и картофи
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2020
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам