Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
28.10.2019 г.

Пълнено пиле с дюли

Пълнено пиле с дюли

Нарязваме почистените дюли на дребни кубчета и ги запържваме в маслото. Прибавяме начуканите орехи, попарения булгур и подправките. Всичко объркваме добре. С приготвената плънка пълним пилето, зашиваме го и варим в тенджера с малко вода на тих огън. Изваждаме свареното пиле, завиваме го в разточена кора тесто или зелеви листа и печем върху жар или в тава във фурната.

Продукти: 1 цяло пиле или кокошка, 2 средно големи дюли, ядките на 4-5 ореха, 2 с.л. булгур, 2 с.л. масло, черен пипер, сол.

Пълнено пиле с дюли
3202

Последни материали
Виж
Агробизнесменът за 2019 г. е Станчо Станчев
Оценка
Остър недостиг на технолози в леката индустрия във Варненско
От 600 хил. на 800 хил. евро се вдигат субсидиите за винарните
От 2020 година ще се плаща на лозарите да прибират гроздето зелено
Предстоящо
Форум с европейско участие за иновациите в храните
Голяма част от средствата са предназначени за реклама на 6 ключови външни пазара
Отпускат над 200 милиона евро за реклама на селскостопанската продукция на ЕС
Предстоящо
На 28 и 29 ноември в Пловдив НАЗ организира деветият национален семинар
Свързани материали
Виж
Пълнен лук по ориенталски
Телешко варено
Пиле по азиатски
Супа с телешка кайма и картофи
Пълнени картофи по мексикански
Кунинска туршия
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам