Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
28.10.2019 г.

Пълнено пиле с дюли

Пълнено пиле с дюли

Нарязваме почистените дюли на дребни кубчета и ги запържваме в маслото. Прибавяме начуканите орехи, попарения булгур и подправките. Всичко объркваме добре. С приготвената плънка пълним пилето, зашиваме го и варим в тенджера с малко вода на тих огън. Изваждаме свареното пиле, завиваме го в разточена кора тесто или зелеви листа и печем върху жар или в тава във фурната.

Продукти: 1 цяло пиле или кокошка, 2 средно големи дюли, ядките на 4-5 ореха, 2 с.л. булгур, 2 с.л. масло, черен пипер, сол.

Пълнено пиле с дюли
9225

Последни материали
Виж
Източникът на инфекцията е в процес на изясняване
Откриха огнище на Нюкясълска болест по птиците в село във Видинско
Допустими за подпомагане са само стопанства със СПО от 6000 до 7999 евро
Няма да се доказва 33 на сто доход от земеделска дейност по подмярката за инвестиции
Защо рапица?
Очакванията са за среден спад от 25% за страната
Добивът от пшеница в Добричко засега е със 71 на сто под миналогодишния
Сравняват парцелите на място с декларираните от кандидатите площи в ИСАК
Започнаха кръстосаните проверки за директните плащания по Кампания 2020
ИАГ започва проверки за изпълнението на противопожарните мероприятия
Над 130 са сигналите за пожар в земеделски земи и гори от началото на юни
Свързани материали
Виж
Пържени пиперки с лук
Тиквички по софийски
Бахчеванска манджа
Чорба от зрял фасул и пушени ребра
Домашни лучени кръгчета
Кюфтета от кайма и зрял фасул
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2020
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам