Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
28.10.2019 г.

Пълнено пиле с дюли

Пълнено пиле с дюли

Нарязваме почистените дюли на дребни кубчета и ги запържваме в маслото. Прибавяме начуканите орехи, попарения булгур и подправките. Всичко объркваме добре. С приготвената плънка пълним пилето, зашиваме го и варим в тенджера с малко вода на тих огън. Изваждаме свареното пиле, завиваме го в разточена кора тесто или зелеви листа и печем върху жар или в тава във фурната.

Продукти: 1 цяло пиле или кокошка, 2 средно големи дюли, ядките на 4-5 ореха, 2 с.л. булгур, 2 с.л. масло, черен пипер, сол.

Пълнено пиле с дюли
13150
 

Последни материали
Виж
Благодарение на морския коридор през българските териториални води
Украйна ни измести от пазара на пшеница в Индонезия
Биоплощи могат да се добавят неограничено до 3-ата година от ангажимента
Другата седмица се очакват плащания за биологичното животновъдство
Оцеляването на малките животновъди е под голям въпрос
Промени в закона за земеделските земи вдигнаха десетократно наеми на пасища
Предприети са мерки за контрол и ликвидиране на заболяването
БАБХ откри огнище на шарка по овцете и козите в Хасковско
С предимство за класиране са намиращите се наблизо ферми без нарушения
Площите с условия за пашуване в парк Рила са наполовина на планираните
Доклад на Синор.БГ
Какво се случи в земеделието през седмицата
Свързани материали
Виж
Агнешки кебапчета
Шницели с гъби
Джолан по македонски
Агне, пълнено с боб
Боб чорба с киселец
Свински шницели паприка
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини