Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
28.10.2019 г.

Пълнено пиле с дюли

Пълнено пиле с дюли

Нарязваме почистените дюли на дребни кубчета и ги запържваме в маслото. Прибавяме начуканите орехи, попарения булгур и подправките. Всичко объркваме добре. С приготвената плънка пълним пилето, зашиваме го и варим в тенджера с малко вода на тих огън. Изваждаме свареното пиле, завиваме го в разточена кора тесто или зелеви листа и печем върху жар или в тава във фурната.

Продукти: 1 цяло пиле или кокошка, 2 средно големи дюли, ядките на 4-5 ореха, 2 с.л. булгур, 2 с.л. масло, черен пипер, сол.

Пълнено пиле с дюли
12850
 

Последни материали
Виж
Приеми за над 100 млн. лв. ще бъдат отворени по ПМДРА до края на 2024 г.
ДФЗ
Изплатени са близо 80,5 млн. лв. по еко схемата за разнообразяване на културите
ДФЗ
Преведени са над 30,5 млн. лева за биологично растениевъдство за 2023 - ето ставките!
Предстоящо
На 29 юни в Козлодуй ще се проведе Фестивалът на рибата
Министерство на иновациите и растежа
Меморандум за сътрудничество в областта на зеления водород
Наръчник Кампания 2024
Срокове и дейности, приложими през 2024 г. за екосхемата Еко-БРЕИ
Свързани материали
Виж
Пилешки гърди по италиански
Заек капама
Крем супа от леща
Ароматна дроб сарма
Гъби в гювече
Чорба от кисело зеле по селски
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини