Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
28.10.2019 г.

Пълнено пиле с дюли

Пълнено пиле с дюли

Нарязваме почистените дюли на дребни кубчета и ги запържваме в маслото. Прибавяме начуканите орехи, попарения булгур и подправките. Всичко объркваме добре. С приготвената плънка пълним пилето, зашиваме го и варим в тенджера с малко вода на тих огън. Изваждаме свареното пиле, завиваме го в разточена кора тесто или зелеви листа и печем върху жар или в тава във фурната.

Продукти: 1 цяло пиле или кокошка, 2 средно големи дюли, ядките на 4-5 ореха, 2 с.л. булгур, 2 с.л. масло, черен пипер, сол.

Пълнено пиле с дюли
13081
 

Последни материали
Виж
С качеството и разнообразието си на изложението Зелена седмица в Берлин
Българските продукти предизвикаха възхищение на най-високо ниво
Агрометеорологична прогноза за 17-23 януари 2025 година
Есенниците ще останат в покой въпреки предстоящото затопляне
На всеки граничен пункт ще се извършва дезинфекция
Ограничаваме вноса на месо и животни от германска провинция заради шапа
Рекордна продукция от дини и домати през 2024
Окончателни данини за реколтата през 2024
Серия от събития
100 години висше лесовъдско образование в България
Свързани материали
Виж
Пълнени картофи със сирене и яйца
Бобена плакия
Мусака от макарони - Гърция
Агнешка мусака
Мусака от праз и картофи
Пълнени картофи по манастирски
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини