Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
28.10.2019 г.

Пълнено пиле с дюли

Пълнено пиле с дюли

Нарязваме почистените дюли на дребни кубчета и ги запържваме в маслото. Прибавяме начуканите орехи, попарения булгур и подправките. Всичко объркваме добре. С приготвената плънка пълним пилето, зашиваме го и варим в тенджера с малко вода на тих огън. Изваждаме свареното пиле, завиваме го в разточена кора тесто или зелеви листа и печем върху жар или в тава във фурната.

Продукти: 1 цяло пиле или кокошка, 2 средно големи дюли, ядките на 4-5 ореха, 2 с.л. булгур, 2 с.л. масло, черен пипер, сол.

Пълнено пиле с дюли
13086
 

Последни материали
Виж
Има задържан за подпалването на общинския пазар в Поморие
България успешно е приключила процедури за износ на български селскостопански продукти в Ирак
По искане на бранша
Вместо от 1 юли 2025 г. фермерите ще вписват проведените от тях пръскания след януари 2026 г.
Анализ Институт за пазарна икономика
Фермерите са на 4-то място по търсене на кадри, завършили земеделско училище
Конкурс за „Най-добро домашно вино“
Трифон Зарезан в Лясковец - наздравица, почерпка и зарезанско хоро
Приходите скочиха с 20 на сто при доста по-скромен ръст на количествата
Украйна спечели близо 1 милиард долара от износа на птиче месо за година
Свързани материали
Виж
Агнешка яхния
Спагети с кайма и зрял боб
Боб със свински крачета
Телешка супа с боб
Пълнени картофи със сирене и яйца
Бобена плакия
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини