Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
26.03.2019 г.

Селска лучена чорба

Селска лучена чорба

Нарязваме лука и го задушаваме в олиото. Щом поомекне, прибавяме брашното и доматеното пюре, разбъркваме и заливаме с горещата вода. Варим 15 минути, сваляме от печката, сипваме сиренето и проверяваме дали да сложим допълнително сол. Поръсваме чорбата с черен пипер и ситно нарязан магданоз.

Продукти: 4 големи глави лук, 3 с.л. олио, 1 с.л. брашно, 1 с.л. доматено пюре, 1 ч.ч. настъргано сирене, 6 ч.ч. гореща вода, магданоз, черен пипер, сол.

Селска лучена чорба
14603
 

Последни материали
Виж
ЕК повиши таваните без нотификация по de minimis до 2032 г.
ДФЗ
Вече може да заявите документи по двете интервенции – Еко-ЗВПП и Еко-НИП
По интервенцията за хуманно отношение
Подавате дневниците за паша до 31 декември
Търговците са скептично настроени заради липсата на опит в дейността
Армията поема контрола върху вноса на селскостопанска продукция в Египет
Заседание на ръководството на асоциацията
Спешен съвет на НАЗ поради липсите на пари за напояване в проектобюджета за 2025 г.
Прилагането на високи експортни мита и квоти е сигнал за създаване на силна преработвателна индустрия в Русия
Свързани материали
Виж
Празът прогонва токсините, как и с какво да го готвим
Предотвратяване на гниенето на лука по време на съхранение
Мариновани лукчета
Съвети за градинаря
Предзимен посев и засаждане – да или не?
Гъбни болести застрашават лука и чесъна след прибиране на реколтата
Изложение в Луковит
Тахов: Фермерите имат сигурност със защитеното наименование за произход на сиренето
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини