Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
26.03.2019 г.

Селска лучена чорба

Селска лучена чорба

Нарязваме лука и го задушаваме в олиото. Щом поомекне, прибавяме брашното и доматеното пюре, разбъркваме и заливаме с горещата вода. Варим 15 минути, сваляме от печката, сипваме сиренето и проверяваме дали да сложим допълнително сол. Поръсваме чорбата с черен пипер и ситно нарязан магданоз.

Продукти: 4 големи глави лук, 3 с.л. олио, 1 с.л. брашно, 1 с.л. доматено пюре, 1 ч.ч. настъргано сирене, 6 ч.ч. гореща вода, магданоз, черен пипер, сол.

Селска лучена чорба
9968

Последни материали
Виж
Конференция в Брюксел
Танева: В България най-много биопроизводители има в сектор пчеларство
Закон за земята - проект
До 31 октомври ще се депозират споразуменията за ползване на пасища, мери и ливади за следващата година
Браншови организации
От 18 ноември вървят обучения в новия център за обучение, организиран от овцевъдната асоциация
Дъждовете със стопанско значение бяха решаващи за развитието по области
Топлото време съживи късните есенници в Украйна
Клуб Инвестор
Цифровизацията в земеделието ще донесе повече печалба в сектора
След като прокуратурата цяла година не публикува резултати от проверки
Разпръснаха със сълзотворен газ протест срещу замърсяване на Лоара с химикали
Свързани материали
Виж
Зеленият лук е подходяща предкултура в полиетиленовата оранжерия
От полза за градината
Съвместимост между сидератните и зеленчуковите култури
Преди зимата
Срокове и правила при засаждането на лук
От какво боледува лукът в мазето
Празът е капризно растение
Практика
Защо не трябва да съхранявате луковиците в мазето
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам