Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
26.03.2019 г.

Селска лучена чорба

Селска лучена чорба

Нарязваме лука и го задушаваме в олиото. Щом поомекне, прибавяме брашното и доматеното пюре, разбъркваме и заливаме с горещата вода. Варим 15 минути, сваляме от печката, сипваме сиренето и проверяваме дали да сложим допълнително сол. Поръсваме чорбата с черен пипер и ситно нарязан магданоз.

Продукти: 4 големи глави лук, 3 с.л. олио, 1 с.л. брашно, 1 с.л. доматено пюре, 1 ч.ч. настъргано сирене, 6 ч.ч. гореща вода, магданоз, черен пипер, сол.

Селска лучена чорба
11764

Последни материали
Виж
Заради най-слабата реколта от 1981 година насам
Вносът на пшеница във Великобритания нарасна рязко през септември
В Херсонска област се пробват в отглеждането на цитрусови култури
Климатичните промени вдигат добивите от плодове и зеленчуци в Украйна
Фермерите приключиха рано сеитбата на есенниците и жътвата на царевицата
Почти всички посеви с есенна пшеница във Франция са в добро и отлично състояние
Уловените 420 килограма риба са дарени на социалния патронаж в града
Извадиха поредните 700 метра бракониерски мрежи от бургаски язовир
Ново поколение азотни торове ще доведат до увеличаване на добивите
Цените от турския търг за внос на 350 хил. тона царевица и 150 хил. тона фуражен ечемик
Свързани материали
Виж
Добрите практики
Важни правила за предзимен посев на зеленчуци
Лукът и чесъна в мазето също боледуват
Със 137 000 тона от млечните ферми на 8 компании от неговия холдинг
Лукашенко влезе в тройката на млекопроизводителите в Русия и Беларус
Да си отгледаме воден лук за семе
Произведете си лучени семена
Важно за градинаря
Кога и как да извадим чесъна и лука
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2020
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам