Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
14.03.2019 г.

Грах с кайма

Грах с кайма

Нарязваме лука на ситно и го запържваме леко в мазнината. Прибавяме каймата, посоляваме и наситняваме с дървена шпатула или лъжица. След това прибавяме изцедения и измит грах, разбъркваме добре, заливаме с вода, колкото да покрие продуктите, слагаме ситно нарязания магданоз и стритата чубрица и варим десетина минути на слаб огън. Преди да отстраним от огъня, прибавяме размитото в малко топла вода доматено пюре и продължаваме да варим, докато сосът се сгъсти.

Продукти: 1 буркан стерилизиран грах, 300-400 г кайма /смес/, 3 с.л. олио, 2 с.л. доматено пюре, чубрица, магданоз, сол.

Грах с кайма
1515

Последни материали
Виж
Засегнати са Силистренско и Добричко
Бавно и полека се роят случаите на Африканска чума при дивите свине
Напоителни системи
Приключи възстановяването на подпорната стена край пловдивското село Катуница
Дъмпинг
Украйна изнася все повече мед, но при спад в приходите
Конкурентите напредват
Водещ кредитор на фермерите в Румъния получава свежи 5 милиона евро от ЕБВР
Агенция MARS
Меката зима вдигна оценките за добивите от есенниците в ЕС
Пълната инвестиция ще създаде 5 хиляди работни места
Германска компания инвестира 1 млрд. евро в земеделско производство в Унгария
Свързани материали
Виж
Гювеч с агнешки дреболии
Гъби с яйца по панагюрски
Голи сарми
Пиле с зеленчуци на фурна
Месни топки в кисело мляко
Ориз с кисело зеле на фурна
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам