Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
14.03.2019 г.

Грах с кайма

Грах с кайма

Нарязваме лука на ситно и го запържваме леко в мазнината. Прибавяме каймата, посоляваме и наситняваме с дървена шпатула или лъжица. След това прибавяме изцедения и измит грах, разбъркваме добре, заливаме с вода, колкото да покрие продуктите, слагаме ситно нарязания магданоз и стритата чубрица и варим десетина минути на слаб огън. Преди да отстраним от огъня, прибавяме размитото в малко топла вода доматено пюре и продължаваме да варим, докато сосът се сгъсти.

Продукти: 1 буркан стерилизиран грах, 300-400 г кайма /смес/, 3 с.л. олио, 2 с.л. доматено пюре, чубрица, магданоз, сол.

Грах с кайма
6067

Последни материали
Виж
Кадрови промени
Сменен е шефът на Изпълнителната агенция по горите
Рафинерия
Борисов откри малка инвестиция в рафинерия за олио в Добричко
В какво задължително трябва да вложите преотстъпения данък в агросектора
НАП актуализира данъците, които фермерите ще плащат за 2019 г.
Десислава Танева: Около 70 хил. дка са засегнатите площи от градушки от началото на 2019 г.
Демонстрациите при старозагорското село Бяло поле – втора част
Агро Арена 2019 г. на „Байер“ с предложенията при слънчоглед, царевица и рапица
Нормативни промени
От 15 е в сила нов регламент за намаляване на трансмазнините в храните
Свързани материали
Виж
Бобарник
Пилешки дреболии с ориз
Чобан гювеч
Патладжани бюрек
Пълнени тиквички
Наденица по френски
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам