Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
14.03.2019 г.

Грах с кайма

Грах с кайма

Нарязваме лука на ситно и го запържваме леко в мазнината. Прибавяме каймата, посоляваме и наситняваме с дървена шпатула или лъжица. След това прибавяме изцедения и измит грах, разбъркваме добре, заливаме с вода, колкото да покрие продуктите, слагаме ситно нарязания магданоз и стритата чубрица и варим десетина минути на слаб огън. Преди да отстраним от огъня, прибавяме размитото в малко топла вода доматено пюре и продължаваме да варим, докато сосът се сгъсти.

Продукти: 1 буркан стерилизиран грах, 300-400 г кайма /смес/, 3 с.л. олио, 2 с.л. доматено пюре, чубрица, магданоз, сол.

Грах с кайма
14743

Последни материали
Виж
Австрия се интересува от обмен на породисти животни и генетичен материал
Утежняват правилата за превоз на животни в Европейския съюз
До средата на декември промените в националната стратегия за земеделие ще бъдат изпратени към ЕК
Скоро ще заработи нов сайт за Стратегическия план
В Италия конфискуваха ферма за връзки с мафията
Благотворително
Отново може да купите коледни елхички от горските с добра кауза
Почти 90 на сто от доставките идват от Украйна и Бразилия
Спадът във вноса на царевица в ЕС се задълбочава
Свързани материали
Виж
Спагети, печени с праз и чушки
Говежди гърди с картофи и цвекло
Палак чавал (Индия)
Супа от свинско месо с подправки
Свинско по табиетлийски
Сарми с месо и топено сирене
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2023
Essential SSL
RSS новини