Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
24.04.2018 г.

Телешка супа с боб

Само за мъже
Телешка супа с боб

Нарязваме месото на хапки, заливаме с 2 л вода и подправяме с черен пипер и сол на вкус. Варим на бавен огън, като периодично отпенваме. Щом месото помекне, прибавяме отцедения фасул, нарязания морков и дафиновия лист. Поръсваме със стрита чубрица и наситнен магданоз и варим още 2 часа. Слагаме нарязаното зеле и доваряваме супата, като към края на варенето добавяме бучката масло.

Продукти: 500 г телешко месо, 250 г зрял боб, 1 морков, 1 по-голямо парче прясно зеле, 30 г краве масло, 1 дафинов лист, магданоз, чубрица, черен пипер, сол.

Телешка супа с боб
14575

Последни материали
Виж
Не забравяйте да сложите и патладжан в оранжерията
Пазар
Стабилни цени на слънчогледа и слънчогледовото масло на европейските пазари
Kverneland предлага решение за борба с прекомерното утъпкване на почвата
Анализ
Strategie Grains очаква реколтата от зърно в ЕС да надхвърли търсенето
Бъдещето
Големи химически концерни се съюзиха в борбата със замърсяването на планетата с пластмаса
Обзор 15-18 януари 2019 г.
Търговията на стоковата борса потръгва на бавни обороти
Свързани материали
Виж
Бобовите култури наторяват градината
Предизборно
Евродепутат агитира в защита на смилянския фасул в ЕС
Само за мъже
Мусака със зрял боб
Сидератите могат да крият и опасности
Зелен боб туршия
Важно за фермера
Сеитбооборот – как се редуват културите
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам