Начало » Пазари » Животинска продукция
12.11.2017 г.

Британци създадоха розово сирене с вкус на италианско шампанско и малини

Двеста грама струват 4 и половина британски лири
Британци създадоха розово сирене с вкус на италианско шампанско и малини

Британски производител на сирена лансира на пазара необикновено розово сирене с вкус на вино просеко и малини, съобщи украинското електронно издание Подробности. От The Great British Cheese Company споделят и как е възникнала идеята за създаването на нестандартния продукт. „Навярно сте чували за популярното по коледните празници сирене Wensleydale с червени боровинки. Сирената от вида Wensleydale са с еластична и сипкава текстура и млечна свежест, комбинирана с плодове като червените боровинки, като киселото пронизва богатия вкус на сиренето и го балансира. Идеята за съчетаване на просеко и малини с Wensleydale създава дъщите вкусни, сладки и кисели вкусови комбинации”, обясниха представители на компанията.

Опаковка от 200 грама от розовото сирене, запечатана с восък, ще струва 4,50 британски лири.

Британци създадоха розово сирене с вкус на италианско шампанско и малини
2181

Коментари (0)

Моля отбележете, че не сте робот.

Последни материали
Виж
Благодарение на търсенето на вината, фуражите и алкохола
Износът на селскостопански продукти и храни от ЕС нарасна с над 5 на сто през 2017 година
Природозащитници призоваха правителството на страната да стимулира биоземеделието
Над 70 на сто от плодовете и 40 на сто от зеленчуците във Франция съдържат остатъци от пестициди
При ежегодно увеличаване на потребителското одобрение
Фурор на биопродуктите на изложението Вкусове от Италия 2018 в Пловдив
Френският министър на земеделието поздрави България за успешния старт на председателството
Румен Порожанов откри българския щанд на изложението за животновъдство SIA в Париж
Заради проблем при пакетирането
Финландски производител изтегля детски млечен продукт от местния пазар
Загубата на пазари е за сметка на Русия и Франция
Силната конкуренция на международните пазари свива износа на пшеница от Румъния
Свързани материали
Виж
Европейско ръководство
Пастьоризация на млякото и начини за производство на сирене
Европейски добри практики
Тънкости при доенето на мляко, за да се гарантира високо качество
Ръководство за добри хигиенни практики
Как да използвате закваските при производството на сирене
Втора част
Полезното ръководство при производството на сирене в малките ферми в държавите от ЕС
Полезни практики
Брюксел излезе с ръководство за малките ферми как да произвеждат сирене и млечни продукти
Политики
Китай понижи митото върху вноса на сирене
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Професионална техника | Градинска техника | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2018

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам