Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
13.04.2017 г.

Агнешка чорба

Нарязваме месото на хапки, заливаме го със студена вода и варим на умерен огън. Когато започне да омеква, сипваме измития ориз. Посоляваме на вкус и варим чорбата до готовност. Поднасяме я гореща, поръсена със ситно нарязаните твърдо сварени яйца, наситнен магданоз и лимон.

Продукти: 500 г агнешко месо, 1 к. ч. ориз, магданоз, сол, оцет/лимон, 2 твърдо сварени яйца.

Агнешка чорба
6036
 

Последни материали
Виж
С близо 39 млн. лв. се увеличава бюджетът за екоинвестиции по подмярка 4.2
Приемът ще бъде отворен до 4 юли
Отворен е втори прием по интервенцията за инвестиции в общинска инфраструктура
ДФЗ
Преведени са над 14,2 млн. лв. на 5 915 малки фермери
Украйна и страните от ЕС са основни потърпевши от свиването на вноса в Поднебесната
Износът на зърно от България за Китай секна през март
Новости
Първа реколта от ягоди в горски разсадник „Орловец“
Грешки при пресаждане на краставиците намаляват добива
Свързани материали
Виж
Агне, пълнено с боб
За агнешкото се сещаме предимно по празници
И производството, и вносът на яйца у нас расте
От БАБХ твърдят, че стриктно следят за проследимостта на продуктите
Нямат основание твърденията за подвеждане на потребителите с вносното агнешко
Великденска супа
БАБХ: Агнешкото задължително да се продава със страна на произход
Доклад на Синор.БГ
Какво се случи през седмицата в земеделието
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини