Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
20.02.2017 г.

Гозба с кайма

Лесно и вкусно
Гозба с кайма

В сгорещеното олио запържваме до златисто ситно нарязаните лук и чесън. Слагаме настърганите (нарязаните на ситно) домати, червения пипер, чубрицата и задушаваме 20 минути под похлупак на тих огън. Добавяме каймата и киселото мляко и оставяме ястието да къкри на тих огън, докато стане готово.

Продукти: 500 г кайма, 1 глава лук, 1/2 к.ч. олио, 4 скилидки чесън,  3 домата от буркан, 1 к.ч. кисело мляко, червен пипер, чаена лъжица чубрица, сол.

Гозба с кайма
3831

Коментари (0)

Моля отбележете, че не сте робот.

Последни материали
Виж
Практика
За цъфтенето на дръвчетата през есента - причини и последствия
Положителният резултат за заболяването е потвърден лабораторно
Откриха ново огнище на птичи грип в Пловдивско
След съдебно постановление
Никой не може да запазва права върху вкуса на продуктите в ЕС
Въпреки спада за месеца продажбите на комбайни запазват силен ръст от началото на годината
Продажбите на малките трактори са в основата на ръста на пазара в САЩ
В рамките на митническа проверка
Откриха над 27 000 литра нелегално вино в стопанска постройка в Ямболско
При темпо от около 2 милиарда броя за годината
Украйна върви към рекорд в износа на яйца
Свързани материали
Виж
Руло по тетевенски
Леблебия с кайма и кисело мляко по турски
Зрял фасул с кайма
Аржентински соленки с кайма и яйца
Спаначена супа с кайма
Чилийски шницели
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2018

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам