Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
20.02.2017 г.

Гозба с кайма

Лесно и вкусно

В сгорещеното олио запържваме до златисто ситно нарязаните лук и чесън. Слагаме настърганите (нарязаните на ситно) домати, червения пипер, чубрицата и задушаваме 20 минути под похлупак на тих огън. Добавяме каймата и киселото мляко и оставяме ястието да къкри на тих огън, докато стане готово.

Продукти: 500 г кайма, 1 глава лук, 1/2 к.ч. олио, 4 скилидки чесън,  3 домата от буркан, 1 к.ч. кисело мляко, червен пипер, чаена лъжица чубрица, сол.

Гозба с кайма
7777
 

Последни материали
Виж
Статистика
БАБХ е иззела 3 тона нелегални пестициди само за 6 месеца
Голяма част от зърното изглежда ще бъде доставено то Черноморския регион
Хлебната пшеница поевтиня рязко на търга в Алжир
Програмата е одобрена през 2023 г.
Първи плащания от 1,5 млн. лева по рибарската програма до 2027 г.
Европейски индекс
България е далеч от държавите-бавачки в контрола на храни и вейпове
Най-сигурните поливки идват отгоре
С литургии и молебен за дъжд фермери от Раковски призоваха небето да вали
Стопанството е под протекция вече 10 г.
Пореден опит да се затвори единствената ферма за норки чрез промени в закона
Свързани материали
Виж
Супа от кайма и спанак
Кюфтета в пръстени гювечета
Лахмаджун
Пълнен лук по добруджански
Чили кон карне
Дроб сарма от кайма
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини