Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
20.02.2017 г.

Гозба с кайма

Лесно и вкусно
Гозба с кайма

В сгорещеното олио запържваме до златисто ситно нарязаните лук и чесън. Слагаме настърганите (нарязаните на ситно) домати, червения пипер, чубрицата и задушаваме 20 минути под похлупак на тих огън. Добавяме каймата и киселото мляко и оставяме ястието да къкри на тих огън, докато стане готово.

Продукти: 500 г кайма, 1 глава лук, 1/2 к.ч. олио, 4 скилидки чесън,  3 домата от буркан, 1 к.ч. кисело мляко, червен пипер, чаена лъжица чубрица, сол.

Гозба с кайма
4076

Последни материали
Виж
Турските фермери печелят яко от „Венецуелската афера”
Наглост, граничеща с престъпление
Бракониери от Разложко с нагли заплахи над горските
Предстоящо
Глобален лидер в търговията с био продукция идва в България на форума InteliFresh 2019
Пазари
Цените на свинете за клане в ЕС се покачват
Да помислим за природата
Изпитаният калиев перманганат за здрави и силни растения
Бъдеща ОСП
Евродепутати с компромисно решение праговете на плащанията да паднат до 80 хил. евро след 2020 г.
Свързани материали
Виж
Кремсупа с топчета
Месни топки в кисело мляко
Зелеви сарми с кайма и прясна сланина
Крокети с плънка от кайма
Руло по тетевенски
Леблебия с кайма и кисело мляко по турски
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам