Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
20.02.2017 г.

Гозба с кайма

Лесно и вкусно

В сгорещеното олио запържваме до златисто ситно нарязаните лук и чесън. Слагаме настърганите (нарязаните на ситно) домати, червения пипер, чубрицата и задушаваме 20 минути под похлупак на тих огън. Добавяме каймата и киселото мляко и оставяме ястието да къкри на тих огън, докато стане готово.

Продукти: 500 г кайма, 1 глава лук, 1/2 к.ч. олио, 4 скилидки чесън,  3 домата от буркан, 1 к.ч. кисело мляко, червен пипер, чаена лъжица чубрица, сол.

Гозба с кайма
7628
 

Последни материали
Виж
Изслушване в парламента
Тахов: Исканите 300 млн. лева за напояване няма да увеличат бюджетния дефицит
Изслушване в парламента
Уведомителните писма за неплатените субсидии по две от екосхемите ще бъдат получени до 8 май
Изслушване в парламента
Тахов: До дни ще обявим индикативния график за плащанията
Изложението в Плевен
Пчеларите са получили 22,5 милиона лева през 2024 г.
Благодарение основно на рапицата с разширение от 36,8 на сто
Есенната сеитба в Сърбия обхвана 8,5 на сто повече площи
Проверете данните си в БАБХ!
Заради 3 март срокът за заявяване на общинските пасища ще се удължи
Свързани материали
Виж
Мусака от макарони - Гърция
Пълнени тиквички
Баници с плънка от месо
Спагети с кайма
Деликатес с кайма
Макарони с кайма и зеленчуци
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини