Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Гозба с кайма

Лесно и вкусно
Синор.БГ / 20.02.2017 г.

В сгорещеното олио запържваме до златисто ситно нарязаните лук и чесън. Слагаме настърганите (нарязаните на ситно) домати, червения пипер, чубрицата и задушаваме 20 минути под похлупак на тих огън. Добавяме каймата и киселото мляко и оставяме ястието да къкри на тих огън, докато стане готово.

Продукти: 500 г кайма, 1 глава лук, 1/2 к.ч. олио, 4 скилидки чесън,  3 домата от буркан, 1 к.ч. кисело мляко, червен пипер, чаена лъжица чубрица, сол.

Гозба с кайма
7972
 

Последни материали
Виж
Земеделците ще заложат на бутикови култури
Людмил Работов: Ще намалим площите с рапица, ако въобще имаме шанс да я засеем
Под 30% е събираемостта на ренти до август
Адванс Терафонд е продал над 4300 дка земеделска земя от началото на годината
Християнски празници
17 септември – Денят на светите София, Вяра, Надежда и Любов
Проект за промени в устройствените правилници на ДФЗ и МЗХ
Ново звено във фонд "Земеделие" ще отговаря за връзките с Европа
Инспектирани са над 38,5 милиона декара
В края на кръстосаните проверки двойно заявени са 7 420 декара
Предстоящо
Първи празник на лютеницата в Първомай - на 4 октомври
Свързани материали
Виж
Мусака с тиквички
Супа от кайма и спанак
Кюфтета в пръстени гювечета
Лахмаджун
Пълнен лук по добруджански
Чили кон карне
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини