Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
02.07.2015 г.

Печено месо с картофи

Измиваме месото и го подсушаваме. Нарязваме го на парчета и запържваме за минута две до побеляване от всички страни. Изваждаме го и го слагаме в тава. В същата мазнина запържваме нарязания ситно лук и го поръсваме с червен пипер. Нарязваме картофите на филийки. В таватя с месото добавяме лука, картофите, доматите и ориза. Всички подправки нарязваме ситно и ги объркваме с останалите продукти. Заливаме с 3 ч. ч. вода и печем в умерена фурна.  

Продукти: 800 г телешко или свинско месо, 1 кг картофи, 1 ч. ч. ориз, една и половина връзка пресен лук, 4 с. л. олио, магданоз, копър, листа целина, джоджен, чубрица, червен пипер, сол, 3 нарязани на едро домата.

Печено месо с картофи
6279
 

Последни материали
Виж
В конкуренция с преработващите предприятия на вътрешния пазар
Царевицата за износ от Украйна поскъпва на фона на спада в цените на превоза
За да овладее резкия ръст в цените на месото на вътрешния пазар
Турция планира временна забрана за износ на пилешко
Отговорността е на правителството и депутатите, категоричен е Димитър Шопов
Фермер отрича недостиг на мляко у нас, цели се внос на евтино сухо от Украйна
С участието на новия ресорен служебен министър от наша страна
Одобриха българската позиция за заседанието на Съвета на ЕС по земеделие и рибарство
Без установени огнища на заболяването
В Габровско въведоха превантивни мерки срещу птичия грип
Създава се Институт за иновационни технологии за растително и почвено здраве
Свързани материали
Виж
Свинско по табиетлийски
Печено свинско месо в тесто
Сочно печено
Печено пиле с лимон и мед
Рецепта
Печено агнешко или ярешко в гювеч
Телешко с чушки
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини